[»01.02.2011« Utk4n* v52 c6v20 SpeciaL Edition v2 5800 - Forumun En iyiSi - Kasma Yok - Hata Yok - ]

cankadir

Üye
ev ekranı ayarları toptan yok ayarlardan silmişsin farkındasındır inşallah keşke silmeseydin bide bi sorum olacak benim telin 10 - 15 saniyede bir orta beyaz tuşu yanıp sönüyor mesaj cevapsız arama felan yok onu nasıl kapatacam ayrıca eline sağlık güzel olmuş teşekkürler...

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi

AyarLar - Telefon - En aLta in BiLdirim ışıkLarı - BekLemede Işığı - Kapat.

Byr4m

Üye
OperatörLe Alaksı Yok. Gelen MesajLar Dağınık Geliyor. Biri Altta Biri Üstte, Tarihe Göre Sırala Diyosun İlk DüzeLiyo SOnra Bida Gidiyo. Kamara Zaten Kullanıyor Hatasını Hala Veriyor.

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
OperatörLe Alaksı Yok. Gelen MesajLar Dağınık Geliyor. Biri Altta Biri Üstte, Tarihe Göre Sırala Diyosun İlk DüzeLiyo SOnra Bida Gidiyo. Kamara Zaten Kullanıyor Hatasını Hala Veriyor.

Hea bi ton kişi indiRdi bu soRun sadece sende waR bi gaRipSin sende hea ^^. Kimse böyLe biR şikayette buLunmadı sen haRiç ^^.

süper anlatım tşk

emeğine sağlık kardeşim ilk defa denicem bakalım becerebilcemmi

Kardeşim daha öncede söylemiştim. T9 da problem var. düzeltme imkanın varsa ona da bi el atıver. bekliyorum. onuda yaparsan senin fw yi yükleyecem telefona... şimdiden tşkler hocam...

maxIm4

Üye
güzel olmuş teşekkürler, 1de : sürükle aç tuş kilidini ben mi göremiyorum biyerden mi aktif ediliyor nasıl ?

evet utkan emek harcamışsın ve emeklerinin karşılığını alma zamanı geldi benden sana kocaman bir teşekkürler paylaiım için çok güzel bir çalışma şimdiye kadar yüklediklerimden iyi ve sorunsuz olan ikinci fw oldu çalışmalarının devamını diliyor yeni paylaşımlar bekliyoruz şimdiden kolay gelsin tebrikler tek kelime ile harika

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
TeşekkürLeR yeni biR payLaSım yapıcam zamanı geLince ^^.

ha bu arada aklıma geldi fw de bir sorun var kardeş internette iken menüde dolaşırken net ten atıyor

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
O eSki süRümdeydi onu kaLdıraLı çok oLdu ^^. Bu fw den sonRa üStüne 3 tane daha yaptım o soRunu aştık aRtık sen biRaz geRiden geLiyoRSun .

bu durumu nasıl hallederiz bilgi verirsen çok memnun olurum

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
rofs2 editLeyebiLiyoRmuSun?

nasıl yani ben şimdi eski sürümümü yüklemişim

--------------- Ekleme ---------------

evet

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Evet bu eSki süRüm.

Bunu rofs2 ye at sonRa fLash at.

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
xpLoreyLede yapabiLirSin.

utkan bu zaten var rofs2de ama ben yinede değiştirdim şimdi flaslayacam

--------------- Ekleme ---------------

anladım taman saol

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
düzeLmezSe yeni verSionun Linkini ataRım onda bu soRun yok.