1. Maxicep Smiley Yarışması [Oylama]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gevhern

gevhern

Üye
Bukadarmı kaldı hani diğer oylar :D

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Ben çaldım. :ehe

abandonware

abandonware

Üye
off 8 puan aldık :ağlarım:

Joker.

Joker.

Üye
kardeş sen onuhangi program ile çizdin
o silahlı edit zaten

- - - Eklendi - - -

çoğu edit zaten

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Yaptığım ifadenin edit olduğunu düşünenler veya iddia edenler için link .PSD linki,

gevhern

gevhern

Üye
joker simdi bana mobilden program adlarini saydırma araştır bir sürü var indir biz tabi iyi bilecen

- - - Eklendi - - -

Yaptığım ifadenin edit olduğunu düşünenler veya iddia edenler için link .PSD linki,

kimsenin sana böyle dediğini görmedim.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Joker. = 10 Point
Majorty = 8 Point
v0ld3m0rt1s = 6 Point

hidayet02

hidayet02

Üye
gevhern = 10 - Smile Konusunda Yeteneklisin "Bu Konu Var Ya Harika" Daha Koyu ve Belirgin Olabilirdi...

majorty = 8 - "Görev Tamamlandı" da Olabilirdi:)

MarjinaL -TR = 6 - Smile Konusunda Yeteneğinin Olduğu Kesin. Keşke Şiddet İçermeyen Bir Smile Yapsaydın...

Puanladığım 3 Smile'de Bence Forumlarda Kullanılabilir.

Başarılar Arkadaşlar.

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
gevhern = 10 - Smile Konusunda Yeteneklisin "Bu Konu Var Ya Harika" Daha Koyu ve Belirgin Olabilirdi...

majorty = 8 - "Görev Tamamlandı" da Olabilirdi:)

MarjinaL -TR = 6 - Smile Konusunda Yeteneğinin Olduğu Kesin. Keşke Şiddet İçermeyen Bir Smile Yapsaydın...

Puanladığım 3 Smile'de Bence Forumlarda Kullanılabilir.

Başarılar Arkadaşlar.
Bazen ölme simileyi gerekebiliyor.... :)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye

Çok Sağol Kardeş
Ne çabuk unuttun Berkant :) Gecelerden bir geceydi gececilerden yardım istemiş bende gececilerden bir gececi olarak gececi olan senin imdadına yetişmiş yardım etmek istemiştim neyse artık :ehe

abandonware

abandonware

Üye

Ne çabuk unuttun Berkant :) Gecelerden bir geceydi gececilerden yardım istemiş bende gececilerden bir gececi olarak gececi olan senin imdadına yetişmiş yardım etmek istemiştim neyse artık :ehe

:blink: ne dediya? cpu yetmedi benim :blink: --- :ehe

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Konudaki gereksiz mesaj lar kaldırılmıştır oylama konusunu kirletmeyelim lütfen.

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
gevhern

gevhern

Üye
ne zaman bitcek oylama ? :aha:

Joker.

Joker.

Üye

Abi bende Diyorun Bu Nick bana çok tanıdık geldi diyodum İsminide Tarık Olarak Hatırlıyorum Ama yanlıştır diye demedim
ABİ İSMİN TARIK MI ?

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Lütfen konuyu kirletmeyin... PM denen birşey var. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt