Emre Belezoğlu "Çok Mutluyum, geri dönüş yok"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Emre Belezoğlu "Çok Mutluyum, geri dönüş yok"

Galatasaray'da yetişen ve sarı kırmızılı takımla büyük zaferlere imza atan Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'ye transferini doğruladı.

Lig TV Muhabiri Bahri Havadır'a konuşan Emre, bu transferden dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

"Fenerbahçe beni uzun süreden beri istiyordu. Ben de Türkiye'ye dönmeye karar verdim." diyen Emre, artık geri dönüşün olmadığını da sözlerine ekledi.

Not: Başlık değiştirilecektir.

Ligtv

schumici

schumici

Üye
hayırlı olsun ne diyelim

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Eger dogruysa kendısıne hıc yakıstıramadım bu kadar sene Galatasaray'da oynayıp her reportajda Türkiye'de Gs baska bır takımda oynamam dıyen Emre ve bu Emre :nono:

ukalgs

ukalgs

Üye
Eger dogruysa kendısıne hıc yakıstıramadım bu kadar sene Galatasaray'da oynayıp her reportajda Türkiye'de Gs baska bır takımda oynamam dıyen Emre ve bu Emre :nono:
kardeş bu profesyonellik işi bende galatasaraylıyım ama suç emrede değilki suç bizim yönetimde yani yönetim adam gibi emreye teklif götürmediki para basmadıki yani fener parayı bastı emreyi aldı.yönetimi kınıyorum...

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
kardeş bu profesyonellik işi bende galatasaraylıyım ama suç emrede değilki suç bizim yönetimde yani yönetim adam gibi emreye teklif götürmediki para basmadıki yani fener parayı bastı emreyi aldı.yönetimi kınıyorum...

Doğru söze ne denir;) tebrikler kardeş. :oke:

ukalgs

ukalgs

Üye
şunu söylemek gerekirse emreye o forma hiç yakışmamış........:kop::kop::kop:

technonur

technonur

Üye
emrenin türkiyeye dönüşünden sonra yıldızının söneceğini düşünüyorum

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
kimse alınmasında sizce bu etik bir davranış mı?bence hayır maneviyatsızlığın adını profesyonellik koymuşlar ayrıca emre bölezoğluna hiç o forma yakışmamış ve bu sayede fenerliler bölünecek çünkü nede olsa gs li futbolcuydu...bizde de fenerden alınma futolcular var ama;biz hep birlik olduğumuz için bölünme olmadı.
not:anlaşma yapılmış ve sözleşme maddesine:gs maçlarında oynanmayacak denilmiş
oynasa da ayakları titrer zaten

technonur

technonur

Üye
zaten anlaşma olmasada oynayamaz keşke oynasaydı kafaya bi yabancı madde emre sizlere ömürr :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
kimse alınmasında sizce bu etik bir davranış mı?bence hayır maneviyatsızlığın adını profesyonellik koymuşlar ayrıca emre bölezoğluna hiç o forma yakışmamış ve bu sayede fenerliler bölünecek çünkü nede olsa gs li futbolcuydu...bizde de fenerden alınma futolcular var ama;biz hep birlik olduğumuz için bölünme olmadı.

Ya sen bu söylediklerinde yada yazdıklarında harbi ciddi misin ?

ouSahin

ouSahin

Üye
emrenin türkiyeye dönüşünden sonra yıldızının söneceğini düşünüyorum

Ben öyle düşünmüyorum :) çünkü Galatasaray'da yakalayacı başarıyı Fenerbahçe'de yakalamak istiyecektir...Çnkü Fenerbahçe gözünü Şampiyonlar Ligi Kupasına dikdi:)

--------------- Ekleme ---------------

hayırlı olsun de dostum:) belliki çok koymuş emre'nin Fener'e gelişi:) korkma Tümer'in İnönüde nasıl titremediyse Emre'ninde titremez ... ki Kadıköyde titreyenleri biliyoruz:)...

