1.Maxicep Maxi-Mani Yarışması KAZANAN : Necmati ... !!!TEBRİKLER!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'MhMmD'

'MhMmD'

Üye
babayaro21 10
necmati 8
yurisa 6

iyi olan kazansın başarılar :D

caglet

caglet

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler..(sürekli teşekkür etmemin sebebi kayıtlara geçtiğim en son oylamayı tespit etmek... )

'MhMmD'

'MhMmD'

Üye
önemli diil : )

Tuba

Tuba

Üye
TuTuKLu eSiR 10
Necmati 8
Starsley 6

herkese başarılar ben 3 kişi arasında zorlandım doğrusu :)

s@hr@

s@hr@

Üye
Necmati 10
Starsley 8
gaffarson 6

Arkadaşlar başarılar :)

femaleeagle1903

femaleeagle1903

Üye
Teşekkürler..(sürekli teşekkür etmemin sebebi kayıtlara geçtiğim en son oylamayı tespit etmek... )

bence konunun başında belirtmelisin oylamayı yorumlar devam etikçe arada kaybolup gidiyor sanki :bye2:

qirL1903

qirL1903

Üye
caglet 10 puan
gaffarson 8 puan
TuTukLu eSİR 6 puan

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Yorumda bulunan arkadaşlara teşekkür ederim..

caglet

caglet

Üye
    Konu Sahibi
gaffarson............................................................................... 108
necmati ............................................................................... 98
tutuklu esir............................................................................... 94
Starsley ............................................................................... 48
babayaro21 ............................................................................... 29
caglet......................................................................................30
senle_bhen11............................................................................14
muz57.......................................................................................6
yurisa ............................................................................... 6

SON DURUM... Herkese Teşekkürler..İlk mesajda belirtmiyorum çünkü görenler oradaki sonuca göre hareket etmesinler.. ama herkes haberdar olması için arada ekliyorum.. yakalayan yakalar :D

gaffarson

gaffarson

Üye
ya ben yanlış topladım ya da sen :D
bendeki duruma göre Necmi kardeşim birinci sırada ve puanı da 118
ben 2. sıradayım ve puanım 106 :D

2 tane geçersiz oy var tüm oylar arasında bu arada bilgin olsun ve geçerli oy sayısı da toplam 19 kişi şu an için

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
bu yarışmayı şimdi çözdüm , en uzun ve güzel yazan yada kısa ve güzel yazan , en çok puanı kapar

caglet

caglet

Üye
    Konu Sahibi
Hiç bir yanlışlık yapmamışım toplamada ... :S bir kişi aralık ayında ğye olmuş.. onu saymadım... ve birde necmi abi oy kullanmıştı.. ama sonra silmiş o mesajı yada değiştirmiş.. ki ben o mesajı hiç görmemiştim bile.. tekrar topladım sorun yok ..:S

Yasminozz

Yasminozz

Üye
1.Necmati 118
2.Gaffarson 104
3.Tutuklu esir 76
4.Starsley 56
5.Babayaro21 33
6.Caglet 30
7.Yurisa 18
8.Senle_bhen11 14
9.Muz57 6

Benim hesabıma göre puanlama bu şekilde....

gaffarson

gaffarson

Üye
1.Necmati 118
2.Gaffarson 104
3.Tutuklu esir 76
4.Starsley 56
5.Babayaro21 33
6.Caglet 30
7.Yurisa 18
8.Senle_bhen11 14
9.Muz57 6

Benim hesabıma göre puanlama bu şekilde....

Kısmen doğru en azından cagletin dediği gibi 10 civarı puan farkıyla birinci değilim :D evet Necmi 118 puan ancak hakkımı yeme lütfen benim puanım 104 değil 106 bi kere :pro: :ehe

7 puan veren ve 2. beğendiğine de 3. beğenediğine de yanlışlıkla 8-6 yerine 6-6 yazan kişiler var onları o şekilde değil üstte yazılana 8 en altta yazdığına da 6 verdiğini düşünerek hesapla çünkü en üsttekine 10 dediğine göre büyükten küçüğe gitmiş hepsi. Diğer hesaplarının hepsi doğru sadece ben babayaroyu 33 değil 32 toplamışım. Yani benim hesabımda o 32 puan.

Sonuç itibariyle Necmi kardeşim birinci 118 ile ve ben de 106 ile 2. sıradayım diğerleri dediğin şekilde

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
e ben oy kullanamadım tühh :hmmm
neyse bu durumda pek değişmezdi herlde :DD

gaffarson

gaffarson

Üye
oylama henüz bitmedi kullanabilirsiniz devam ediyor :)

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
6 points goees to "tutuklu esir" :evet:

8 points goes too "yurisaaa" :naughty:

andd finalyyyyYYY

10 points goess toooo

"gaffarsOOOn":aha:

anlamayan olursa bi de alta baksın :D

6 tutuklu esir
8 yurisa
10 gaffarson

gaffarson

gaffarson

Üye
Eurovision misali olmuş :D
bu arada teşekkür ederim beğendiğinize sevindim :D

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
ödüller de garipmiş :D

1. olacagima 3. olmayi tercih ederdim :kop:

--------------- Ekleme ---------------

Son durum:

1.Necmati 118

2.Gaffarson 116
3.Tutuklu esir 82

herkese başarılar...

TuTuKLu eSiR

TuTuKLu eSiR

Üye
arkadaşlar ben topladım benimki şuanda 114 puan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt