1.Maxicep Online Oyun Turnuvası (Fifa 2008)[Katılım]

Sponsorlu Bağlantılar

kyoman

kyoman

Üye
Burda hakktan bahsediyorsanız o zaman adam akıllı 16 takım belirlensin takımlar kura ile verilsin .Tabi kurayı bu forumda en güvendiğiniz kişi yapsın .

Spawn

Spawn

Üye
bu takım konusu daha uzar gider:pro:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Burda hakktan bahsediyorsanız o zaman adam akıllı 16 takım belirlensin takımlar kura ile verilsin .Tabi kurayı bu forumda en güvendiğiniz kişi yapsın .

Kura yerine benim dediğim aslında bana göre daha mantıklı geliyor. Çünkü başka sitelerde de turnuvaya katılmıştım böyle olmuştu. 64 kişi vardı turnuvada herkes 1 takım seçse olur mu?

Son gelen o zaman en dandik takımlardan birini alır. Herkes 2 takım aldı ve hiçbir sorun olmadı. ;)

Ama saçmaymış. Sağlık olsun amaç oyun oynamak zaten şuanda da hamachiden oynuyorum. Turnuva da olmasakta olur :)

kyoman

kyoman

Üye
Kura yerine benim dediğim aslında bana göre daha mantıklı geliyor. Çünkü başka sitelerde de turnuvaya katılmıştım böyle olmuştu. 64 kişi vardı turnuvada herkes 1 takım seçse olur mu?

Son gelen o zaman en dandik takımlardan birini alır. Herkes 2 takım aldı ve hiçbir sorun olmadı. ;)

Ama saçmaymış. Sağlık olsun amaç oyun oynamak zaten şuanda da hamachiden oynuyorum. Turnuva da olmasakta olur :)
Tamam kardeş maksat zevk ve eğlence gönül kırmak değil .Turnuva yetkilisine bildirelim .Bende senin gibi çok turnuvalara katıldım ama hiç öyle birşeyle karşılaşmadığım için ondan tebki verdim .Dediğin gibi maksat oynamak.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Tamam kardeş maksat zevk ve eğlence gönül kırmak değil .Turnuva yetkilisine bildirelim .Bende senin gibi çok turnuvalara katıldım ama hiç öyle birşeyle karşılaşmadığım için ondan tebki verdim .Dediğin gibi maksat oynamak.

E yani 64 kişilik turnuvaya katıldıysan bilirsin böyle olduğunu çünkü başka türlü işin içinden çıkılamaz. ;)

ouSahin

ouSahin

Üye
ben takımımı degiştirebilirmiyim:(

dün ahmetle oynadımda verim alamadım takımdan

kyoman

kyoman

Üye
Beyler Bi Hamachi Ağına Uğrayın Maç Yapalım Kimseden Ses Seda Yok .

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
E yani 64 kişilik turnuvaya katıldıysan bilirsin böyle olduğunu çünkü başka türlü işin içinden çıkılamaz. ;)

Burada 64 kişilik bi turnuvaya yapmıyoruz ya 8 yada 16 kişinin katılımıyla bi turnuva yapıyoruz...Fifada birbirine denk 16 takım var..Barselona hariç..Fakat iyi fifa oynayan biri bunları bahane etmez..şayet dediğin gibi 64 kişilik bi turnuva olsaydı yada 32 dediğin mantıklı..

Kurallara Ek olarak Yaptığım maçlarıda göz önüne alarak Barselona takımının gereğinden fazla abartılı bi takım gücü verdikleri için barselona takımını kaldırıyoruz..:hmmm

sabri10

sabri10

Üye
güzel bir organizasyon

--------------- Ekleme ---------------

:oke:güzel

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Burada 64 kişilik bi turnuvaya yapmıyoruz ya 8 yada 16 kişinin katılımıyla bi turnuva yapıyoruz...Fifada birbirine denk 16 takım var..Barselona hariç..Fakat iyi fifa oynayan biri bunları bahane etmez..şayet dediğin gibi 64 kişilik bi turnuva olsaydı yada 32 dediğin mantıklı..

Kurallara Ek olarak Yaptığım maçlarıda göz önüne alarak Barselona takımının gereğinden fazla abartılı bi takım gücü verdikleri için barselona takımını kaldırıyoruz..:hmmm
Hmm yanı sımdı Kımse Turnuvada Barcelona ile oynayamıcak mı ??

