e250 hafıza sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

waggy

Üye
    Konu Sahibi
e250 hafıza sorunu
arkadaşlar yeni telefon olarak e250 aldım ama eğer bu istediğim ayar yoksa pişman olucam aldığıma...Öncelikle herhangi bir mp3 ü zil sesi yapmak için tel hafızasına kopyalamak mı gerekiyor direk hafıza kartından çalıştıramıyormuyum...bide aynı şey resim ve video kaydı için geçerli olucak onlarıda hafıza kartına direk atamıyormuyuz tel hafızasını kullanmadan...yardımlarınızı bekliyorum lütfenn

bişe daha var telefonda E işaretinin anlamı nedir

xkadir61

xkadir61

Üye
zannedersem bluetooth'la attığında önce telefona gidiyor, oradan hafıza kartına kendin taşıyacan.
nokia gibi direkt bluetooth'la hafıza kartına atamazsın.
mp3leri zilsesi yapmak için: dosya yöneticisi yada dosyalar tama enin değilim menüde klasörü var. şarkının üzerine gelip zilsesi veya alarm,mesaj seside yapabilirsin.:)

waggy

Üye
    Konu Sahibi
zannedersem bluetooth'la attığında önce telefona gidiyor, oradan hafıza kartına kendin taşıyacan.
nokia gibi direkt bluetooth'la hafıza kartına atamazsın.
mp3leri zilsesi yapmak için: dosya yöneticisi yada dosyalar tama enin değilim menüde klasörü var. şarkının üzerine gelip zilsesi veya alarm,mesaj seside yapabilirsin.:)

kardeş onları biliyorum 6630 tel kullanıyorum onda zil sesi yapmak için direk hafıza kartını kullanabiliyosun ama e250 de tel hafızasına kopyalansınmı diye soruyoo...

waggy

Üye
    Konu Sahibi
yardımcı olucak yokmu arkadaslar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt