1.000 TL'ye kadar bütçem var yardım ediin !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

osmndmr.32

Üye
s2 nin fiyati ne kadar .d

Black-killing

Black-killing

Üye
Valla inan ne güzel para biriktirmişsin şimdi o fiyata s2 al diyeceğim ama geleceğide düşünmek zorundasın onun için sakın o fiyata bi telefon alma üstüne kiraz daha koy s3 al çok harika olur. Kardeşim dediğimi dinlersen pişman olmazsın

• Beğen
Tepkiler: key43
alaStar

alaStar

Üye
Temiz bi s2 al kardeş :ehe

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Yanlış bilgilendirmeyin kardeşim S III a101'de 1399 tl nakit 1450 tl taksitli.

MaxicepManyagı

Üye
tabi canım ismide Le'S3 siz bilmiyosunuz :D

ege099

ege099

Üye
sony xperia p de düşünebilrsin tasarım olsun donanım olsun çok şık bir cihaz

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
bana göre o fiyata bulabileceğin en iyi cihaz s2

Peocawe

Peocawe

Üye
S2 :yuru

bigmod

Üye
arkadaşlar s2 nerde 1000 tl pm falan link atında alalım 4 5 tane

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Tam bu fiyat diyorsan S3 Mini ama 200 civarı eklerim dersen S2

amcalu1

amcalu1

Üye
Bence hiçbir telefon 1000 lira fiyatı haketmiyor ama burası türkiye ve 1000 liraya sıfır alabilecek en iyi cihaz o veya ascend p1 de alınabilir

bigmod

Üye
Bence hiçbir telefon 1000 lira fiyatı haketmiyor ama burası türkiye ve 1000 liraya sıfır alabilecek en iyi cihaz o veya ascend p1 de alınabilir

ascend p1 huawei telefonu ben pek güvenmiyorum huawei markasına caydırıcı geliyor. O derken s3 mini'den mi bahsettiniz ?

amcalu1

amcalu1

Üye
Evet s3 miniden bahsettim ama şöyle birsey var iki hafta sonra fiyatı düşer ve 1200 liraya s2 varken onu almak pek mantıklı değil

bigmod

Üye
Evet s3 miniden bahsettim ama şöyle birsey var iki hafta sonra fiyatı düşer ve 1200 liraya s2 varken onu almak pek mantıklı değil

haklısınız vatanda suan 1.217 lira ocakta alıcağım zaten o zamana ne kadar olur ?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
haklısınız vatanda suan 1.217 lira ocakta alıcağım zaten o zamana ne kadar olur ?
Bende ocak gibi alacağım param yeterse S2 yetmezse Xperia P alırım S3 miniyle aynı fiyat ama S3 mini tasarımdan gidiyor en baştan feminist mi bu samsung :ehe

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bence biraz bekle ve kampanyadan bi S III al şimdi alırsan pişman olursun aceleci davranma.

Kerim.

Kerim.

Üye
Duser duser.bekle.su anda bile carrefour da falan 1399a satiliyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt