Askerlik zoruna gidiyorsa bırak kardeşim zorla yaptıranmı var. Git yine saçını sakalını uzat öğrenci ol![]()
Neyse iyi gcler iyi forumlar 
Atışmak için değil toprak. Daha öncede bi kaç konuda bu tür şeyler yazmıştın. Üniversite mevzuları filan. Ozaman bişey söylemedim ama şimdi görünce bi kaç şey söylemek geldi içimden. Eğer şikayetçiysen bırakırsın ve dönersin gençliğine henüz çok geç sayılmaz. Yerini dolduracak birileri muhakkak vardır.Neyse iyi gcler iyi forumlar
![]()
Çok değişmişsin gerçektende :/ Ama bu halin biraz acayip sakaldır gözlüktür yakışmamış, sana asker kıyafeti daha çok yakışıyor![]()
pek fark yok yaaa..biraz tepeden açıklık var.15-20 kg kadar da fazlalıkk...![]()

Murat Yakında Asker OlacaksınAskerlik zoruna gidiyorsa bırak kardeşim zorla yaptıranmı var. Git yine saçını sakalını uzat öğrenci ol![]()

dstm..şimdiki halin daha iyi
Bırak maziyi![]()
Murat Yakında Asker Olacaksın
Kazara Toprakümit 'in birliğine düşmessin umarım![]()

bencede şimdi daha iisin hep böyle kal![]()

Amaaann yaş zaten gelip geçiyor... Kim yıllara meydan okuyabiliyor ki
Üniversite yaşamını bırakmana da üzüldüm açıkçası. Acısıyla tatlısıyla başka bir keyiftir üniversite. Ama her şey değildir elbette. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun kardeş, eminim askerlikte de çok güzel anılar biriktireceksin gelecek için
Üniversitedeki halin daha iyimişAmaaann yaş zaten gelip geçiyor... Kim yıllara meydan okuyabiliyor ki
Üniversite yaşamını bırakmana da üzüldüm açıkçası. Acısıyla tatlısıyla başka bir keyiftir üniversite. Ama her şey değildir elbette. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun kardeş, eminim askerlikte de çok güzel anılar biriktireceksin gelecek için
![]()

Murat Yakında Asker Olacaksın
Kazara Toprakümit 'in birliğine düşmessin umarım![]()