1.Maxicep Maxi-Mani Yarışması KAZANAN : gaffarson !!!TEBRİKLER!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kazananları tebrik ediyorum ...herşeye rağmen güzel geçti bence ,eğlendim ben arkadaşımızdan daha organize yeni yarışmalar bekliyorum direk kestirip atmamak gerek ilk yarışmada olur o kadar aksaklık

Necmati

Üye
Haberim yok abi beni suçlamayın sakın ha ne sayım yaptım nede başka bir iş sayımı yapan arkadaş2a söyleyin tekrar saysın ama olanları senden yeni öğreniyom nasıl bir durum çıktı ortaya..

kazananları tebrik ediyorum ...herşeye rağmen güzel geçti bence ,eğlendim ben arkadaşımızdan daha organize yeni yarışmalar bekliyorum direk kestirip atmamak gerek ilk yarışmada olur o kadar aksaklık

Burak

Üye
tebrik ederim kanka

bloknotlar ortak he

kardeş payı yapcaz

Necmati

Üye
Teşekkürler Kanka.
2 tane olması süperdi ama olsun bunada razıyız

tragedie

Emekli Yönetici
Yarışmada Dereceye giren arkadaşları tebrik ederim

Tuba

Üye
1.Necmati
2.Gaffarson
3.Tutuklu esir

tebrikler....

caglet

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar nolursa olsun .. ben sizin istek ve önerileriniz doğrultusunda değişiklikler yaptım.. 2 kişi alana kadar onca emek verilmiş şeylerden 3 kişi ödül alsın istedim.. bazı şeyler zamanla aklıma geldi.. ve bunları değiştirmekte bir sorun olduğunu düşünmüyorum.. özel mesaj ile kimse uğraşıp göndermeyince konuya gönderilmesini uygun gördüm.. eski konu kilitli olunca kuralları ordanda değiştiremedim .. ayrıca ilk yarışmamdı bu yüzden bazı sorunlar yaşandı.. sonuç olarak .. sıralamada bir yanlışlık yok gaffarson ayrıca senin dediğin gibi olsa bile ödüller değişmiyor... biliyorum sen ödül için söylemedin ama belirtiyim istedim..
BLOKNOT KAZANANLAR Negative
5 TL KAZANAN arslansem İLE İRTİBATA GEÇEBİLİRLER..

qirL1903

Üye
Necmii tebrik ederim canım

Necmati

Üye
Tesekkurler tugce'cim
Harfler kotu cikti ipod'dan yaziyom kusura bakma .

.eRCaN.

Üye
Tebrik ederim Necmi.

Sıralamaya giren diğer iki arkadaşı da tebrik ederim..

caglet

Üye
    Konu Sahibi
Gaffarson lutfen Negatıve ye adresınle beraber tel.nonu ve adını soyadını da yolla .. necmi abı sende ..
Gaffrasın bana adresnı yolladın ama adın soyadın bırde tel non lazımmıs

Necmati

Üye
ben hallettim Ozan abi göndermiştir herhalde

batuone

Üye
kazanan arkadaşlara tebrikler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...