1.000 TL'ye kadar bütçem var yardım ediin !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ege099

ege099

Üye
Yıl başında xperia p indirme girerse alacağım girmesede alacağım ama yılbaşını bir beklemek lazım ne olur ne kalır :) 1000tl bütçesi olan herkese xperia p tavsiye ederim :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Sabreden derviş muradına ermiş sende sabret ve S III Al pişman olmazsın.

bigmod

Üye
ocak gibi alacağım zaten ümitlendirdiniz şimdi beni ocağa kadar s3 düşer mi ki hemen alırım. :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Fırsat ürünlerini takip et hangi firma kampanya yapacak diye.

bigmod

Üye
Teşekkürler takip edebileceğim bir site var mı ? Öğrenciyim pek evden çıkamıyorum net üzerinden bakabileceğim.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Vatan , Gold , Bimeks , TeknoSA falan filan böyle güvenilir sitelere bak. Farklı sitelerde var onlara da bak.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Evet onlar da iyi.

bigmod

Üye
Peki o zaman indirimleri takip edebileceğim bir site bulmam lazım çünkü bazılarının sitesinde fiyatlar bile yok :(

key43

key43

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar tesekkür ederim tavsiyeleriniz icin.Ama ben Samsung Galaxy S Duos s7562 aldım.. :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Hayırlı olsun güle güle kullan.

• Beğen
Tepkiler: key43
avcitalip

avcitalip

Üye
bak kardeşim 1.000 TL değilde 1.049 TL'ye Sony Xperia S Almanı Şiddetle Tavsiye Ederim :

Şimdi 1.200-300 TL'ye SII Alsan Xperia S SII'den Her Türlü Üstün :evet:
1.000 TL'ye Samsung Galaxy SIII Mini Alsan Yine Xperia S Her Türlü Üstün :evet:

Eğer Şuanda Yurt İçinden Telefon Alacak Olsam Forumda Konusunu Bile Açmadan Sony Xperia S'i Alırdım :) Tabi Bu Fiyat Sadece Gittigidiyor'da geçerli,telefoncuya gidip alırsan geçirirler sana kazığı :ehe

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar tesekkür ederim tavsiyeleriniz icin.Ama ben Samsung Galaxy S Duos s7562 aldım.. :)

ben sana en mantıklı yorumu yaptım ama geç kalmışım kusura bakma :ağlarım: neyse yinede hayırlı olsun inşallah pişman olmazsın kaç TL'ye aldın ?

bigmod

Üye
Hayırlı olsun ben ocak gibi alacağım yılbası indirim yakalarsam bir s3 cok kral olucak :D

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Hayırlı uğurlu olsun ne diyelim :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: key43
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt