bigmod
Üye
sıfır ve 2 yıl garantili oluyorlar![]()
İyiymiş özelden link atar mısınız ?

sıfır ve 2 yıl garantili oluyorlar![]()

İyiymiş özelden link atar mısınız ?![]()

bak kardeşim 1.000 TL değilde 1.049 TL'ye Sony Xperia S Almanı Şiddetle Tavsiye Ederim :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şimdi 1.200-300 TL'ye SII Alsan Xperia S SII'den Her Türlü Üstün
1.000 TL'ye Samsung Galaxy SIII Mini Alsan Yine Xperia S Her Türlü Üstün
Eğer Şuanda Yurt İçinden Telefon Alacak Olsam Forumda Konusunu Bile Açmadan Sony Xperia S'i AlırdımTabi Bu Fiyat Sadece Gittigidiyor'da geçerli,telefoncuya gidip alırsan geçirirler sana kazığı
aynen xperia s harika bir cihaz ben xperia p almayı düşünyorudm fakat xperia s 1049 tl çok çok uygun bir fiyat garanti ve güvencede internetten alışverişe güvenebilsem gözüm kapalı alacağım xperia s yi bugün teknosaya gittim 1400 tlydi xperia s![]()
Evet N9 sade kullanılabilir işletim sistemi MeeGo.
Kötü bir özelliği marketi Bakkaldan farkı olmayan Ovi.
bak kardeşim 1.000 TL değilde 1.049 TL'ye Sony Xperia S Almanı Şiddetle Tavsiye Ederim :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Eğer Şuanda Yurt İçinden Telefon Alacak Olsam Forumda Konusunu Bile Açmadan Sony Xperia S'i AlırdımTabi Bu Fiyat Sadece Gittigidiyor'da geçerli,telefoncuya gidip alırsan geçirirler sana kazığı
- - - Eklendi - - -
ben sana en mantıklı yorumu yaptım ama geç kalmışım kusura bakmaneyse yinede hayırlı olsun inşallah pişman olmazsın kaç TL'ye aldın ?
oyun açısından ne yapmak lazım ki wp8 yüklenir mi bu cihaza acaba ??
aynen xperia s harika bir cihaz ben xperia p almayı düşünyorudm fakat xperia s 1049 tl çok çok uygun bir fiyat garanti ve güvencede internetten alışverişe güvenebilsem gözüm kapalı alacağım xperia s yi bugün teknosaya gittim 1400 tlydi xperia s![]()
yanlış biliyorsun xperia s aynı fiyata başka sitelerde de var.örnek sanalreyonum ve yine aynı sitede şu an alınabilecek en kral telefon da var fiyat düşmüş acayip.Xperia ion 1238 tl.distribütör ürünü değil galiba ama al sigorta yaptır.telefonu düşürdün ekran gitti kvk bedava mı yapıyo sanki.ayrıca teknosa vatan bimex tam bir kazık yeridir kampanya falan denk gelirse belki.mesela vatan iphone 4s te kampanya yapmış kutlarım kendilerini bu ara tabi.2348 tl piyasa fiyatıymış üzerini çizmişler 1690 mıydı ne.resmen dalga geçiyolar milletle.turkcell 5 i bile 2149 a satıyo!
sanalreyonum dediğin sitedede xperia s 989 tl fakat vade farkıyla 1250yi buluyor rahat ol senyanlış biliyorsun xperia s aynı fiyata başka sitelerde de var.örnek sanalreyonum ve yine aynı sitede şu an alınabilecek en kral telefon da var fiyat düşmüş acayip.Xperia ion 1238 tl.distribütör ürünü değil galiba ama al sigorta yaptır.telefonu düşürdün ekran gitti kvk bedava mı yapıyo sanki.ayrıca teknosa vatan bimex tam bir kazık yeridir kampanya falan denk gelirse belki.mesela vatan iphone 4s te kampanya yapmış kutlarım kendilerini bu ara tabi.2348 tl piyasa fiyatıymış üzerini çizmişler 1690 mıydı ne.resmen dalga geçiyolar milletle.turkcell 5 i bile 2149 a satıyo!gittigidiyordakinde vade farkı falan yok 12 aya bölsende aynı para nakit ödesende
yanlış biliyorsun xperia s aynı fiyata başka sitelerde de var.örnek sanalreyonum ve yine aynı sitede şu an alınabilecek en kral telefon da var fiyat düşmüş acayip.Xperia ion 1238 tl.distribütör ürünü değil galiba ama al sigorta yaptır.telefonu düşürdün ekran gitti kvk bedava mı yapıyo sanki.ayrıca teknosa vatan bimex tam bir kazık yeridir kampanya falan denk gelirse belki.mesela vatan iphone 4s te kampanya yapmış kutlarım kendilerini bu ara tabi.2348 tl piyasa fiyatıymış üzerini çizmişler 1690 mıydı ne.resmen dalga geçiyolar milletle.turkcell 5 i bile 2149 a satıyo!
en güvenilir bence gittigidiyor o yüzden öyle dedim![]()
senin verdiğin linkte [h=1]Sony Xperia S Nozomi LT26i yazıyor nozomi ne anlama geliyor farklı bir sürümümü yani telefonun kafamı karıştırdı biraz[/h]en güvenilir bence gittigidiyor o yüzden öyle dedim![]()
senin verdiğin linkte [h=1]Sony Xperia S Nozomi LT26i yazıyor nozomi ne anlama geliyor farklı bir sürümümü yani telefonun kafamı karıştırdı biraz[/h]
ben vadeli fiyatına falan bakmadım.nozomi diye geçiyor zaten aynı şey.ama ion varken s alınmaz artık.
bence o kullanıcının o ürünü alan kişilerin yorumlarına bak sorun yoksa gözün kapalı al
şimdiden hayırlı olsun
![]()
- - - Eklendi - - -
ionun fiyatı yüksek ama biraz xperia s inde yolu açk gözküyor jelybeandan sonraki güncelleştirmeleride alr bence
bence JB'den sonrasını biraz zor alırÇünkü Sony Ericson Xperia Arc S bile Jelly Bean Alamıyor Hatta ICS'de bile sapıtıyor telefonlar
![]()
- - - Eklendi - - -
ionun fiyatı yüksek ama biraz xperia s inde yolu açk gözküyor jelybeandan sonraki güncelleştirmeleride alr bence
bence JB'den sonrasını biraz zor alırÇünkü Sony Ericson Xperia Arc S bile Jelly Bean Alamıyor Hatta ICS'de bile sapıtıyor telefonlar
![]()