telefon alırken dikkat!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefon alırken dikkat!!!!

dikkatle okuyun

Çin’den sonra Tayvan da Nokia sahteciliğine başladı!

Piyasada bir süredir dolaşmakta olan N99i Çin üretimi cihazlar, kullanıcılar tarafından büyük ilgi görmeye devam ediyor. Nokia resmi olarak N99′u bile çıkarmamışken, N99i’nin kapış kapış satılması olayın vahametini ortaya koyuyor. İşin bir diğer boyutu da Çin malı N99i’ler. Sahte üretmesine rağmen, yeni nesil telefonlarda bile nadir gördüğümüz özellikleri bu telefona koymuşlar. Yani sahte falan ama verilen paraya(250YTL civarı) değecek telefonlar gibi geliyor insana. Bu yüzden bazı kişiler sahte olduğunu bile bile özelliklerine bakıp bu telefonu alabiliyorlar.
Aynı şekilde şimdi de Tayvan’dan N101 adıyla sağlam özelliklere sahip sahte Nokia’lar piyasaya sürülmeye başlandı. 100′e yakın TV kanalını çekebilen ve Türkçe menü, 1.3Mp’lik kamera, radyo, mp3-mp4 çalar, 2.4 inçlik dokunmatik ekran, harici bellek, bluetooth gibi zengin özellikler barındıran cihaz, 300YTL seviyesinden satılıyor.
Bu özelliklere sahip telefonu sahte de olsa alırım diyenlere söylenecek birşey yok fakat gerçek bir Nokia ürünü gibi tanıtılıp satılmak istenirse, SAKIN KANMAYIN!

_KadirşinaS_

Üye
Bakın size canlı bi örenk de vereyim. Bir arkadaşım internet üzerinden N99i adlı meşhur cihazı aldı. Bir hafta kullandı. Bir hafta sonunda telefon hiç sebepsiz yere kapandı ve hala açılmadı. Yaklaşık 1 aydır uğraşıyor açtırmak için farklı telefoncularda da 5er 5 er 10 ar 10ar harcadığı para 70 ytl'yi buldu. Aman dikkat.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
teşşekürler

Dampierre

Dampierre

Üye
arkadaşlar n99i çin malı telefonlardan daha kalitesiz.galiba suriyede üretiliyor ve ülkemize 100 ytl'den sokuluyor ve gördüğünüz gibi 250 ytl'ye satılıyor.aynı telefon çinde 70 $.
aynı sey anycool T808-T818-T828 modelleri içinde geçerli ülçemize 180-220 YTL'ye sokuluyor 400-500'e satılıyor.

Benim bilgi bu kadar.Yanlışsa düzeltin.

CanceR

CanceR

Üye
arkadaşlar n99i çin malı telefonlardan daha kalitesiz.galiba suriyede üretiliyor ve ülkemize 100 ytl'den sokuluyor ve gördüğünüz gibi 250 ytl'ye satılıyor.aynı telefon çinde 70 $.
aynı sey anycool T808-T818-T828 modelleri içinde geçerli ülçemize 180-220 YTL'ye sokuluyor 400-500'e satılıyor.

Benim bilgi bu kadar.Yanlışsa düzeltin.

anycool lar o kadae değil mesele t818 250 ile 290 m arası değişyo

burak9400

burak9400

Üye
bence herşey kullanıcıya bağlı eğer telefonu iyice araştırmadıysanız 1 dk dahi olsa elinize alıp ön inceleme yapmadıysanız ve kullanırken nazik kullanmadıysanız telefon tabiki de ölür.neymiş telefon 1 hafta sonra kapanıyomuş.yok yaaa.sen telefonu alırken inceledin mi?aldığın yere güveniyomusun?en önemlisi telefonu araştırdın mı???e aldıgın yer garanti veriyor mu bunlara dikkat et eger gene kapandıysa götür o adama fırlat telefonu ve dava aç kaçak telefon satışı yapıyo diye.bak bakim noluyo.siz de bilinçli davransaydınız.ben bi telefoncu değilim ve telefoncuları da pek sevmem çünkü benim çevremdeki telefoncular genelde yalancı ve pahalı mal satarlar.benim yakınımda bi telefoncu war adam telefonun şebeke garantisini veriyor yani telefonla arama yapamazsan getir 1 kuruş paranı almadan yapam diyor ama tabiki de bunun bi süresi war o da 2 yıl.

parça garantisi verilmiyor bildiğim kadarıyla çünkü yurtdışından kaçak olarak geliyor ve getirenler de parça getirmiyorlar sadece telefonu getiriyorlar...

isyatur

isyatur

Üye
yae bn de n95 var arkadasta n99i bana diyorki n99i n95 ten da iyi simdi ben n95 e onca pa ra verdim bi arad üsünüyorum ki neden verdim bukadar para di e keske vermesydimde n99 i alsaydım

ahmetcup1

ahmetcup1

Üye
adamlar n105 çıkarmış yaw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt