yardımmm!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
toprakumit

toprakumit

Üye
Tamam ona bakarım. Fakat sana bişey sorcam bu Pc Suite Telefonlar için o kadarda önemli bir program değil. Sadece onun tek bir avantajı var cep aracılığı ile pc den nete girmek. Sen ne için istiyosun?

deniz-17

deniz-17

Üye
    Konu Sahibi
java oyun yüklemek için

toprakumit

toprakumit

Üye
onu onla yüklemiyosunki
sana şimdi tarif edeyim... Hafıza kartına gir Pc den orada bir klasöre atmak istediğin jar programını oraya at rardan çıkardığından emin ol. Daha sonra atmış olduğun yere telefondan gir ve kurmaya başla... Dene bakalım bir....

deniz-17

deniz-17

Üye
    Konu Sahibi
yo öyle olmuyo:(

toprakumit

toprakumit

Üye
Denesene Pc suite bile olsa öyle yükliceksin zaten... Pc suite javayı telefon için tanımıyor zaten... Denebidaha ama gidipte görüntülere falan atma... Diğer falan varsa ona at...

deniz-17

deniz-17

Üye
    Konu Sahibi
yoo olnuyo seçenek düğmesine bastığımda ilet diyo basıyom bluetooth diyo yani gönderiyo

toprakumit

toprakumit

Üye
tamam blu dan yolla daha iyi olur :ok2:

sshalil

Üye
kardeş zaten taktımmı usbye kendi dosya klasörünü açıo pc yani pc suite gerek yok!!

deniz-17

deniz-17

Üye
    Konu Sahibi
ya biliyom ben ona oyun yada program yüklemek için pc suite istedim
normal yoldan da yüklenmiyo

toprakumit

toprakumit

Üye
ya biliyom ben ona oyun yada program yüklemek için pc suite istedim
normal yoldan da yüklenmiyo

O zaman böyle bir sonuc cıkarıyoruz. N99i ye symbian ve java uygulamaları yüklenmiyor... Ben yine bi bakarım benim arkadasta aynı teli almıs dener sana sonucu yazarım

deniz-17

deniz-17

Üye
    Konu Sahibi
O zaman böyle bir sonuc cıkarıyoruz. N99i ye symbian ve java uygulamaları yüklenmiyor... Ben yine bi bakarım benim arkadasta aynı teli almıs dener sana sonucu yazarım

çok tşk
olursa sevinirim

polifonikali

Üye
nokia'da; 'n99i' diye bir telefon olmadığından ben bu program hakkında sana bilgi weremem ama başka sorun warsa telefon pc hakkında her türlü konuda uzmanım

fbbuji

Üye
ya bende n99i kullanıyorum ama artık telefonumu usb ile pc ye bağladığımda taşınabilir disk çıkmıyor sadece sarj cihazı bağlandı diyor bunun nedenini bilen varsa anlatabilir mi?

san_jose

Üye
Otomatik kullanma ıle ılgılı bır secenek sectın mı?
yanı baglanınca sadece sarj olması yada bellek olarak tanıması ıcın ?

deniz-17

deniz-17

Üye
    Konu Sahibi
ya bende n99i kullanıyorum ama artık telefonumu usb ile pc ye bağladığımda taşınabilir disk çıkmıyor sadece sarj cihazı bağlandı diyor bunun nedenini bilen varsa anlatabilir mi?

fabrika ayarlarını yükle olur bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt