türkçem yeterince iyi ama sen haksız konumda olduğun için nereye saldıracağını bilmediğin için saçmalayıp yazımıma laf atıyosun. madem türkçeye o kadar sahip çıkıyosun neden o zaman türkçe olmayan kelimeleri kullanmakta ısrar ediyosun. mesela fotoğraf gibi...
neyse bence daha fazla uzatıpta batma saçmalayıpta işi kızıştırma.
İyide ben pazar günü orada olucağımı söylemedim sadece konu ilk açıldığında İzmirde olucağımı ve eskişehirde olabilirsem aranıza katılacağımı söyledim...
Neyse...
bana gitmeyi çok istedigini söylüyordu.dediği gibi izmirdeydi.Eskisehire geldiğinde buluşma saati geçmişti.boşyere üzüyorsunuz birbirinizi.birdahaki buluşmada yüzyüze bakçaksınız.unutmayın
bana gitmeyi çok istedigini söylüyordu.dediği gibi izmirdeydi.Eskisehire geldiğinde buluşma saati geçmişti.boşyere üzüyorsunuz birbirinizi.birdahaki buluşmada yüzyüze bakçaksınız.unutmayın
iyide buluşma saati kavramı ortadan kalkmıştıki. eğer bi kere foruma girmiş olsaydı pazar günü cumartesi başladığımızı pazar devam ettiğimizi ve pazartesi devam edeceğini belirtmiştim yanlışmıyım. o yüzden madem siz kendinize göre bende bana göre haklıyım uzatmanın anlamı yok. eğer çok istiyosa 2.ye gelebilir. gelmeyipte bu kadar laf konuşmasını hiç anlamıyorum. konunun anlamını bozmayalım. ve böyle mesajlarla kirletmeye devam etmeyelim