kyoman

kyoman

Üye
Beyler yapacağımız Turnuva 8 kişiden oluşacak .8 takımı 2 gruba bölcez ( A ve B ) .
ÖRNEĞİN;
ÇEYREK FİNAL
A GRUBU
1)MAN. UNİTED
2)VALENCİA
3)İNTER
4)SEVİLLA
B GRUBU
1)
R.MADRİD
2)LİVERPOOL
3)MİLAN
4)ARSENAL
HER TAKIM KENDİ GRUBUNDAKİ ARKADAŞLARIYLA 90 DK MÜCADELE EDECEK BERABERLİK DURUMUNDA UZATMALARA GİDİLMİYECEK YANİ 1 TAKIM 3 KARŞILAŞMA YAPACAK. MAÇLAR RÖVANŞSIZDIR.TOPLANAN PUANLAR SONUCUNDA İLK 2 SIRAYI ALAN TAKIM YARI FİNALE ÇIKACAK.
YARI FİNAL MAÇLARIDA TEK MAÇ ÜZERİNDEN YANİ RÖVANŞSIZ OLCAK
YARI FİNAL
SEVİLLA - ARSENAL
İNTER - MİLAN
FİNAL MAÇIDA TEK MAÇ ÜZERİNDEN OYNANACAK
FİNAL
ARSENAL-İNTER
VE BÖYLE LİKLE ŞAMPİYON BELLİ OLCAK
ARSENAL ŞAMPİYON
BU DURUMDA
1.ARSENAL
2.İNTER
3. İSE MİLAN VE SEVİLLA ARASINDA YAPILACAK MAÇTA BELLİ OLCAK
BURDA YAZDIĞIM TAKIMLAR ÖRNEK AMAÇLIDIR. KİŞİ SEÇTİĞİ TAKIMI İLE MÜCADELE EDECEK
"" BARCELONA " TAKIMI SEÇİLMİYECEK.
BU TURNUVADA BENDE YER ALMAK İSTİYROM DİYORSANIZ LÜTFEN FİFA 08 İN YAMASIZ VE HAMACHİ PROGRAMININ PC NİZDE YÜKLÜ OLMASI GEREKMEKTEDİR .

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Beyler yapacağımız Turnuva 8 kişiden oluşacak .8 takımı 2 gruba bölcez ( A ve B ) .
ÖRNEĞİN;
ÇEYREK FİNAL
A GRUBU
1)MAN. UNİTED
2)VALENCİA
3)İNTER
4)SEVİLLA
B GRUBU
1)R.MADRİD
2)LİVERPOOL
3)MİLAN
4)ARSENAL
HER TAKIM KENDİ GRUBUNDAKİ ARKADAŞLARIYLA 90 DK MÜCADELE EDECEK BERABERLİK DURUMUNDA UZATMALARA GİDİLMİYECEK YANİ 1 TAKIM 3 KARŞILAŞMA YAPACAK. MAÇLAR RÖVANŞSIZDIR.TOPLANAN PUANLAR SONUCUNDA İLK 2 SIRAYI ALAN TAKIM YARI FİNALE ÇIKACAK.
YARI FİNAL MAÇLARIDA TEK MAÇ ÜZERİNDEN YANİ RÖVANŞSIZ OLCAK
YARI FİNAL
SEVİLLA - ARSENAL
İNTER - MİLAN
FİNAL MAÇIDA TEK MAÇ ÜZERİNDEN OYNANACAK
FİNAL
ARSENAL-İNTER
VE BÖYLE LİKLE ŞAMPİYON BELLİ OLCAK
ARSENAL ŞAMPİYON
BU DURUMDA
1.ARSENAL
2.İNTER
3. İSE MİLAN VE SEVİLLA ARASINDA YAPILACAK MAÇTA BELLİ OLCAK
BURDA YAZDIĞIM TAKIMLAR ÖRNEK AMAÇLIDIR. KİŞİ SEÇTİĞİ TAKIMI İLE MÜCADELE EDECEK
"" BARCELONA " TAKIMI SEÇİLMİYECEK.
BU TURNUVADA BENDE YER ALMAK İSTİYROM DİYORSANIZ LÜTFEN FİFA 08 İN YAMASIZ VE HAMACHİ PROGRAMININ PC NİZDE YÜKLÜ OLMASI GEREKMEKTEDİR .

16 kisilik degil miydi ??

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
Takım değiştirmek isteyenler Takım Değiştirebilir..Oğuz istediğin takımı buraya yaz..Değiştirelim

ouSahin

ouSahin

Üye
saolasın dostum Fenerbahçe olsun

bu aralar Fenerbahçe'yle ısınıyorum

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçeyi seçene Handicap veriyoruz..yani maça 2-0 önde başlıyor

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
Hamachi ağında İbrahim niki ile biri var..Kayıt olması gerekiyor..Ayrıca Çarşı058(Eren Erdoğan)-Sevilla Bu üyenin hamachi ağına girmesi gerekiyor

Hamachi Ağ Adı: Maxicepcup_08 (aynen bu şekilde yazın)
Şifre: 123

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Tmm ben takımımı Chelsea olarak degistiriorum

kyoman

kyoman

Üye
" BARCELONA" TAKIMI SEÇİLMİYECEĞİNE GÖRE BANA " VALENCİA" YAZARMISIN FerreT

Üst Alt