TomTom Navigator 6 ve Türkiye Haritası

Sponsorlu Bağlantılar

perperecon

Üye
eline sağlık teşekürler bir deneyelim

unlimitted

Üye
HTC P3300 için bende de istanbul haritası var. bana ankara lazım.
msn: [email protected]
ilgilenen arkadaş olursa msnden görüşelim.

akkaya58

Üye
arkadaşlar bende n95 var tom tom u yükledim ama sokaklar yok sadece şehirler ve köyler var detaylı bir türkiye haritası varmı nette çok ardım bulamadın nette olan harita avrupa, ve türkiye karma bir harita var bunun haricinde başka harita yok mudur

baydoganbey

Üye
sagol

CELALETTİN58

Üye
Emeğin için teşekkürler ama benim aklıma bişey takıldı benim tomtom navigasyon cihazım var ama türkiye haritası yok ; haritayı indirdiğim zaman tomtomun içinde nereye atacağımı bilmiyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz. Teşekkürler

derred

derred

Üye
selam arkadaslar.. cok guzel bir paylasım sitesi olmus. herkesten Allah c.c. razı olsun...

ben N95 imde: tomtomun tum dosyalarını hafiza kartının ana dizinine attım. ancak telefondaki dosya yöneticisinde ''yüklenmedi'' görunuyor. yükle dediğim zamanda dosya bozuk uyarısı veriyor?
yardım edin lutfen...

Denemek maksdatıyla fifa 2007 ve spiderman i kurdum. sorun yok...

reis20

Üye
selam hocam
vermis oldugun link den ben dosya alamiyorum

eror yazisi cikiyor

turalp

Üye
merhaba,
TT6_kg_4_C4Pda.exe (boşluk) TomTom_Turkiye_v608.mid bu dosyaları nereden indirebilirim yardımcı olurmusunuz.

akinbaglan

Üye
Kardeş başka bir çözüm yolu buldum. Aşağıda yazacaklarımı sırasıyla aynen uygula. Bu sefer olması lazım.
1. C ' de "******" isimli bir klasör oluştur.
2. !****** klasörü içindeki "TomTom_Turkiye_v608.mid" ve "TT6_kg_4_C4Pda.exe" isimli dosyayı buraya yükle (Bu arada 'Araçlar' menüsündeki 'Klasör Seçenekleri' nden 'Görünüm' hanesindeki 'Bilinen Dosya Türleri İçin Uzantıları Gizle' kutusu işaretli olmasın).
3. "Start-Programs-Accessories-command" 'dan "Komut İstemi" ni çalıştır.
4. "c:\>" gelinceye kadar "cd.." yap
5. "cd ******" yaz. Ekranda "c:\******" görüyor olman lazım.
7) Daha sonra "TT6_kg_4_C4Pda.exe (boşluk) TomTom_Turkiye_v608.mid" yaz ve Enter'a bas.
8) Kodunu gir ve aktivasyon kodunu al. Kolay gelsin.
Ben de oldu.
ya arkadaslar bende cep telefonu degilde tom tom GPS cihazi var icinde canada haritasi yuklu idi.ben sizin haritayi kurdum ama kod istiyor nasi yapicaz?o dediginiz exe dosyasi yokkki benim cihazda. cihaz kodum AKTHW DJA7S bana bi kod aliverin size zahmet yaa

fako66

Üye
ya arkadaslar bende cep telefonu degilde tom tom GPS cihazi var icinde canada haritasi yuklu idi.ben sizin haritayi kurdum ama kod istiyor nasi yapicaz?o dediginiz exe dosyasi yokkki benim cihazda. cihaz kodum AKTHW DJA7S bana bi kod aliverin size zahmet yaa

Arkadaşım senin kod için verilen aktiasyon - şu ''SL5ZX 4JANQ T7A32'' tırnak işaretleri hariç yaz
Bu arada burogramı bi hafta önce indirmiştim kurmak bu güne nasip oldu söylenenleri aynen yapınca sorunsuz kuruldu telefonum P1i çalışıyor programı pek sevmedim ama oda yükleyenlerin değil proyu yazanların sorunu upload eden arkadaşımın ellerine sağlık

neyzenr1

Üye
arkadaşlar şifre condor değil galiba benimki rar dan dizine çıkarmıyo şifre ne bilen var mı?

akinbaglan

Üye
kardes emegine saglik benim icin ugrasmissin ama yazdim kodu olmadi etkinlesmedi yaw...bu verdigin kodu cihaza yazicaz dimi??

fako66

Üye
sorun değil kardeşim sırtımda taş taşımıyorum nihayetinde bu kadarcık işin zahmeti olmaz mesele işin görülsün konuya gelirsek eğer verdiğin kodlar doğru ise programın verdiği etkinleştirme anahtarı bu

SL5ZX 4JANQ T7A32

ve evet benim yazdığım anahtarı telefona gireceksin istersen senin yazdığın kodu ve benim yazdığım anahtarı tekrar tek tek kontrol et büyük küçük harfe dikkat et ve boşluklara uy

12345678910aq

Üye
merhaba bende blackberry 8310 var. buna tomtom 'u yüklesem çalışır mı? acil cvp lütfen.. tomtom çalışmassa ne çalışır??

KacakMazot

KacakMazot

Üye
beyler n73 de calısırmı uydu cıhazım var ama olurmu bılmıyorum n73 e vede hepsı ınıyor ama paketlerın bırısı hata verıyor yardım lutfen

zxcvb42

Üye
sagol

--------------- Ekleme ---------------

sagolasın

deliyuregim_27

Üye
arkadaşlar tomtom negavasyonna türkiye haritası yükletmek istiyorum lütfen yardımcı olun acil lazım

speedandslow

Üye
toshiba g900 deneyeyim çalışıp çalışmadığını yazarım.

igo 8 final on basar

nadyabb

Üye
tom tom araç nevigationu için güncel 6.50 versiyon harita yüklemişsiniz. tekeşkürler ancak nasıl kurulcağını ve kodunu bildirseniz sevinirim. saygılar.

KacakMazot

KacakMazot

Üye
kanka saol beyaaaa bende tomtom var ama haritası yoktu. şimdi oda var tam oldu :D

bu harita ara yolları gosterıyormu bana ara yollar lazım ısım ıtıbarıyle :D su dagıtımı yapıyorum ve henuz yenıyım cevap beklıyorum ona gore de hade bayyyy

Üst Alt