["05.Mart.2011" Utk4n* [v52] c6v20 SpeciaL Edition 5800 ~ Ben Daha iyiSini Yapana KadaR En iyiSi Bu]

Sponsorlu Bağlantılar

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
Cevaplayacak Kimse Yok MU?

cfw bölümündeki hemen tüm fwler hacklidir hackli olanda sertifikaya ihtiyaç direk yükleyin.sis desteklenmiyor diyorsa v3 olabilir dosya.yükleyemezsin yani

--------------- Ekleme ---------------

Problemsiz kurdum, eline sağlık. Bir sorum olacak?
Hafıza kartında gizli klasör var mı? Real player gibi oynatıcılar video ları görmesin.
Yeğenler telefonumu karıştırıyorlar bazen, malum dosyaları görmesinler:naughty: Veya nasıl bir çözüm olabilir.
Tekrar teşekkürler..

ilk sayfada yazıyordu galiba gizli diye klasör aç içine at gözükmez galeride

--------------- Ekleme ---------------

rows link i gümlemiş bi bakarsan

upload edilmiş 2 mesaj yukarıda lütfen mesajları okuyarak yazın belki soracağınız sorunuzda cevabı orda olabilir

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
utkudan ses yok sanki tabi oda bıktı

ucan_maymun

Üye
arkadaşla siteyi taradım ama ben bu oci magazaya giremiyorum teli hacklaedim sonra girmememeye başladı utkan bence güzel bir çalişma olmuş ama bide ovi işini halledebilirsek..:heyo::heyo::heyo:

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
GencLer foRuma döndüm. Yaptıgım bi fw vaR abartıSız 4 aydıR kuLLanıyoRum. Forumdaki fw Lerden farkLı bi kaç özeLLiğide vaR zamanında üStünde caLıSmıStım başaRdım :). Şarj 2 gün rahat gidiyoR. HataSız ki zaten benim fwLerde hiç hata oLmadı :D. Kasma yok.

Yakında Foruma atıcam :). iStek üzeRine düzenLeRim...

PriZm

PriZm

Üye
GencLer foRuma döndüm. Yaptıgım bi fw vaR abartıSız 4 aydıR kuLLanıyoRum. Forumdaki fw Lerden farkLı bi kaç özeLLiğide vaR zamanında üStünde caLıSmıStım başaRdım :). Şarj 2 gün rahat gidiyoR. HataSız ki zaten benim fwLerde hiç hata oLmadı :D. Kasma yok.

Yakında Foruma atıcam :). iStek üzeRine düzenLeRim...

bekliyoruz calismalarini ayrica H.G:)

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
bekleriz kardeşim.

Swisyn

Swisyn

Üye
Merhabalar, benim telefonumda 52.0.101 yüklü fakat bu fwye geçmek istiyorum yalnız aklıma takılan birşey var bu 52.0.007 modu ve benim fw 101 sürümü, bu fwyi yi rm-356 klasörüne attığımda 007 olan tarafı 101 olarak değiştirip yüklemeye çalıştığımda telefon açılmadı. Bende mecbur orjinal sürüm 101 e dönmek zorunda kaldım fakat c6 modlarını seviyorum önceliklede sizinkini acaba nasıl yükleme yapabilirim?

teşekkürler.

mhustafa

mhustafa

Üye
kardes ovı magaza ccalısmıyor gıremıyorum telden lutfen yardım et delı olcam

crecod

Üye
~ Telefona Gömdüğüm Programlar :

+ Accelswitch = Tek dokunmayla sensörleri açıp kapatma.
+ GameAPI = Polarbit oyunlarını çalıştırmak için yüklemeniz gerekmekte.
+ iontimer = batarya bitiş süresini filan gösteriyor kullanışlı bir uygulama.
+ Mp3 Çalar 15.2 Güncellemesi.
+ Ovi Mağaza Son sürüm ( Setup )
+ internet radio = internet üzerinden yayınlanan radioları dinleyebileceğiz.

olmuyo bunlar bende beceremedim galiba.
yardım edebilcek biri var mı?

Mustaj69

Üye
utkan öncelikle ellerine sağlık.

şu ovi sorununu nasıl halledeceğiz aga? olmuyorsa olmuyorde de şu soruyu sürekli sormayalım kardeşim. bu arada ygs nasıl lan :)

----------Eklendi @ 07:07:04 ---------- Yazıldı @ 07:06:31 ----------

ayrıca 2008'de üye oldum sırf senin için ilk mesajı girdim ha bu da ikinci mesaj :)

lasvetorus

lasvetorus

Üye
dostum şiir berbat :(

Mustaj69

Üye
arkdaşlar ovi sorunu diye bir şey yokmuş.

auto instaler'a girin kuruluma başla'ya tıklayın tıkır tıkır kursun extra programları ve ovi'yi
.:naughty:

Mustaj69

Üye
şu an için tek sorun t9'dur. not geçeyim dedim.

UmTßrkY

UmTßrkY

Üye
berbat ötesi bi fw boşuna 25dk harcadım

'#AmeLeMaster

'#AmeLeMaster

Üye
berbat ötesi bi fw boşuna 25dk harcadım

Cevabını düzgün yaz bence . 25 dakika'n o kadar kıymetliyse orjinal yazılım yükle . Begenmiyorsan kibar bir dille söyle senin o gözünde büyüttüğün 25 dakikayı değil adamlar CFW yaparken günlerini hatta telefonlarını ortaya koyuyorlar beğenmiyorsan deneme usülü hoşuna gitmiyorsa son kez Cfw yükle oda orjinal yazılım olsun. En azından milleti bu kadar rencide etmezsin..Oda uymuyorsa CFW yapmaya başla milletde senin cfw lerine berbat ötesi desin.

mythogenic41

Üye
Link kırık baboş

oskii

oskii

Üye
süper bir fw olmuş ilk defa hack yaptım çok memmunum ama çoğu kişi yazmış ovi çalışmıyor ve gömdüğüm dediğin bazı proğramlar yok ve mesaj okuyucu çaşılmıyor :( herşeye rağmen çok teşekkürler sen daha iyisini yapana kadar bunu kullanacağım :D

sahici

Üye
link kırık.yenilermisiniz?

btrmbtrm

btrmbtrm

Üye
güzel hack hemen indirip deniyorum

Halim21

Halim21

Üye
bu ne utkan yaf 3 saatir galeriye giremiyorum ama onun haricinde fw uçuyo yani çok güzel ama galeri çok geç açılıyo kanser oldum napcaz şimdi :evet:

----------Eklendi @ 20:11:40 ---------- Yazıldı @ 19:31:28 ----------

rofs hariç diğer dosyalar adlı link inmiyo hata veriyo utkan kardeş.ben fw yi flaşhlarken başka bir klasörden RM-356_52.0.007_026_000_U01.uda.fpsx ve RM-356_52.0.007_prd.core.C0r dosyalarını aldım mecburen..peki bu sorun teşkil eder mi?

Üst Alt