["05.Mart.2011" Utk4n* [v52] c6v20 SpeciaL Edition 5800 ~ Ben Daha iyiSini Yapana KadaR En iyiSi Bu]

aga ne diyim bilemiyorum, mp3 den hafıza kartına atma yok, film izlerken reset atma yok, kasma hiç yok yüklenen uygulamalarda sıkıntı olmuyor, birde kamera sesi N8 olsa harika olur. atabiliyorsam anlatır ve sesleride verirsen senden iyisi yok eline sağlık

kardeş ben indiremedim hotfile hata veriyor linki kontrol edersen sevinirim

cd99

Üye
linkte hata var düzeltirseniz sevinirim iyi çalışmalar

Internet Explorer dan deneyin bir de arkadaşlar...

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi

Ses geRekSiz oLdugu için siLmiştim ben ^^.

mafiaxer

Üye
Arkadaş link hata veriyor

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Linkde soRun yok aRkadasLaR.

Aynı özellilkleri 5230 v40.0.003 içinde yaparmısın ? ama özel isim utkan yazmasın pars gibi bi ad bulursan ii olur şimdiden tşkrler.

nfe ile bn düzenledm fw yi ama düzenledkten snra tekrak brleştrrken hata verdi o yuzden kendm yapaamadım

Tmm şuan indiriyorum denediğimde yorumlarımı yazarım

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi

Yapamam çünkü yapınca deneme şanSım yok. Adım vaRken nick buLmaya geRek yok utkan iyi .

--------------- Ekleme ---------------

Tmm şuan indiriyorum denediğimde yorumlarımı yazarım

Fwnin Linki yok ki neyi indiRİyoRSun. Oraya boSuna mı yazdık yeni verSion geLicek diye?

ces5

Üye
hocam son fw ne zaman gelecek sabırsızlıkla bekliyorum, ayrıca forum genelinde mesaj sorunu var deniliyor böyle bir sorun olacak mı bu son fw d.

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
hocam son fw ne zaman gelecek sabırsızlıkla bekliyorum, ayrıca forum genelinde mesaj sorunu var deniliyor böyle bir sorun olacak mı bu son fw d.

Bütün c6 fwLerde o meSaj soRunu ama cihazdan cihaza değişiyoR bende öyLe biR soRun yok. Suan deniyoRum bitince koyaRım.

ben kendm yapcaktım 5230 a fw nfe e de yeniden paketle deynce hata verdi nası çözeblrm utkan ? sen yap 40.0.003 e ben test ederm face hesebın varsa ekle caner arslan ı konuşalım

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Face Msn Twitter faLan fiLan fındık fıStık hiçbiRini kuLLanmıyoRum. MaLeSef.

ces5

Üye

Bütün c6 fwLerde o meSaj soRunu ama cihazdan cihaza değişiyoR bende öyLe biR soRun yok. Suan deniyoRum bitince koyaRım.

Umarım şanlıyımdır . Forumda neredeyse tüm fwlerin yorumlarına baktım en az sorun senin fw de çıkmış o yüzden beklemekteyim teşekkürler.

utkan sen 5230 40.0.003 içn yap bn test ederm pm atarsn. bn yapamadım nfe edtor ile yeniden paketleyemiyorum hata veriyo.