TomTom Navigator 6 ve Türkiye Haritası

Sponsorlu Bağlantılar

serdaremr

Üye
hocam dosya indirilemiyor yardımcıolabılırmısın tekrardan elıne saglık

GOKOVA11

Üye
teşekkürler tames kardeş dediğini yapınca oluyor..

exotyc

exotyc

Üye
Thank You Kardeş

kahraman_52

Üye
Arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu kendi upload ettiğim TomTom 6 ve Türkiye haritası aşağıdadır!

NOT: TomTom Navigator GPS programıdır ve bir GPS alıcısı gerektirir (Bluetooth ya da dahili).

Program:

Harita:

Gerekli işlemler rar arşivinin içinde. Şifre: condor
Arkadaşa Teşekkürler.Bende TomTom One model i var ama birtürlü türkiye haritasını yükleyemedim.Yardımcı olabilirmisiniz.

musti777

Üye
arkadaşlar bu program windos mobile 6 işletim sisteminde çalışıyormu?

çalışıyorsa anlatırmısınız yaa.

balkiroral

balkiroral

Üye
Emege saygı.N95 de calısacagını sanıyorum.Ben garmın kullandım.O calıstı.Ancak tomtom da radar tespıtı sınyalı de verdıgını duydumçBuda suruculer ıcın cok onemlı bır ozellıktır

--------------- Ekleme ---------------

N95 için
2.GPSd

dosyası kurulmuyor.Daha dogrusu jar dosyası dıye bır uzantı yok.Baska nasıl kurulabılınır

///MPOWER

Üye
Arkadaşlar bnede htc p3300 var w.ndows m6 onda çalışırmı bu ve nasıl kurmam gerıkıyor yardımcı olurmusunuz.

mystery64

Üye
emegine saglik öncelikle kardes ama türkiyenin hangi sehirleri var ve bunu avrupa haritasiyla baglayabilme gibi bi sansim varmi saygilarla

konnt19

Üye
Ben bunu N95 cep telefonunda kullana bilirmiyim arkadaslar

asas19

Üye
çok sağol süper bişey

spawnfb

spawnfb

Üye
Error

You want to download the following file: | 15470 KB

kardeş programı indirecem ama link çalışmıyor bir bakarsan sevinirim bu program kullanımı ücretsiz mi acaba

cimeyildadkom

Üye
merhabalar,
Navigator 6 (Symbian UIQ 3rd edition) dosyasının icini hafıza kartının ana dizinine kopyaladım, indirdigim harita dosyalarından TTN_TR_650_MAP...DH.part1 ve TTN_TR_650_MAP...DH.part2 nin icindede Tr_650 dosyası var bunuda (part1 olanı) Tr_650 seklinde aynı dizine kopyaladım, ama bilgisayar kablosunu cikarınca veya hafıza kartını cıkarıp takınca install baslamadı? install un baslaması icin ne yapmalıyım? birde acılan dos ekranında girecegim kod nedir?

tesekkurler, yardimci olabilirseniz sevinirim

poliselim

Üye
Söylemiş olduğun her seyi yapıyorum ancak dos ekranında kodu girdikten sonra entere bastığımda ekran kayboluyor ve şifreyi yani aktivasyon kodunu vermiyor kararıp gidiyor

Böyle bir çalışma için teşekkür ederim ayrıca belirttiğim gibi dos ortamında cihaz kodunu girdiğim halde aktivasyon kodunu göremiyorum acil yardım lütfen bu konuda bilgisi olan herkesten yada bu yazılımı kurarak kullanabilen herkesten acil yardım lütfen teşekkür ederim.Emeğinize sağlık

ertanju

Üye
arakdaşlar ben programı kurdum haritaları da yükledim ancak abuk subuk bir yer var.. türkiye yok:S nasıl yapcaz bilgisi olan var mı yda bunu türkiyede kullanan bir arkadaş nasıl yaptığını anlatabilr mi acaba?

astra12

Üye
selam arkadaslar
bu nokia da calisiyormu??? gps olan herangi bi nokia..

BİLALDİZDAR

Üye
hangi telefonlarda uyumludur bu program

poliselim

Üye
Söylemiş olduğun her seyi yapıyorum ancak dos ekranında kodu girdikten sonra entere bastığımda ekran kayboluyor ve - yani aktivasyon kodunu vermiyor kararıp gidiyor

Böyle bir çalışma için teşekkür ederim ayrıca belirttiğim gibi dos ortamında cihaz kodunu girdiğim halde aktivasyon kodunu göremiyorum acil yardım lütfen bu konuda bilgisi olan herkesten yada bu yazılımı kurarak kullanabilen herkesten acil yardım lütfen teşekkür ederim.Emeğinize sağlık
ancak hala bir cevap veren yok lütfen bilgisi olan bir şeyler yazsın

vatansever-68

Üye
şifre yanlış diyoyor yardımcı olursanız sevinirim

erkancl

Üye
Arkadaşlar süper paylaşımlarınız için teşekkürler fakat maalesef yetersiz bilgiye ship biri olarak karşınızdayım internette inceli inceliye başım döndü bir yerde yazıyorsada ben anlamadım sorunum şudurki...
HTC P3300 kullanıcısıyım ve içinde bulunan tomtom navigasyonunu yani istanbulu sadece yükliyebiliyorum türkiyeyi nasıl yükliyebilirim geniş bilgiye ihtiyacım var lütfen

Metin Uca

Üye
Dankeschön

Dankeschön

Üst Alt