Buda Üniversitedeki Halim :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
Buda Üniversitedeki Halim :(
Üniversitedeki yıllarım :agla2:

Daha var resim ama şimdilik bu kadar :agla2:

kurt bey

kurt bey

Üye
Askerlik zoruna gidiyorsa bırak kardeşim zorla yaptıranmı var. Git yine saçını sakalını uzat öğrenci ol :)

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
Askerlik zoruna gidiyorsa bırak kardeşim zorla yaptıranmı var. Git yine saçını sakalını uzat öğrenci ol :)

Atışmakmı istiyorsun kardeş... Ben sadece gençliğim için ağlıyorum... Kılda keramet olsa ...................................

kurt bey

kurt bey

Üye
Atışmak için değil toprak. Daha öncede bi kaç konuda bu tür şeyler yazmıştın. Üniversite mevzuları filan. Ozaman bişey söylemedim ama şimdi görünce bi kaç şey söylemek geldi içimden. Eğer şikayetçiysen bırakırsın ve dönersin gençliğine henüz çok geç sayılmaz. Yerini dolduracak birileri muhakkak vardır. :) Neyse iyi gcler iyi forumlar :)

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Çok değişmişsin gerçektende :/ Ama bu halin biraz acayip sakaldır gözlüktür yakışmamış, sana asker kıyafeti daha çok yakışıyor :)

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
Atışmak için değil toprak. Daha öncede bi kaç konuda bu tür şeyler yazmıştın. Üniversite mevzuları filan. Ozaman bişey söylemedim ama şimdi görünce bi kaç şey söylemek geldi içimden. Eğer şikayetçiysen bırakırsın ve dönersin gençliğine henüz çok geç sayılmaz. Yerini dolduracak birileri muhakkak vardır. :) Neyse iyi gcler iyi forumlar :)

Sanada kardeşim... Fakat söyleme tarzın hiç hoşuma gitmedi.... Şu meslekte 2 sene sonrada böyle olurum istersem... Askerlik zoruma gitseydi Türk vatandaşlığından silinirdim merak etme o kadarda şe....siz insan değilim.... Benim demek istediğim bir kıla yada gençliğe VATAN satılmaz, anlamışsındır inşallah....

Sanada iyi forumlar ve ii geceler......

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
Çok değişmişsin gerçektende :/ Ama bu halin biraz acayip sakaldır gözlüktür yakışmamış, sana asker kıyafeti daha çok yakışıyor :)

Bende öyle diyorum zaten... Askerlik her zaman farklı ;)

xkadir61

xkadir61

Üye
askerlik şerefli bir meslek olduğundan. sen kendini feda etmişsin anlaşılan bu mesleğe.
senin mükafatın ALLAH katında mutlaka vardır. böyle şerefli bir mesleğe kendini adaman herkese örnek olması gerek.
birTÜRK; askeriyle herzaman için gurur duymuştur(istisnalar hariç)
kendini böyle adayan insanlar, canını bile feda etmeye hazırdırlar.
saygılar komutanım...

canturgay

canturgay

Üye
pek fark yok yaaa..biraz tepeden açıklık var.15-20 kg kadar da fazlalıkk...:D:D

FerreT

FerreT

Üye
dstm..şimdiki halin daha iyi
Bırak maziyi :nono:

Nazy

Nazy

Üye
Murat Yakında Asker Olacaksın:)
Kazara Toprakümit 'in birliğine düşmessin umarım:):ehe

CEREN

CEREN

Üye
bencede şimdi daha iisin hep böyle kal;)

omayra

Üye
Üniversitedeki halin daha iyimiş :D Amaaann yaş zaten gelip geçiyor... Kim yıllara meydan okuyabiliyor ki :) Üniversite yaşamını bırakmana da üzüldüm açıkçası. Acısıyla tatlısıyla başka bir keyiftir üniversite. Ama her şey değildir elbette. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun kardeş, eminim askerlikte de çok güzel anılar biriktireceksin gelecek için:)

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
Üniversitedeki halin daha iyimiş :D Amaaann yaş zaten gelip geçiyor... Kim yıllara meydan okuyabiliyor ki :) Üniversite yaşamını bırakmana da üzüldüm açıkçası. Acısıyla tatlısıyla başka bir keyiftir üniversite. Ama her şey değildir elbette. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun kardeş, eminim askerlikte de çok güzel anılar biriktireceksin gelecek için:)

Bu göbek bitirdi beni zaten... en azından 4-5 yaş büyük gösteriyo beni... Ama diyete gircem izinden sonra... Seneye görürsünüz artık beni :):):)

Yorumların için teşekkürler ;)

researcher

Üye
filinta gibiymisiz.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt