1.ESKİŞEHİR buluşması 7-8-9 haziran 2008 fotoğrafları

Çok güzel geçmiş anlaşılan, gelemediğim için üzüldüm açıkçası
nesli ve nuri birbirinize çok yakışıyorsunuz ömür boyu birlikte olursunuz inşallah...
Bu arada bowlinge ne zaman gittiniz merak ettim bu kadar boş olması şaşırttı beni

xkadir61

Üye
benide ,ihmal etmeyin 2. buluşmada

DiaBLoS

Admin
Allah en kötü gününüzü böyle etsin..saygıLar

schumici

Üye
    Konu Sahibi

valla eskişehirde olupta buluşmaya gelmeyenler utansın. kaç yüz kilometreden kalkıp geldi kadir turgay ve toprak. eskişehirin içinden gelemediniz. gelmemeniz çok zorumuza gitti valla

xkadir61

Üye
yaw furkan, bizim videolar ne oldu sence?

xkadir61

Üye
benim için sorundeğil , ne zaman isterseniz olur

schumici

Üye
    Konu Sahibi
abi ben haziranın sonundan ağustosun ortasına kadar eskişehirdeyim yine. ne zaman istersen gelebilirsin kardeşim

xkadir61

Üye
bir bilet kadar yakınımdasınız,

valla eskişehirde olupta buluşmaya gelmeyenler utansın. kaç yüz kilometreden kalkıp geldi kadir turgay ve toprak. eskişehirin içinden gelemediniz. gelmemeniz çok zorumuza gitti valla
İyide ben bir aydır İzmirdeydim pazar günü saat 4te gelebildim eskişehire buluşma saatinden 5 saat sonra yani nasıl bulsaydım sizi

xkadir61

Üye
biz hep dolaştık, eğer eskişehirde olsaydın illaki görürdük seni, ayak basmadığımız yer kalmadı?

schumici

Üye
    Konu Sahibi
İyide ben bir aydır İzmirdeydim pazar günü saat 4te gelebildim eskişehire buluşma saatinden 5 saat sonra yani nasıl bulsaydım sizi

kadir çok doğru söylüyo. biz bütün gün dışardaydık. ve de buluşma sadece pazar günü olmadı. cumartesi, pazar, pazartesi 3 gün boyunca gezdik hepberaber eskişehrin altını üstüne getirdik. hiç olmadı detayları öğrenmek için foruma girebilirdin. çünkü cumartesiyi pazara bağlayan geceden itibaren resimleri koymaya başladık. neyse olan oldu artık.

kadirim aynen 1 bilet uzaktasın sadece. bileti kaptığın an gel hemen

xkadir61

Üye
merak etme sizleri bir daha görmeye gelecem allahın iziyle.

Pazarteside buluşcağınızdan haberim yoktu, olan oldu artık kimseyi suçlamamak gerekiyor sonuçta buluşmaya gelenler mutlu ayrıldılar...
Bu arada resim değil FOTOĞRAF!

schumici

Üye
    Konu Sahibi
merak etme sizleri bir daha görmeye gelecem allahın iziyle.

inşallah abi gel tabi inan çok çok mutlu olurum seni tekrar ağırlamaktan kardeşim

--------------- Ekleme ---------------

Pazarteside buluşcağınızdan haberim yoktu, olan oldu artık kimseyi suçlamamak gerekiyor sonuçta buluşmaya gelenler mutlu ayrıldılar...
Bu arada resim değil FOTOĞRAF!

aynen ben konuya son noktayı koymuştum ama anlaşılmaz bi sebepten sen devam ettiriyosun.

neyse uzatmaya gerek yok. eğer olurda gelmemenin pişmanlığı yine içine oturursa bakarsın RESİMLERE.