1.Maxicep Online Oyun Turnuvası (Fifa 2008)[Katılım]

Sponsorlu Bağlantılar

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
ferret herkesin tek takım secmesi haksızlık olur. Bununla ilgili bir onerim var. Herkes 2 takım sececek. Aynı takımı secenler karsılastıgında eşitlik olacak.

Mesela ben barcelona'yım sende aynı. E nolacak? Birimiz ilk maçta 2. takımını alacak. Diğeri ise 2. maçta diğer takımını alacak. Dolayısıyla herkes gerçek takımıyla oynamış olacak.

Yoksa böyle önce yazan olayı gerçekten haksızlık. ;)

Tugman

Üye
Kayıtlar bitti mi yaaaafff

Geç mi kaldım???

Hala katılma şansım var mı???

Hellboy®

Hellboy®

Üye
tmm ozamn benın ılk takım Barca 2. takım mılan
O zamn ıkı barcalı karsılasırsa nolcak ornegın yarı fınalde kıse ıstemez kı 2 takımını secmeyı

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
tmm ozamn benın ılk takım Barca 2. takım mılan
O zamn ıkı barcalı karsılasırsa nolcak ornegın yarı fınalde kıse ıstemez kı 2 takımını secmeyı

Dostum sen seçtin barça-milan, ben seçtim barça-real.

2 maç yapılmıyor mu elemek için.? 1. sinde sen barçayı alıcan ben 2. takımımı alıcam. Diğer maçta ise ben barçayı alıcam sen diğer takımını alıcan.

Dolayısıyla kimseye hak geçmeyecek ;)

kyoman

kyoman

Üye

2 maç yapılmıyor mu elemek için.? 1. sinde sen barçayı alıcan ben 2. takımımı alıcam. Diğer maçta ise ben barçayı alıcam sen diğer takımını alıcan.

Böyle saçmalık mı olur "sen ilk karşılaşmada Barcelonayı al 2. karşılaşmada ben alayım ".Kayıt yaparken hangi takımı yazdıysan turnuvaya o takımla mücadele edeceksin .Kuralı kabul etmiyorsanız çekile bilirsiniz .O zaman kurallara şöyle bişrye ekleyin "" Takım seçmek serbestir . kayıt yaptırırken sadece hamachi nickinizi yazmanız yeterlidir."" diye
Yani sizin düşüncenize göre Barcelonayı alan kesin kazanır .Eğer böyle düşünüyorsanız turnuva yapmaya gerekyok Barcelona yı kim aldıysa ödülü ona verelim .

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
Kurallarda Herhangi bi değişiklik yok..Ayrıca ağda olmayan Arkadaşların turnuvadan nicki silinecek..ve ağda olan arkadaşlarda burada katılıyorum cevabını vermeleri gerekmetedir...

Spawn

Spawn

Üye
Hamachideki Nick: Ottomanyak

Msn: [email protected]

Takımı: Real Madrid

herkese bol şans:)

canturgay

canturgay

Üye
ferret...
ilk tur nasıll.
gruplumu olacak yoksa direk elemeli mi başlayacağız..:)

kurt bey

kurt bey

Üye
bu akşam oğuzla bi test sürüşü yapım bakım. hiç anlamam şu hamachiden filan. bakalım eğer benim ihtiyar sorun çıkarmasa katılıcam.

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
bu akşam oğuzla bi test sürüşü yapım bakım. hiç anlamam şu hamachiden filan. bakalım eğer benim ihtiyar sorun çıkarmasa katılıcam.

Senide aramızda görmek isteriz..En kısa zamanda takım ve nickini yazarsın..illa kendi pcin olacak die bir kaide yok..Cafe vs..dende girebilrsiniiz..Önemli olan Hamachiyi çözmek..saatler uyuşmaz vs.. derdinede tam çözüm bulduk :) 9-14 saatleri arası aktif durumdayım vaktiniz varsa benimlede maç yapabilrsiniz..

Spawn

Spawn

Üye
ben katılıyommu şimdi?:coold:

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
Bende Katılmak İstiyorum

Hamachideki Nick: Eren Erdoğan

Msn:
[email protected]

Takımı: Milan

msn =[email protected] Hamachideki nick=pahca takım =liverpool

Hamachideki Nick: Ottomanyak

Msn: [email protected]

Takımı: Real Madrid

herkese bol şans:)

Yukarıdaki ismini saydığım arkadaşlar Hamachi ağına girmesi zorunludur...Hamachi ağında olanlarda son kararını verip girmek istediği takım ve nickleriyle bana bildirsinler..:hmmm

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Böyle saçmalık mı olur "sen ilk karşılaşmada Barcelonayı al 2. karşılaşmada ben alayım ".Kayıt yaparken hangi takımı yazdıysan turnuvaya o takımla mücadele edeceksin .Kuralı kabul etmiyorsanız çekile bilirsiniz .O zaman kurallara şöyle bişrye ekleyin "" Takım seçmek serbestir . kayıt yaptırırken sadece hamachi nickinizi yazmanız yeterlidir."" diye
Yani sizin düşüncenize göre Barcelonayı alan kesin kazanır .Eğer böyle düşünüyorsanız turnuva yapmaya gerekyok Barcelona yı kim aldıysa ödülü ona verelim .

Barcelona sadece bir örnekti orada isim olarak. Bunu neden tam tersi algıladınız anlamadım?

Arkadaşım hangi takımı yazdıysan diyorsun ben takım yazmadım sen benden önce yazdın diye istediğin takım oluyorsun var mı böyle bir şey? Sanki halk ekmek kuyruğunda ekmek kapmaya çalışıyoruz.

Tamam ben saçmalıklarımdan dolayı. Zaten katılıyorum da yazmamıştım. Size iyi eğlenceler. :oke:

mamiblade23

Üye
Hamachı Yı Kurmayı Bilen Warsa Yardım Edebilrimi Ben Bi Kere Sinde Denedim Ama Olmadı

Spawn

Spawn

Üye
fifada yamasıza nasıl çeviriliyo bilen varmı yada hem yamalı hem yamasız şekilde olan dosya varsa yollayabilirmi?

Hellboy®

Hellboy®

Üye

tmm o olabılır cunku ben barca yı seccektım bastan baktım kı secılmıs o zamn Benım takımlarım Barca-Milan

Üst Alt