güzel fw kardeş.ama ben başka fw kullanıyorum.bu arada bootscreen degiştirmek için fwyi düzenlemeye gerek yok.alttaki konunun en altında n900 style bootscreen isimli bir dosya var onu indirin ve kurun.sonra xplore tarzı dosya yönetici ile c ye girin ve oluşan yeni klasördeki startup.gif dosyasını degiştirin.açılış resminiz degişmiştir hayırlı olsun...isteyen aynı klasördeki startup.mp3 dosyasını degiştirsin açılış sesi degişsin.kaldırmak istediginizde normal program kaldırır gibi uygulama yöeticisinden kaldırın...
konu:http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...-n97-acilis-ekranlari-boot-screen-394733.html
Arkadaşım , yaptığın işler gerçekten kaliteli ve güzel işler. Yalnız bir ricam olacak. Hep 5800'a modlar çıkıyor. Birde X6 için böyle birşey tasarlasanız güzel olmaz mı ?
.eyvallah kardeş emeğine sağlık
.valla hocam çok iyi gidiyorsun ha gayret şu mesaj buguyla bir ilgilensen devrim olur devrim![]()
kardeşim polarbit oyunlarını kurup açmayı denermisin bi çalışıyomu mesela racing thunder wave blazer falan gibi çünki games api sorunu var bu oyunları ben bi türlü açamadım
+Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbuRdan menü boyutLarını değiştirebiLiRSin.
+Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbuRdan tuş kiLidi rengini değiştirebiLiRsin. İçinde bütün renkLer waR. Dosya yoLLarına göRe at hepSini.
--------------- Ekleme ---------------
Boot seSini biLmiyoRum aRaştıRmak Lazim ^^.