1. Maxicep İSTANBUL Halı saha buluşması ! 20 TEMMUZ PAZAR

Sponsorlu Bağlantılar

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
Hala Kuramadınızmı Arkadaslar Takımı İstanbullu Arkadaslarımız Cok Var Burda İzmirde Yaptıgımızdada 5dk Icınde Kararlastırdık Neyse Bakalım İşallah Yaparsınız Burada Nazy Gizli Forvetmiş Haberiniz Olsun.....:)

Mrt acar

Mrt acar

Üye
Oynamaya kilom müsait olmasada sizleri tanımak adına ben varım diyorum.saygılar

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
hala buluşmanın zamanını kararlaştırmadınızmı yaao_O

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar temmuz 15 gibi ;) 13 yada 20 temmuz ok ?

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Artık gibiler olmasın arkadaşlar 2 aydır üst konu duruyor. Saat tarih verilir, gelen gelir eğer 2 takım çıkmazsa da gider bir cafede oturulur yani bu kadar sorun değil.

Ama böyle şu gün bugün net olmayan şeyleri açıkçası görmek istemiyorum. :oke:

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
e abicim o zmn bi zahmet el atın olaya .. Her neyse, artık kimler müsait öğrenir yeni bi konu açarım ;) ortak bi tarih belirleriz ;)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Salihben niye el atıyorum ki? Organizatör değilim bir şey değilim. Yaparsanız, uyarsa gelirim diyorum.

Ama bir şey yapılabildiği yok açıkçası. :oke:

canted

canted

Üye
maça gelirim xkadirin abisiyim ok

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Salihben niye el atıyorum ki? Organizatör değilim bir şey değilim. Yaparsanız, uyarsa gelirim diyorum.

Ama bir şey yapılabildiği yok açıkçası. :oke:

Ben 40 yıllık organizatörmüyüm ? Hayır :) inşallah uyar ;) 13 veya 20 temmuz yapıcaz, diablos ve in_dream e son kez sorucam, herkez için uygun olan tarihi seçicem ;) Şişli taraflarında bi halı saha düşünüyorum , herkeze yakın olur.. uyar mı ? :)

] Canted; tabiki ;) bekleriz..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Sonuçta bir işe giriyorsan ona sormayacaksın buna sormayacaksın. Yoksa hiçbir şey olmaz. Şu gün dersin gelen gelir gelmeyen gelmez. Buluşmaların mantığı budur zaten.

Elbet gelemeyenler birine uymayan tarihler olacaktır. :oke:

xkadir61

xkadir61

Üye
biz muhtemelen 3 kişi(ben, fatihsago,canted) olarak pendik'ten gelecez. yer farketmez. bu pazar olmasında.önümüzdeki hafta sonları olabilir.
patrondan olası bir buluşma günü için izin aldım. sadece tarihi bekliyoruz. bu sefer istanbul buluşmasını kaçırmak istemiyorum,z.

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Sonuçta bir işe giriyorsan ona sormayacaksın buna sormayacaksın. Yoksa hiçbir şey olmaz. Şu gün dersin gelen gelir gelmeyen gelmez. Buluşmaların mantığı budur zaten.

Elbet gelemeyenler birine uymayan tarihler olacaktır. :oke:

Abi okan bayulgen durumları seziyorum, neden acaba ya ? eskiden daha yardım ederdin, şimdi tutmuşsun eleştiriyosun.. Bi işe girişiyoruz, ve takım olacağız.. E sormazsam herkez kendi mahallesinde yapsın maçını, buluşmaya da gerek kalmaz, soruyoruz çünkü hep beraber hareket edebilelim diye.. burası öyle büyük forumlardan değil, eski ortamlar da yok [görüyorum ki sende eski sen değilsin..] yani öyle büyük bi organizasyon bekleme, herkezi özel mesajlarla olabilidiğince getirmeye çalışıyoruz, [herkezi değli tabiki istekli arkadaşlar var ;)] Eğer sorup soruşturmayacaksam, uğraşmayacaksam kim yapacak buluşmayı ? Ben sana tarihi söylerim, sen gerisine takılma ;)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Abi okan bayulgen durumları seziyorum, neden acaba ya ? eskiden daha yardım ederdin, şimdi tutmuşsun eleştiriyosun.. Bi işe girişiyoruz, ve takım olacağız.. E sormazsam herkez kendi mahallesinde yapsın maçını, buluşmaya da gerek kalmaz, soruyoruz çünkü hep beraber hareket edebilelim diye.. burası öyle büyük forumlardan değil, eski ortamlar da yok [görüyorum ki sende eski sen değilsin..] yani öyle büyük bi organizasyon bekleme, herkezi özel mesajlarla olabilidiğince getirmeye çalışıyoruz, [herkezi değli tabiki istekli arkadaşlar var ;)] Eğer sorup soruşturmayacaksam, uğraşmayacaksam kim yapacak buluşmayı ? Ben sana tarihi söylerim, sen gerisine takılma ;)

Sadece kısa bir şey söyleyecem Salih. Arkadaş bekliyorda.

Ben artık yoruldum, o kadar buluşma ayarla 5 kişi gelsin 2 si siteden değil zaten. Her zaman görebileceğim adamlarla buluşma yapıyorum. Böyle şey olmaz ki.

Bende artık tarih verilir saat verilir giderim, aksi taktirde kendim herhangi bir organizasyon işine girmem. Çünkü maxicep beni bu konuda çok zor durumda bıraktı. 1 değil 2 değil hepsinde böyle oldu maalesef.

Yardımcı olurum tabiki ama sana şunu söylüyorum. Ayın 10'u dersin bana uymaz 11'i dersin x'e uymaz. O yüzden sen 15'i de herkes ona göre kendini ayarlasın diyorum bende. Yoksa bu işin içinden çıkılmaz. :oke:

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Muhtemel 12 :)
- salihyet
- nazy
- ousahin
- van_hooijdonk
- xkadir
- canted
- fatihsagohiphop :ehe
- Diablos
- Macline
- esmer-im
- delimakina [sormadım henüz :) ]
- in_dream [kesin değil]
- Burrak [kesin değil]

tarih / saat : *
Yer : *

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
fatihsagopahiphop değil yaa fatihsagohiphop;)

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
çaktırma :ehe

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
:@:@:@
salihimitinyemt bu nasıl

esmer-im

esmer-im

Üye
şştt bizde varıs daha kaç kere yazcaz :)

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
anladık

Üst Alt