Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oylamanın bitmesine 23 saatten az kala Puan Durum:
1.Majorty: 74
2.bill_: 74
3.veyseloglu: 58
4.gcetex: 34
5.lolaman: 32
6.Hexd40r: 20
7.ihtiza: 12
8.gevhern: 8
oy kullanan herkese teşekkürler
DarylDixon
Üye
Ödül ne? Ufak ödüller olsaymış iyi olurmuş. Konuyu başlatan arkadaş neden yarışmaya katılmış. Alınma ama egonu mu tatmin etmek istiyorsun. Burası yeri değil.
Ödül ne? Ufak ödüller olsaymış iyi olurmuş. Konuyu başlatan arkadaş neden yarışmaya katılmış. Alınma ama egonu mu tatmin etmek istiyorsun. Burası yeri değil.
hayır arkadaşım. Böyle şeylere ilgim var. Kimse böyle yarşmalar düzenlemeyince kendim düzenlemek istedim. Saygılar
jackalmami
Üye
gcetex 10
lolaman 8
hex4d0r 6
veyseloglu, ronaldo nun kolunu ne yaptın
gcetex
Üye
Yanlış anlamayın arkadaşlar ama ben onu yapmam 1 saat bile sürmedi yorum yapmak istemiyorum herkesin manüpilasyonları güzel ama 1 gün önceden haberim olsaydı daha çok farklı bir şey olabilir di ....
Yanlış anlamayın arkadaşlar ama ben onu yapmam 1 saat bile sürmedi yorum yapmak istemiyorum herkesin manüpilasyonları güzel ama 1 gün önceden haberim olsaydı daha çok farklı bir şey olabilir di ....