N73me Kullananlara Sorum Var??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kralturk

Üye
    Konu Sahibi
N73me Kullananlara Sorum Var??
Selam Maxicep Arkadaşlarım
Ben Geçen Gün N73music Edition Aldım Kullanmaya Yeni Başladığım Için Sizie Sorularım Olacak Fotoğraf çekmeyi Sadece O Kenardak Fotograf Tuşundan Mı?çekiyoruz Yoksa Bir Yer Daha Varmıı Bide Yandaki Foto çekme Tuşuna Hafif Basında ışık Verio Tam Bi Tıklamadan Sonra Fotograf çekio Onun Sebebini Söleyebilirmisiniz Yoksa Benim Telefonda Bir Sorun Mu Var Acil Cevaplarınızı Bekliyorum?_?

safakk

safakk

Üye
Selam Maxicep Arkadaşlarım
Ben Geçen Gün N73music Edition Aldım Kullanmaya Yeni Başladığım Için Sizie Sorularım Olacak Fotoğraf çekmeyi Sadece O Kenardak Fotograf Tuşundan Mı?çekiyoruz Yoksa Bir Yer Daha Varmıı Bide Yandaki Foto çekme Tuşuna Hafif Basında ışık Verio Tam Bi Tıklamadan Sonra Fotograf çekio Onun Sebebini Söleyebilirmisiniz Yoksa Benim Telefonda Bir Sorun Mu Var Acil Cevaplarınızı Bekliyorum?_?
1.cevap:evet sadece o kenardaki tuşu kullanabiliyoruz
2.cevap:hayır bu bir sorun problem vs değildir o telefon otofokus yaparken merceğin bir miktar oynaması ve odaklamasıdır bu nedenlede küçük bekleme takılmalar normaldir:oke:
hayırlı olsun:oke:

schumici

schumici

Üye
1.cevap:evet sadece o kenardaki tuşu kullanabiliyoruz
2.cevap:hayır bu bir sorun problem vs değildir o telefon otofokus yaparken merceğin bir miktar oynaması ve odaklamasıdır bu nedenlede küçük bekleme takılmalar normaldir:oke:
hayırlı olsun:oke:

bilgilendirmen için çok sağol birader:oke:

hayırlı olsun güle güle kullan inşallah dostum:oke:

kralturk

Üye
    Konu Sahibi
Saolun Bide Tam Tıkladığım Zaman Olmuo Bu Normaldir Demi Brde S60 Programınıda Yüklesem Olur..mesale 6630veya 6600 Programını Desteklermmi..tam Tıklama Istio Foto çekerken Yani Tuşu Sonuna Kadar Basınca Acaba Bozuldumu Dedim Birazda Yeni Olduğum Için Pimpirikliyimde

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Arkadasım ana kamerada sadece yan taraftaki foto tusunu kullanbilirsin fakat ikincil kamerada joystick kullanılabilir ve fotograf cekerken foto tusuna bastıgında telefon otamatik olrak bir yere odaklanır ve kare olan grafik yesil olur eger bole olursa net fotograflar cekebilirsin ama kırmızı olursa o zman net bir foto olmas bilgine bays:oke:

kralturk

Üye
    Konu Sahibi
aslında fotograf tusuna hafif tıklayınca sadece flash bir kere patlıo tam tıklayınca fotograf çekio o zaman tak tıklıoruz ya diorum o foto tuşunda bi bozulma olur mu???

safakk

safakk

Üye
bilgilendirmen için çok sağol birader:oke:

hayırlı olsun güle güle kullan inşallah dostum:oke:
nedemek bunun için buradayız:oke:
teşekkür ederim daha iyileri size nasip olsun :):oke:

Saolun Bide Tam Tıkladığım Zaman Olmuo Bu Normaldir Demi Brde S60 Programınıda Yüklesem Olur..mesale 6630veya 6600 Programını Desteklermmi..tam Tıklama Istio Foto çekerken Yani Tuşu Sonuna Kadar Basınca Acaba Bozuldumu Dedim Birazda Yeni Olduğum Için Pimpirikliyimde

yani arkadaşım yandaki kamera tuşuna yarım basarsan netleme yapar netlemeyi yaptıkdan sonra tam basarsan yada direk yandaki çekim tuşuna tam basarsan fotografi çeker yada video çekimine başlar buarada program olayında bende başta öyle düşünüyordum ancak öyle değil sadece symbian 9.1 uygulama tema oyun ve programlarını kullanabiliyorsun yani önceki yazılımlara uygun olanlar buna da uyumlu değil zaten çoğu programın artık her sürüm symbian için olanı var bulamadığın bir şey olursa da bana pm yoluyla ulaşabilirsin yada aklına takılan sorunlarda:oke:

eQooo

eQooo

Üye
sanırım cevap verilmiş...:)

sos30

Üye
2 soruya cevap yazmak istedim
foto çekme tuşuna yarım basarsan ekranda bulunan kırmızı ışık yeşil hale gelecektir
böylelilkle objenin ön planda olmasını sağlayan netlik ayarı yapılmış olacaktır
seçici algılama gibi bir şey
tam bastığında ön planda olması gereken obje daha canlı renklere sahip olacaktır

eren6523

eren6523

Üye
telefonun sağlam aynı şeyler bendede oluyor:oke:

ohadiyorum

Üye
cevabı yazıcaktm ama yazmıslar biLe. sagoLun :)

kralturk

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler arkadaşlar ben bu maxicep i sevmeye başladım:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt