1.000 TL'ye kadar bütçem var yardım ediin !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bigmod

Üye
Teşekkürler n9'ada kaydı gözüm çok beğendim ama android yüklemekle falan uğraşamam sade kullanılabilir mi acaba uygulama falan oyun bakımından kolay yüklenebilir mi ki ?

ege099

ege099

Üye
bak kardeşim 1.000 TL değilde 1.049 TL'ye Sony Xperia S Almanı Şiddetle Tavsiye Ederim :

Şimdi 1.200-300 TL'ye SII Alsan Xperia S SII'den Her Türlü Üstün :evet:
1.000 TL'ye Samsung Galaxy SIII Mini Alsan Yine Xperia S Her Türlü Üstün :evet:

Eğer Şuanda Yurt İçinden Telefon Alacak Olsam Forumda Konusunu Bile Açmadan Sony Xperia S'i Alırdım :) Tabi Bu Fiyat Sadece Gittigidiyor'da geçerli,telefoncuya gidip alırsan geçirirler sana kazığı :ehe

aynen xperia s harika bir cihaz ben xperia p almayı düşünyorudm fakat xperia s 1049 tl çok çok uygun bir fiyat garanti ve güvencede internetten alışverişe güvenebilsem gözüm kapalı alacağım xperia s yi bugün teknosaya gittim 1400 tlydi xperia s :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Evet N9 sade kullanılabilir işletim sistemi MeeGo.

Kötü bir özelliği marketi Bakkaldan farkı olmayan Ovi.

key43

key43

Üye
    Konu Sahibi
bak kardeşim 1.000 TL değilde 1.049 TL'ye Sony Xperia S Almanı Şiddetle Tavsiye Ederim :

Eğer Şuanda Yurt İçinden Telefon Alacak Olsam Forumda Konusunu Bile Açmadan Sony Xperia S'i Alırdım :) Tabi Bu Fiyat Sadece Gittigidiyor'da geçerli,telefoncuya gidip alırsan geçirirler sana kazığı :ehe

- - - Eklendi - - -

ben sana en mantıklı yorumu yaptım ama geç kalmışım kusura bakma :ağlarım: neyse yinede hayırlı olsun inşallah pişman olmazsın kaç TL'ye aldın ?

799 TL'ye Hepsiburada.com dan aldım..

Black-killing

Black-killing

Üye
oyun açısından ne yapmak lazım ki wp8 yüklenir mi bu cihaza acaba ??

Bildiğim kadarıyla windows phone sistemi kapalı kod kaynaklı bir sistem olduğu için yüklemez ama android port ediliyor.

bigmod

Üye
android port edilsin düzgünce zaten subata kadar sürem var düzgünce port edilmezse almayacağım.

Black-killing

Black-killing

Üye
Edilir edilir.Çok kıyak telefon N9 yani sırf şekli için bile alınabilecek bir telefon.

meme4

meme4

Üye
lumia nın yeni modeli çıkcak 610 ya onu bekle yada samsung wonder nokia 603 nokia 701 alabilirsin ikinci el note 2 alabilirsin

bigmod

Üye
Bakalım artık edilsinde bir 64 gb kaçırmam.

- - - Eklendi - - -

Bakalım artık edilsinde bir 64 gb kaçırmam.

musty522

Üye
s3 mini derim şuan vatanbilgisayarda 900 tl indirimli fiyatıdır kaçırma derim.

oska1989

Üye

aynen xperia s harika bir cihaz ben xperia p almayı düşünyorudm fakat xperia s 1049 tl çok çok uygun bir fiyat garanti ve güvencede internetten alışverişe güvenebilsem gözüm kapalı alacağım xperia s yi bugün teknosaya gittim 1400 tlydi xperia s :)

yanlış biliyorsun xperia s aynı fiyata başka sitelerde de var.örnek sanalreyonum ve yine aynı sitede şu an alınabilecek en kral telefon da var fiyat düşmüş acayip.Xperia ion 1238 tl.distribütör ürünü değil galiba ama al sigorta yaptır.telefonu düşürdün ekran gitti kvk bedava mı yapıyo sanki.ayrıca teknosa vatan bimex tam bir kazık yeridir kampanya falan denk gelirse belki.mesela vatan iphone 4s te kampanya yapmış kutlarım kendilerini bu ara tabi.2348 tl piyasa fiyatıymış üzerini çizmişler 1690 mıydı ne.resmen dalga geçiyolar milletle.turkcell 5 i bile 2149 a satıyo!

ege099

ege099

Üye
yanlış biliyorsun xperia s aynı fiyata başka sitelerde de var.örnek sanalreyonum ve yine aynı sitede şu an alınabilecek en kral telefon da var fiyat düşmüş acayip.Xperia ion 1238 tl.distribütör ürünü değil galiba ama al sigorta yaptır.telefonu düşürdün ekran gitti kvk bedava mı yapıyo sanki.ayrıca teknosa vatan bimex tam bir kazık yeridir kampanya falan denk gelirse belki.mesela vatan iphone 4s te kampanya yapmış kutlarım kendilerini bu ara tabi.2348 tl piyasa fiyatıymış üzerini çizmişler 1690 mıydı ne.resmen dalga geçiyolar milletle.turkcell 5 i bile 2149 a satıyo!
sanalreyonum dediğin sitedede xperia s 989 tl fakat vade farkıyla 1250yi buluyor rahat ol sen :) gittigidiyordakinde vade farkı falan yok 12 aya bölsende aynı para nakit ödesende

avcitalip

avcitalip

Üye

en güvenilir bence gittigidiyor o yüzden öyle dedim :evet:

ege099

ege099

Üye
ionun fiyatı yüksek ama biraz xperia s inde yolu açk gözküyor jelybeandan sonraki güncelleştirmeleride alr bence

avcitalip

avcitalip

Üye

:evet:bence o kullanıcının o ürünü alan kişilerin yorumlarına bak sorun yoksa gözün kapalı al :) şimdiden hayırlı olsun :evet:
- - - Eklendi - - -

ionun fiyatı yüksek ama biraz xperia s inde yolu açk gözküyor jelybeandan sonraki güncelleştirmeleride alr bence

bence JB'den sonrasını biraz zor alır :evet: Çünkü Sony Ericson Xperia Arc S bile Jelly Bean Alamıyor Hatta ICS'de bile sapıtıyor telefonlar :evet:
- - - Eklendi - - -

bence JB'den sonrasını biraz zor alır :evet: Çünkü Sony Ericson Xperia Arc S bile Jelly Bean Alamıyor Hatta ICS'de bile sapıtıyor telefonlar :evet:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt