tecman
Üye
aslında ilk mesajda her şey yazıyor orayı bi oku takıldığın nokta olursa buradan yardım etmeye çalışırız.ya Kimse cahiL gözüyLe bakmasın Ama iLk defa yapacam Bana yardımcı olabilirmisiniz.. NasıL yapacam Ne gerekiyor... büyükLerimden ve biLgisi oLan küçükLerimden Yardım istiyorum .. Şimdiden Herkese Teşekkür Ederm... Msnden Daha DetayLı anLatabiLecek varSa o daha iyi oLur...
aslında ilk mesajda her şey yazıyor orayı bi oku takıldığın nokta olursa buradan yardım etmeye çalışırız.
öncelikle:
ilk mesajda verilen linklerden
~ LinkLer :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbunu(ilk defa yükleme yapacaksan)
~ Tam Ekran
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsonra bunu veya
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbunu (benim favorim 4*4) indir.
indirdiğin dosyaları bu klasöre at C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356
(yoksa kendin oluşturacaksın dikkat klasör isimleri yanlış olmasın)
sonra yoksa jaf dosyasını pc ne kur(önce pcsuite kur tel açıkken USB ye pcsuite modunda bağla ve driverler yüklensin sonra jaf kur)
jaf emulatörü başlat(xp de sorun yok win 7 de yönetici olararak çalıştır)
Utkan kardeşin CFW nasıl yüklenir(ilk sayfada var) kısmında resimlerle anlatmış onu uygula
kolay gelsin
Hocm iyi diyorsunda ben Sahadan Yada MAÇKOLİK UYGULAMASINI YUKLEDİM açmıyor program donuyor javadamı sorun war..
selam beyler ben usb yi halledemıorum yardımcı olurmusunuz herşeyi yapıyorum kısa süreli açma kapama tuşuna basıyoruz ya ben basıorum windows aygıt sesi gelior ve aynı ses bidaha snki usbyi çıkarmısım gbı gelıyor ne yapmam lazımm acill yardım ama lütfenn .
rof2 hariç ne demek
--------------- Ekleme ---------------
ya gözünüzü sevim yardım edin RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V01
bu dosyayı ben ne yapacam?
elimde orjinal v52 flash var.onun içine atıyorum.Dosya değiştirme uyarı vermiyor..
flash atacagım zaman ben RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V01 yi mi seçecem anlatımlara baktım..
ama bunun açıklaması nerde..
sadece RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V01 iyi seçip yükledim olmadı!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?