suleymaneser
Üye
1.300 TL
Merhaba arkadaşlar, Temmuz da telefonumu değiştireceğim. Şuan ki telefonum Nokia Lumia 520, yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum ve artık Windows'tan çok sıkıldım. Nokia'nın da yakın zaman da yeni bir telefon çıkartası yok. Hayatım da Nokia'dan başka telefon kullanmamış birisi olarak, ilk defa kendi sınırlarımın dışına çıkacağım.
Tam olarak 1.300 ₺ bütçem var, ikinci el yada sıfır olarak alabilirim telefon bunu göz önünde bulundurarak öneriler verebilirsiniz.
Android kullanmak istiyorum ve aklımda sadece G4 var, bu fiyat banında G4 alternatifi cihazlar var mıdır?
ve birde kulakiçi kulaklık önerebilirsiniz
teşekkürler
Tam olarak 1.300 ₺ bütçem var, ikinci el yada sıfır olarak alabilirim telefon bunu göz önünde bulundurarak öneriler verebilirsiniz.
Android kullanmak istiyorum ve aklımda sadece G4 var, bu fiyat banında G4 alternatifi cihazlar var mıdır?
ve birde kulakiçi kulaklık önerebilirsiniz

teşekkürler
g4 ün kamerası da çok muhteşem yalnız Marshmallow dan sonra kimse pil dayanmıyor diyor öyle ki ghoost screen diye bir sorunu da varmış özellikle ithalat yani senin alacağın ucuz ürünlerde çıkıyormuş bi araştır derim