Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Emre Belezoğlu "Çok Mutluyum, geri dönüş yok"
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamnoble
Üye
Tabi canım..Sizin elinizde büyüdü inkar etme.
HenryBenzema1410
Üye
evet vizim elimizde büyüdü hani derler ya bir gün herkes fenerli olacak neden bi gün herkes gs li olmasın sizde bjk yi geçtiniz milletin artıklarını mı toplamaya karar verdiniz?
dreamnoble
Üye
Bizden aldıklarınızla siz ne yapıyordunuz arkadaşım.Evet olacak görürsün
HenryBenzema1410
Üye
biz başka siz başka hem artık gs ye taş atmayı bırakın bjk hakkında konu açılıyor konu gs ye dönüyor neden acaba?
meyve veren ağaç taşlanırmış
dreamnoble
Üye
siz konuyu değiştirmişsiniz bende ona uygun yorum yapmak istedim.
dimi bu artık onaylandı...Bu saatten sonra Emre'nin tanındıgı yer degil bizi ilgilendirmez...Kimse kimseyi satmadı...Şu oyuncu sahiplenme rollerini bırakın...Profesyonel oyuncu bu saatten sonra Türkiye Liginde yapılan başarılara degil Avrupadaki gelen gelecek başarılara bakar..Belki Emre bizde daha da başarılı olcak...
Olmuşla Ölmüşe Çare Yok...Emre Fenerbahçe'nin oyuncusudur gönlünde Galatasaray var kalır...Orasıda bizi alakadar etmezBiz onu oynadıgı Futbola takıma verecegi verim önemli... Hayırlı olsun diyip geçiceksiniz...
dimi bu artık onaylandı...Bu saatten sonra Emre'nin tanındıgı yer degil bizi ilgilendirmez...Kimse kimseyi satmadı...Şu oyuncu sahiplenme rollerini bırakın...Profesyonel oyuncu bu saatten sonra Türkiye Liginde yapılan başarılara degil Avrupadaki gelen gelecek başarılara bakar..Belki Emre bizde daha da başarılı olcak...
Olmuşla Ölmüşe Çare Yok...Emre Fenerbahçe'nin oyuncusudur gönlünde Galatasaray var kalır...Orasıda bizi alakadar etmezBiz onu oynadıgı Futbola takıma verecegi verim önemli... Hayırlı olsun diyip geçiceksiniz...
Emre ve Okan'ın UEFA şampiyonluğundan sonra yaptığı şeyin adı profesyonellik değil, aksine amatörlük, hatta görmemişliktir. Adamlar hiç bir parasal fayda sağlamadan, Galatasaray'a vefa borçlarını ödemeden kaçıp gittiler. Bunun adı satmaktır. Tabiki şu anda yaptığı şey için " sattı bizi sattı bizi" diye ağlamak saçma. Ama ne kadar güvenilmeyecek biri olduğu iyice netleşti. "Bir gün Türkiye'ye dönersem tercihim tabiki Galatasaray olacak" sözleri hala kulaklarımda. Benim hazmedemediğim tek şey bu. Yoksa Fenerbahçe'ye hayırlı uğurlu olsun. Umarım oradan da kaçıp gitmez.
yasirarslan
Üye
Gençler sevmiş bize laf düşmez
arslansem
Üye
Bir Tümer Metin vakası...Fenerbahçeye gittiğinde yazık oldu demiştim...Aynı düşüncelerdeyim
DiaBLoS
Admin
Konu Sahibi
Tümer fenerbahcede başarılı olmuştur Ve halen fenerbahcenın oyuncusudur.+ Emrenin fenerbahcede çok başarılı olacağını düşünüyorum..Gs pişirdi biz yeriz