1.Maxicep Maxi-Mani Yarışması KAZANAN : Necmati ... !!!TEBRİKLER!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samsun55''

Samsun55''

Üye
oy geçersiz olarak kabul edilmiştir sistemimiz tarafından :ehe

Necmati

Necmati

Üye
Sanırım Necmi o kuralı gözden kaçırmış olabilir insanlık hali :) problem değil sayılmayacak tabi ki o oy ondan önceki oyun da 50 mesaj kuralından dolayı sayılamayacağı gibi :)
Hatamı düzelttim herkesden özür dilerim :)

gaffarson

gaffarson

Üye
Necmati™;3048845' Alıntı:
Hatamı düzelttim herkesden özür dilerim :)

Estağfurullah ne özrü Necmi gözden kaçmış sadece sorun yok herkese başarılar :)

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
baştan belliydi kazanamayacağım , ilk katılanım , son bitirenim

gaffarson

gaffarson

Üye
baştan belliydi kazanamayacağım , ilk katılanım , son bitirenim

Kardeşim öyle düşünme sonuçta hepimiz eğlenme amacıyla katılıdık ya da katılıyoruz. Kimin kazandığının önemi büyük değil hepimizin manisi biribirinden güzel bilakis senin de yaşına göre aramızda olman bile çok güzel canını sıkma hiç bu yüzden daha nice yarışmalar olacaktır :)

greenmile

greenmile

Üye
oylama kaç gün sürecek son gün verip kaderi değiştirmek istiyorum da:ehe

gaffarson

gaffarson

Üye
Oylama 7 gün sürecektir diye belirtilmiş kuralların da olduğu katılım sayfasında.

greenmile

greenmile

Üye
gaffarson- 10

starsley- 8

senle_bhen11- 6 (mani manyak olmuş:) )

femaleeagle1903

femaleeagle1903

Üye

gaffarson 10 puan

senle_bhen11 8 puan

caglet 6 puan

başarılar arkadaşlar....

!!FaNTaSTiC!!

!!FaNTaSTiC!!

Üye
Necmati™ 10
gaffarson 8
TuTuKLu eSiR 6

canturgay

canturgay

Üye
Necmati 10
Tutuklu Esir 8
gaffarson 6......

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Yarışmacı arkadaşlara başarılar... Yorumda bulunan arkadaşlara teşekkür ederim..

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Gaffarson 10
Tutuklu esir 8
Necmati™ 6

caglet

caglet

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yarışma ödülünde bir değişiklik yapıyorum ;
1. Maxicep Bloknot
2. Maxicep Bloknot
3. 5 TL Kontor...

Bu değişikliği yapmamın sebebi emeklerin boşa çıkmaması... ve adil olmak.. böyle daha iyi olduğuna inanıyorum...

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
YARIŞMADA SON DURUM :

gaffarson............................................................................... 94
tutuklu esir............................................................................... 78
necmati ............................................................................... 80
Starsley ............................................................................... 34
babayaro21 ............................................................................... 29
caglet......................................................................................20
senle_bhen11............................................................................14
muz57.......................................................................................6
yurisa ............................................................................... 6

--------------- Ekleme ---------------

ÇOK ÇEKİŞMELİ BİR YARIŞMA OLDU KATILAN VE OY KULLANAN HERKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER ..

NOT: Oylama bitti sanmayın :D:D
Ve bir rica ..... :
Bu puanlara ve önceden verilen puanlara dikkat etmeden kendi düşüncelerinizle puanlama yaparsanız daha mutlu oluruz ..
İyi günler...

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Yarışma 1 Ocak Cumartesiyi 2 OCAK Pazar'a bağlayan gece 12 de bitecektir....

Burak

Üye
necmati 10
starsley 8
yurisa 6

basarılar :)

caglet

caglet

Üye
    Konu Sahibi
Evet saymadım zaten.. fakat yukarıya belirmeyi unutmuşum teşekkürler belirttiğiniz için... Arkadaşlar bazen böyle şeyler gözden kaçabiliyor.. o yüzden sizde gördüğünüz kadarıyla en azından bi belirtme amaçlı uyarırsanız .. sevinirim...

!!FaNTaSTiC!!
Adlı arkadaşımızın oyu geçersiz sayıldı..

Tekrar kontrol ettim.. Fantastic adlı arkadaşımızın oyunu eklemişim... tekrar çıkardım... son durum yukarıda güncel olarak yazıyor...

ekselans1997

Üye
Çok çekişmeli gidiyor keşke oy verebilseydim :ağlarım:

Rich4arD

Rich4arD

Üye
gaffarson 10
Necmati 8
babayaro21 7

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt