1. Sınıf Replika S3. Made In Korea , Video lu inceleme .

Sponsorlu Bağlantılar

senkimsinya

senkimsinya

Üye
    Konu Sahibi
1. Sınıf Replika S3. Made In Korea , Video lu inceleme .
Selamın Aleyküm. Telefon 1. sınıf olup kore malıdır. Telefon orjinaline birebirdir. Hiçbir kasma lag gibi sorun yoktur. 5 mp kamerası vardır. Android 4.1.1 yüklü olup bir çok uygulama vardır. Hiç bir arızası yoktur sadece ses tusu sert basıyor, Ekranda koruyucu film vardır. Fiyat 300 tl dir. [video=youtube;xMeIokUEAWA]https://www.youtube.com/watch?v=xMeIokUEAWA[/video]

Xurmirac

Xurmirac

Üye
satış nedeni ?

senkimsinya

senkimsinya

Üye
    Konu Sahibi

hocam bişey sorucam bu replikalar orjinal değil ya, bundan dolayı hiç bi hata vs. aldınız mı ?
Vallaha kardeşim Telefon Kore malı.. Kesinlikle çin felan değildir ama piyasada çok replika s3 var ve çok dandik. Bu 1. sınıf ürün ve hiç bir uygulamada hiç bir türlü lag kasma v.s hiçbir hata sıkıntı yok. Telefon mukemmel bir şekilde video da görüldüğü gibi çalışmaktadır (:

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Vallaha kardeşim Telefon Kore malı.. Kesinlikle çin felan değildir ama piyasada çok replika s3 var ve çok dandik. Bu 1. sınıf ürün ve hiç bir uygulamada hiç bir türlü lag kasma v.s hiçbir hata sıkıntı yok. Telefon mukemmel bir şekilde video da görüldüğü gibi çalışmaktadır (:

yalova olmasaydın düşünebilirdim :D

Xurmirac

Xurmirac

Üye
yok kardeşim ben hepsiburadadan bile zor bişeler alıyom :D

djsalih91

djsalih91

Üye
pes 2012 de var orjinal gibi apk yükleniyormu gerçek android sürümmü yani

senkimsinya

senkimsinya

Üye
    Konu Sahibi
pes 2012 de var orjinal gibi apk yükleniyormu gerçek android sürümmü yani

Kardeşim telefonun işletim sistemi gerçek android (: S3 te nasl yüklüosan bundada öyle yüklüyorsun. hiç bir oyunda lag kasma yapmıyor.

Üst Alt