Telefon Tavsiyesi 1.300 TL

Sponsorlu Bağlantılar

suleymaneser

suleymaneser

Üye
    Konu Sahibi
1.300 TL
Merhaba arkadaşlar, Temmuz da telefonumu değiştireceğim. Şuan ki telefonum Nokia Lumia 520, yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum ve artık Windows'tan çok sıkıldım. Nokia'nın da yakın zaman da yeni bir telefon çıkartası yok. Hayatım da Nokia'dan başka telefon kullanmamış birisi olarak, ilk defa kendi sınırlarımın dışına çıkacağım.
Tam olarak 1.300 ₺ bütçem var, ikinci el yada sıfır olarak alabilirim telefon bunu göz önünde bulundurarak öneriler verebilirsiniz.
Android kullanmak istiyorum ve aklımda sadece G4 var, bu fiyat banında G4 alternatifi cihazlar var mıdır?

ve birde kulakiçi kulaklık önerebilirsiniz :)

teşekkürler

byAndroid

byAndroid

Üye
Xiaomi mi 5, g4 olabilir,

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

suleymaneser

suleymaneser

Üye
    Konu Sahibi
Xiaomi mi 5, g4 olabilir,

Xiami Türkiye'den resmi kanallar ile satış yapıyor mu? Karşımda muhatap olabileceğim birisi olması gerek onun için soruyorum

byAndroid

byAndroid

Üye
Xiami Türkiye'den resmi kanallar ile satış yapıyor mu? Karşımda muhatap olabileceğim birisi olması gerek onun için soruyorum
Ağustos ayında resmi satışa başlayacak. Şuanda resmi satış yok ama sahibinden üzerinden satış yapanlar var

furyzer0

furyzer0

Üye
O fiyata parasını hakeden xiaomi mi5 var çok güzel Ara yüz harika donanım iyi kasa ve güzel bir ekran kombosu kamerası da ortalamanın ustu ilk 3 girmez ancak kotu değil

Sent from mTalk using lumia950

suleymaneser

suleymaneser

Üye
    Konu Sahibi
Ağustos ayında resmi satışa başlayacak. Şuanda resmi satış yok ama sahibinden üzerinden satış yapanlar var

O fiyata parasını hakeden xiaomi mi5 var çok güzel Ara yüz harika donanım iyi kasa ve güzel bir ekran kombosu kamerası da ortalamanın ustu ilk 3 girmez ancak kotu değil

Evet Xiaomi'nin ara yüzünü biliyorum özellikle kamera ara yüzünü çok beğeniyorum ama bu romlarla halledilebilir sanırım? Çünkü kamera benim için çok önemli zaten Lumia 520 ile fotoğraf çekmeyi bile unuttum denebilir.
kamera olarak Mi5 G4 ile kıyaslanabilir mi?

byAndroid

byAndroid

Üye
Kiyaslanabilir bence. Cihazın pek incelemesi yok ama S7 den bi tık geri olduğunu söylüyorlar. Benim Mi4 gece ve kapalı alanlar hariç mükemmel çekiyor. Asıl önemli olan da zaten gece ve kapalı alanlarda cihazın iyi çekmesi değil mi :D g4 ün kamerası da çok muhteşem yalnız Marshmallow dan sonra kimse pil dayanmıyor diyor öyle ki ghoost screen diye bir sorunu da varmış özellikle ithalat yani senin alacağın ucuz ürünlerde çıkıyormuş bi araştır derim

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Ben samsung kullanmanı tavsiye ederim symbian kullanan biri olarak hiç yadırgamazsın kullanış, arayüz, menü tuşları, rom root olayları çok basit.
Son olarak 2016 serisi olarak çıkan cihazları ve üst segmentte s6 özellikle note5 tavsiye edebilirim.

suleymaneser

suleymaneser

Üye
    Konu Sahibi
1.300 ₺ banında alınabilecek Samsungların ömrü 1 yılı geçmeyecektir, ki ust segmente de bir farklılık olacağını sanmıyorum. Samsunga hiç güvenmiyorum, öneriniz için teşekkürler.