Fenerbahçe taraftarını kendi takım taraftarınınla karıştırma bu zamana kadar bölünmedi bölünmezde...Biz takımımızın en zor zamanlarında bile o stadı doldurduk bir kere bile protesto etmedik oyuncularımızı yıpratmadık...bir oyuncumuza bile küfür ederek göndermedik:)

Sen sanırım Beşiktaş'lısın Beşiktaş'ın yarısı Fenerbahçe'den çıkma oyuncular :) Siz Tümer vs gibi oyunculara ana avrat söverken biz Beşiktaş'a giden oyuncularımızı bile alkışlıyorduk:)

boş yorumlara cvp vermek yorucu:)

dreamnoble

dreamnoble

Üye

Bence de ciddi misin?Yazdıkların burdan komik görünüyor.
Fenerliler niye bölünsün ki bizde sanki birlik yok .Neler geçirdik biz ama hep birlikte üstesinden geldik.

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
Bence de ciddi misin?Yazdıkların burdan komik görünüyor.
Fenerliler niye bölünsün ki bizde sanki birlik yok .Neler geçirdik biz ama hep birlikte üstesinden geldik.
diyosunuz

Ben öyle düşünmüyorum :) çünkü Galatasaray'da yakalayacı başarıyı Fenerbahçe'de yakalamak istiyecektir...Çnkü Fenerbahçe gözünü Şampiyonlar Ligi Kupasına dikdi:)

hayırlı olsun de dostum:) belliki çok koymuş emre'nin Fener'e gelişi:) korkma Tümer'in İnönüde nasıl titremediyse Emre'ninde titremez ... ki Kadıköyde titreyenleri biliyoruz:)...

Fenerbahçe taraftarını kendi takım taraftarınınla karıştırma bu zamana kadar bölünmedi bölünmezde...Biz takımımızın en zor zamanlarında bile o stadı doldurduk bir kere bile protesto etmedik oyuncularımızı yıpratmadık...bir oyuncumuza bile küfür ederek göndermedik:)

Sen sanırım Beşiktaş'lısın Beşiktaş'ın yarısı Fenerbahçe'den çıkma oyuncular :) Siz Tümer vs gibi oyunculara ana avrat söverken biz Beşiktaş'a giden oyuncularımızı bile alkışlıyorduk:)

boş yorumlara cvp vermek yorucu:)
hayırlı olsun ama;ben gs liyim ayrıca bu bjk dende yetişmedi gs den yetişti yani tümere benzemez
ayrıca diğer söylediklerinde diğer kulüpler için geçerli

_KadirşinaS_

Üye
Emre'nin Fenerbahçe'ye geçmesini gayet normal karşılamamız gerekirdi. Ama bunu kendisi bir tabu haline soktu. Hatırlarsanız bundan 1-2 yıl evvel röportajlarda "Bir gün Türkiye'ye dönersem tercihim tabiki Galatasaray olacak" diyordu. Bunun en kısa tanımı kaba tabirle dönekliktir. Ama şaşırmamak da lazım. Galatasaray'ı İnter için sattığında böyle bir karakterinin olduğunu anlamak gerekirdi.:nono:YAKIŞMADI:nono:

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
Emre'nin Fenerbahçe'ye geçmesini gayet normal karşılamamız gerekirdi. Ama bunu kendisi bir tabu haline soktu. Hatırlarsanız bundan 1-2 yıl evvel röportajlarda "Bir gün Türkiye'ye dönersem tercihim tabiki Galatasaray olacak" diyordu. Bunun en kısa tanımı kaba tabirle dönekliktir. Ama şaşırmamak da lazım. Galatasaray'ı İnter için sattığında böyle bir karakterinin olduğunu anlamak gerekirdi.:nono:YAKIŞMADI:nono:
:oke::oke::oke::oke::oke: çok doğru hatta ve hatta bizi nasıl sattığı ortada bu gün bizi yarın sizi...

dreamnoble

dreamnoble

Üye
e yetiştiren sizsiniz:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...