TomTom Navigator 6 ve Türkiye Haritası

Sponsorlu Bağlantılar

Billy Boy

Üye
Arkadaşlar merhaba bende Htc P-3300 pda var ve üstünde kurulu tomtom var5 ama sadece ban istanbul haritasını ilk acdıgımda yükledi ve etkin hale getırdıyımde GPs uydu arıyor diyo ve uzuun ca arıyo ama bir türlü acılmıyo.İnternete tomtom mun yetkili bayi yada satış noktalarını bulamadım bilen varsa bane yardım ederse seinirim

olcaysen

Üye
arkadaşlar bende asus p535 var.ben İGO MY WAY programını kullanıyorum. neden İGO MY WAY programını kullanmıyorsunuz. Türkiyeyi en güzel şekilde gösteren haritalar onda mevcut. tom tom basit kalıyor bence. tüm türkiyeyi karış karış gezdim igo my way programı ile.metre sektirmiyor.

dandaoglu

Üye
lınk hata verıo

svestica

svestica

Üye
bende pro çalışmıyor ******ini yazıyorum enter diyorum aktfleştirme şifresi çıkmıyor kendini kapatıyor ptogram napmam lazım acil cvp

ozyel

Üye
Merhaba tomtom one var bu haritazi nasil kurmam gerekizor ? Tskler..

tatliboy25

Üye
Arkadaslar bunu Orbit 2 XDA ya nasil yüklicem ???
Bende TomTom version 6.032 var.
Türkiye haritasini yükledim kartin ana yüzüne. Simdi olmasi lazim
degil mi ?????????

x_ates

Üye
hocam n73 te calışıyormu ?

repcom

Üye
Merhaba, bende satin aldigim tomtom 5 ve tüm avrupa haritalarının CD leri de var. ama HP Ipaq arizalaninca yenisini verdiler ve eski code ise yaramadi. Tomtom da bir turlu destek vermiyor. sizin mapi yukledim ama code soruyor. Yardimci olabilirmisiniz?

ERCA

Üye
bu harita programları TOMTOM ONE navigasyon da çalışabilirmi bana tr haritası lazım bir aydır çalışıyorum yüklediklerimde etkinleştirme kodu şifre gibii sorunlarda çalıştıramadım yardımınız olursa teşekkür ederim

serincen

Üye
Garmin bende n73 de kurulu ve sorunsuz çalışıyor

Dj-Vatan

Üye
arkadaslar bu haritanin ch de at si de varmi isvicre avusturya ve almanya

muzur3232

Üye
Arkadaslar bende n95 var ama tomtom gprs yı yukleyemedım bınpa yı bulamıyor sebeke yok dedı bana bır nagıvator lazım yardım edersenız sevınırım adres [email protected]

mutant52

Üye
Arkadaşlar bende de Nokia N82 var ona yüklemeye çalıştım fakat yüklemedi. UIQ3 eksik dedi. TomTom programını telefonuma yüklemek istiyorum fakat olmadı sizler ne tavsiye edersiniz acaba?

atmaca_1972

Üye
tskur ederim harita icin

alper0399

Üye
tesekkurler harita icin fransadan sevgiler

anstel

Üye
merhaba arkadaşlar acaba n96 da çalışırmı bu program fikri olan varmı acaba

atmaca_1972

Üye
haritalar icin cok tesekkur ederim

--------------- Ekleme ---------------

ben haritayi indirdimde parolayi istir .bana birlgi verirmisiniz.tsekkurler.

cssbaycelebi

Üye
bu program windows tabanlı galiba

esadulker

Üye
adım gibi bi link koyarsın
yarım yamalak bozuk ne bu ...
sağlam olanı varsa versene

anil811

Üye
Selam Arkadaşlar

Ben şimdi P990i ye kurdum harika çalışıyor, hızlı takılmadan, şimdi birde GPS i aldıkmı iş tamamdır ;)

Arkadaşlar şimdi Hafiza Kart daki dosyaları (Harita Harıç tabii) silebilirmiyim?

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar
yazmadan duramicam, bu sürüklemekle şifre alamadım ben CMD pençeresini kapatıyo şifre vermeden.

Ben şöyle yaptım ve kesin şalışır:
öncelikle k**gen dosyasını C:\ ye direk kopyala sonraaaa....
Windows da BAŞLAT > ÇALIŞTIR (tıkla)
yazan kısma cmd yaz (enter)
açılan pencerede cd.. (2 kere) şimdi C:\ çıkacak
cd k**gen (enter)
TT6_kg_4_C4Pda.exe TomTom_Turkiye_v608.mid (enter)
exe ile TomTom.... arasında bir tane boşluk bırakmaya unutma
şimde senden KOD istiyecek onu GDDS2 YRHG4 şeklinde arada boşluk bırakarak aynı Cep de verdiği gibi...
şimdi sana şifre verecek onu not alıp cebinie giriş yapın hepsi bu... umarım anlayışlı yazabilmişimdir ;)

işte bu açıklama işime yaradı. çok teşekkür ederim.
konuyu açan için de ayrıca teşekkürler ve saygılar

Üst Alt