G4 ve Mi5 için yayınlanmış en son Android sürümü nedir acaba? Şarj konusunda hiç sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum, her zaman yanımda powerbank ve yedek pil taşıya bilirim. Bildiğim kadarıyla G4 te pil değiştirebilir, Mi5 te de öyle mi?

byAndroid

byAndroid

Üye
Mi 5 te degistirilmiyor bildiğim kadarıyla lakin pil konusunda onun sıkıntısı yok zaten. Şuan ikiside Marshmallow. Xiaomi desteği daha yüksek ne kadar güncellemeleri geç versede

suleymaneser

suleymaneser

Üye
    Konu Sahibi
Mi 5 te degistirilmiyor bildiğim kadarıyla lakin pil konusunda onun sıkıntısı yok zaten. Şuan ikiside Marshmallow. Xiaomi desteği daha yüksek ne kadar güncellemeleri geç versede

Xiao mi5 in tum özelliklerine baktım da, G4 le kıyaslanması saygısızlık olacak gibi. Merak ettiğim şu, Ağustos'ta Türkiye satışı olacağı bir duyum mu yoksa resmi bir açıklama var mı? İngilizce yada Türkçe bir kaynak gosterebilirmisiniz?

byAndroid

byAndroid

Üye

Bu pazartesi cihazlar gelecek fakat garantisiz ve kayıtsız olarak. Garantili cihazlar en erken Temmuz kesin olarak Ağustos ayında gelecek. Hepsiburada da cihazı getirecekmiş galiba. Forumda bu yönde haberler var

suleymaneser

suleymaneser

Üye
    Konu Sahibi
Bilgilendirmeler için teşekkürler, başka bir görüşü olan yazarsa sevinirim. Özellikle Mi 5 kullanan birisini bulmam gerekecek :)

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl
byAndroid

byAndroid

Üye
Mi 5 ana konusu var donanım haberde bakabilirsin. Yada Miui Türkiye forumunda kullananlar da var herşeyi orda sorabilirsin

furyzer0

furyzer0

Üye
Pilinin iyi gitmesini istersen lenovo vibe p1 var

suleymaneser

suleymaneser

Üye
    Konu Sahibi
Mi 5 ana konusu var donanım haberde bakabilirsin. Yada Miui Türkiye forumunda kullananlar da var herşeyi orda sorabilirsin

Donanım haberin tasarımını çok garip ve itici buluyorum miui tr ye bakabilirim
Pilinin iyi gitmesini istersen lenovo vibe p1 var

Pil konusunu endişe etmiyorum, teşekkürler.

Emre

Üye
Nokiaya var daha

suleymaneser

suleymaneser

Üye
    Konu Sahibi
Xiaomi Mi5 64 GB siyah renk için siparişimi vermiş bulunmaktayım, siparişimi Çin'e gidecek birisine verdim. Umarım bulabilir :) yurt dışından telefon getirtmek isteyenler var ise, interrail Türkiye nin facebook grubundan birilerini bulabilirler.

• Beğen
Tepkiler: VIP_TECH
byAndroid

byAndroid

Üye
Xiaomi Mi5 64 GB siyah renk için siparişimi vermiş bulunmaktayım, siparişimi Çin'e gidecek birisine verdim. Umarım bulabilir :) yurt dışından telefon getirtmek isteyenler var ise, interrail Türkiye nin facebook grubundan birilerini bulabilirler.
Vay hocam hayırlı olsun :D en geç iki haftaya gelir o zaman. Fiyatta ne kadara anlaştınız
Edit : bencede siyah renk almanız iyi olmuş

furyzer0

furyzer0

Üye
Hayırlı mantıklı seçim yaptın

Takipçi Satın Al

Üst Alt