bill_
Üye
1. Geleneksel Maxicep MANİPÜLASYON YARIŞMASI
Daha önce böyle bi yarışma yapıldımı bilgim yok ama farkettimki burada bu kapasiede arkadaşlar var
bunu bi yarışmayla gün yüzüne çıkaralım dedim şimdi manipülasyonda ne ki ?? valla açıkçası kelime anlamı nedir bilmiyorum ama koyacağınm resimlerden olay anlaşılacaktır diye düşünüyorum. yaratıcılığın konuşacağı eğlenceli bi yarışma olacak 
evet resimlerdede görüldüğü gibi en az 2 objenin (insan, hayvan, eşya , bitki vs.) birbirlerini tamamlar şekilde birleştirilmesi.
bunu bi yarışmayla gün yüzüne çıkaralım dedim şimdi manipülasyonda ne ki ?? valla açıkçası kelime anlamı nedir bilmiyorum ama koyacağınm resimlerden olay anlaşılacaktır diye düşünüyorum. yaratıcılığın konuşacağı eğlenceli bi yarışma olacak 
evet resimlerdede görüldüğü gibi en az 2 objenin (insan, hayvan, eşya , bitki vs.) birbirlerini tamamlar şekilde birleştirilmesi.
En az 50 mesaja sahip olan ve 1 aylık üye olan herkes yarışmamıza katılabilir ...
Yarışmaya 7 kişi katıldığında yarışma biter oylama başlar.
oylama açık puan sistemiyle olacaktır.
Ödüle gelincee ödül vercek imkanım pek yok
öğrenciyiz bea
yinede adminler bişi vermek isterlerse bilemem 
YARIŞMA KATILIM RESMİ
ARKADAŞLAR, Bİ ARKADAŞ RESMİ BİZİM YAPTIĞIMIZ NASIL ANLAŞILCAK DEDİ. BENDE MİNİ FORMAT DEĞİŞİKLİĞİNE GİTTİM
YUKARDA GÖRDÜĞÜNÜZ RONALDO RESMİ ÜZERİNDE ÇALIŞCAZ. HERKESE KOLAY GELSİN 
KATILIMCILAR
1 bill_
2.veyseloglu
3.v0ld3m0rt1s
4.lolaman
5.-majorty
6.- gevhern
7.- gcetex
Yarışmaya 7 kişi katıldığında yarışma biter oylama başlar.
oylama açık puan sistemiyle olacaktır.
Ödüle gelincee ödül vercek imkanım pek yok
öğrenciyiz bea
yinede adminler bişi vermek isterlerse bilemem 
YARIŞMA KATILIM RESMİ
ARKADAŞLAR, Bİ ARKADAŞ RESMİ BİZİM YAPTIĞIMIZ NASIL ANLAŞILCAK DEDİ. BENDE MİNİ FORMAT DEĞİŞİKLİĞİNE GİTTİM
YUKARDA GÖRDÜĞÜNÜZ RONALDO RESMİ ÜZERİNDE ÇALIŞCAZ. HERKESE KOLAY GELSİN 
KATILIMCILAR
1 bill_
2.veyseloglu
3.v0ld3m0rt1s
4.lolaman
5.-majorty
6.- gevhern
7.- gcetex

Adamı Şaklabana Çevirmişsiniz ki Bu Daha Başlangıç Sanırım