Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1.ESKİŞEHİR buluşması 7-8-9 haziran 2008 fotoğrafları
Sponsorlu Bağlantılar
leiche
Emekli Yönetici
kütahya resimleri bekenmekte ayrıca ziple onları pcye alayım hatıra olarak kalsın
toprakumit
Üye
Tamam gelecek ama şimdi teyzem gildeyim şu anda uğraşamıyorum
xkadir61
Üye
bensiz kütahya he , alacağınız olsun.
toprakumit
Üye
Keşke olsaydın kardeşim Çok güzel geçti
xkadir61
Üye
toprakumit
Üye
ağlama öyle
leiche
Emekli Yönetici
ah kadir ah kütahya sadece ufak bir parçası güzel hatıraların. dediğim gibi keşke daha uzun kalabilseydin
bu arada toprakçım müsait loduğun zaman atarsın zaten acelesi yok
xkadir61
Üye
bende bunun acısını birdahaki buluşmada çıkartmazsam n'olim.
ya vallahi bn unuttum ya gelicektim ama hiç dikkat etmedim
schumici
Üye
Konu Sahibi
abi kusura bakmayın yaaa giremiyorum ne zamandır. işlerim çok fazla haftaya geri dönüyorum eskişehire demek toprağım ayrıldı ordan abi bak antepe geliyosun mutlaka ona göre
toprakumit
Üye
Abi gelemiyorum
JaNbErG
Emekli Yönetici
daha yeni görüyorum bulusma güzel geçmiş gercekten önplanda 2 güzel çift goruyorum leiche ve neslein dostlarımı allah devamını erdirir işallah gelmeyi gercekten cok isterdim malum sınavlar işte
diğer arkadaslarıda tanımıs olduk resimlerden
leiche
Emekli Yönetici
tşk ederim dostum o güzel yorumun için
gelmeni bizde ck isterdik ama bu seferlik kısmet değilmiş
umarım sınavların güzel geçiştir. sınavların güzel geçmişse biz daha çok seviniriz
ii forumlar dostum
valla baştan haberim olsaydı güzel olurdu ama işte 1-2 gün kala gördüm bende ayrıca şu izmir buluşmasına kendimi hazırlıyorum bakalım eğer yolum düşerse bi sana da uğrarım bi iç anadolu turu yapmayı düşünüyorum zaten bu şekilde herkeside görürüm
canturgay
Üye
tamam.konya ya yolun düşerse her zaman beklerimm..