["05.Mart.2011" Utk4n* [v52] c6v20 SpeciaL Edition 5800 ~ Ben Daha iyiSini Yapana KadaR En iyiSi Bu]

Sponsorlu Bağlantılar

dedereis123

dedereis123

Üye
içine atcağımız dosyaları napim peki

--------------- Ekleme ---------------

birde hard format önemli mi çok attım format ama hard mı oldu bilmiyorum :)

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
indiRdiğin doSyaLarın hepSini 1 kLasöRde topLa.

dedereis123

dedereis123

Üye
birde su formatla ilgili soruya cevap bulursam çok sevincem bu arada çok sağolun güzel bir paylaşım olmuş ellerine sağlık

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
GeRek haRd foRmata hafıza kaRtını biçimLendiRmen yeterLi ^^.

dedereis123

dedereis123

Üye
jaf ı kurdum ama paso hata veriyor jafı kurunca masaüstüne 3 tane exe geldi açılmıyorlar gerçi ama nasıl yapıcam bir yardım lütfen

windows 7 olduğundan dolayı olablir mi?

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
EmuLatöR waR onu açıcakSın. ReSimLere bak.

giray38

giray38

Üye
Utk4n* kullandıkça soruyorum şöyle bi sorunum var sanki :D Hani mesaj gonderilemiyor tekrar gonder falan diyor ya orda gonder e basınca direk ertelendi yazdı bi kaç kere nedeni ne bilmiyorum. Bi de dun gece hem mesajlasıp hem operada dolaşırken opera kendi kendine donup kapandı 5-6 kere oldu ne yapmalı .? (;

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
OpeRayı biLmiyoRum ben kendi bRowseRini kuLLanıyoRum hiç biR soRun yok.
ErteLendi fiLan demiyoR ben sabahdan akSama kadaR meSajLaSıyoRum öyLe biR soRunum yok ^^.

curtisjackson

Üye
utkan nolur bana yardım et herşeyi yapıyorum en son 1 kere basılıyor ya acma tusuna basıyorum ama olmuyor Searching for phone...Not found!!! diyor :S lütfen bir yardım et bana

giray38

giray38

Üye
Hmm Tamam o zaman napalm oldugu kadarıyla kullancaz (; Operanın klavyesi hosuma gidiyo ondan onu kullanyım (;
Yeni fw ne zaman hayırlısıyla (; Music stopper i yeni fw de gomecegni soylemiştin de ordan aklıma geldi (;

curtisjackson

Üye
utkan nolur bana yardım et herşeyi yapıyorum en son 1 kere basılıyor ya acma tusuna basıyorum ama olmuyor Searching for phone...Not found!!! diyor :S lütfen bir yardım et bana

giray38

giray38

Üye
Jaf ı tamamen kaldır pc den sonra nokia pc suiteyi kur telefonunu aç bi tanıt pc ne kablo driverleri yukleniyo o zaman sonra tekrar kur jaf ı hallet vermez o zaman bende de olmuştu.:oke:

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Nokia pc suite yükLedin mi? Birde usb ye teLefonu aRkadan bagLa kaSanın önünden bagLamayın.

curtisjackson

Üye
Jaf ı tamamen kaldır pc den sonra nokia pc suiteyi kur telefonunu aç bi tanıt pc ne kablo driverleri yukleniyo o zaman sonra tekrar kur jaf ı hallet vermez o zaman bende de olmuştu.:oke:

abi hemen dediğini yapıyorum... utkan varya birtanesin bu telefon bi olsun cennetliksin :)

zten jaf ı yüklerken hata veriyor bu olabilir birşey mi yani bilgisayarım vista ?

giray38

giray38

Üye
Vista da Jaf Emulator u yonetici olarak çalıştırınca bi sorun çıkarmıyor yukleme sırasında ki hatalar win7 de de oluyo bi etkisi yok sanırım

Utkan Yeni fw ne zaman demiştim (;

curtisjackson

Üye
şimdide go ya basınca
p- dongle not detected. please insert activated dongle hatasını veriyor girmiyor programa yardımcı olun lütfen bunu yapmam lazım

utkan ne yaptıysam olmuyor pc suit i yükledim telefonu kasanın arkasından taktım telefonu tanıttım ama yinede olmuyor. en sonunda 1 defa basıp çekiyoruz. yeni donanım bulundu diyor ondan sonra hemen gidiyor. bi yardımcı oluverirmisin ?

bertek

Üye
Hocam bu fv nin tercihlerdeki zil sesleri çağrı geldiğinde bi kere çalıp sonra sesi kısılıyor ve duyulmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Çok teşekkürler. Genel projilde zil sesi değiştirilemiyor.Nokia tone çalıyor.

Hocam fv de çağrı geldiğinde çalan zil olmasına rağmen bi kere çalıyor sonra ses kısılıyor,duyulmuyor. Birde genel profilde zil sesi değiştirilemiyor. Nokia tone kalıyor hep. Arayan isminide söylemiyor. Yardımcı olursanız sevinirim Teşekkürler.

Hocam fv de çağrı geldiğinde çalan zil olmasına rağmen bi kere çalıyor sonra ses kısılıyor,duyulmuyor. Birde genel profilde zil sesi değiştirilemiyor. Nokia tone kalıyor hep. Arayan isminide söylemiyor. Yardımcı olursanız sevinirim Teşekkürler.

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bu fv nin tercihlerdeki zil sesleri çağrı geldiğinde bi kere çalıp sonra sesi kısılıyor ve duyulmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Çok teşekkürler. Genel projilde zil sesi değiştirilemiyor.Nokia tone çalıyor.

ZiL Sesi değiştiRiLiyoR degiştiRiLememe gibi biR duRum yok :).
Senin cihazda soRun waR heraLde yüzLerce kişi indiRdi bi tek sen söyLedin bu duRumu :).
Birde 1 Kere yaz bidakine ;).

bertek

Üye
biz iki arkadaş iki telfna kurduk şimdi problemi çözdük arayanın ismini söyle yi kapatınca düzeliyor ama söyleseydi iyi olurdu iki tlfondada aynı problem var.

bizim net biraz yavaşta göndermiyo diye çok tıklayınca 5 tane birden göndermiş mesaj kirliliği için özür dilerim. arayanın ismini söyletemezmiyiz ki mod mu eklememiz lazım

curtisjackson

Üye
utkan ne yaptıysam olmuyor pc suit i yükledim telefonu kasanın arkasından taktım telefonu tanıttım ama yinede olmuyor. en sonunda 1 defa basıp çekiyoruz. yeni donanım bulundu diyor ondan sonra hemen gidiyor. bi yardımcı oluverirmisin ?

Üst Alt