Uygulama 1,5 ghz tek cekirdekmi 1 ghz cift cekirdekmi

Sponsorlu Bağlantılar

comando_legend

comando_legend

Üye
Bir elin nesi var iki elin sesi var yahu :D

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Cekirdek sayisi islemci hizini katlamaz boler. Her zaman verdigim ornegi yazayim anlayacaksiniz.
10 kilo domates aldiniz. Bunu eger tek posette tek elinizle tasirsaniz, bu tek cekirdekli islemci olur. Eger ki domateslerin yarisini baska bir posetle diger elinizde tasirsaniz bu da cift cekirdekli islemci olur. Burda dikkat edilmesi gereken nokta diger elinize aktardiginizda domateslerin 20 kilo olmamasidir. Cift kol domatesleri 5-5 tasidigimizda daha kolay is yapmis oluruz. Islemciyi de ayni sekilde dusunun

• Beğen
Tepkiler: iOSait

ysssf

Üye
    Konu Sahibi
yssf senin derdin alacağın iki tablet arasındaki karşılaştırma değil mi? İki tabletinde adını bir de bütçeni yaz, öyle konu aç, ona göre yardımcı olmaya çalışsınlar, çok uzadı bu konu. :)

Ben konunun uzadigini farketmemisim uzgunum cift cekirdek 1.6 ghz aldim ben tum arkadaslara tesekkur ediyorum

aydknakn

Üye
ah ulan hala çift çekirdeği işlemci hızlarını toplayıpta hesaplamaya çalışan var hiç alakası yok ama çift çekirdek daha iyi ama
1+1=2 mantığı yok kesinlikle alakası yok
[/QUOTE
aynen

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
Cekirdek sayisi islemci hizini katlamaz boler. Her zaman verdigim ornegi yazayim anlayacaksiniz.
10 kilo domates aldiniz. Bunu eger tek posette tek elinizle tasirsaniz, bu tek cekirdekli islemci olur. Eger ki domateslerin yarisini baska bir posetle diger elinizde tasirsaniz bu da cift cekirdekli islemci olur. Burda dikkat edilmesi gereken nokta diger elinize aktardiginizda domateslerin 20 kilo olmamasidir. Cift kol domatesleri 5-5 tasidigimizda daha kolay is yapmis oluruz. Islemciyi de ayni sekilde dusunun
evet kesinlikle bu olayı bende şöyle anlatayım ortada 5 tonluk yük var bunu 1 öküz mü daha rahat çeker yoksa 2 öküz mü ? artık buradan yola çıkın

Emre_o6

Emre_o6

Üye
tartışmanın anlamı yok yani pazarlama stratejisi olarak 4 çekirdek 1.6 ghz mi yazmak çekicı 6.4 ghz yazmak mı? Misal 10 kg yükü 4 kişi mi yoksa tek kişi mi daha çabuk ve en az yorgunlukla taşır?
keşke anlasalar :S

ccgg4

Üye
Çift çekirdek al oyunların kasmaz su gibi akar

Üst Alt