yuzbasi ve ustu dosya ekleyebilsin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
technonur

technonur

Üye
    Konu Sahibi
yuzbasi ve ustu dosya ekleyebilsin
bence yüzbaşı seviyesindeki ve üstündeki kullanıcılara dosya ekleme yetkisi verilse iyi olur nede olsa o rütbeye kadar gelen paylaşımın ne demek olduğunu öğrenmiştir gereksiz dosyalarla insanları meşgul etmez böylece hem paylaşımlar çoğalır hemde maxicep yönetimine kolaylık sağlanır

kurt bey

kurt bey

Üye
Önemli olan hangi rütbede olduğu değilki, sırf oyunlar bölümünde yada gereksiz mesajlar bölümünde post kasarak binbaşı olmuş bissürü üye sayabilirim sana:)

technonur

technonur

Üye
    Konu Sahibi
bunu engellemektede yönetimin biraz katı kurallar koyması gerekiyor atıyorum gereksiz mesaj attığında 1.uyarıda 2hafta ban 2.de 1ay 3.de süresiz olsa çok daha kaliteli olur zaten herhangi bi kötü paylaşımda vs anında yönetime bildiren birisi mutlaka bulunur

leiche

leiche

Emekli Yönetici
rütbeye göre değil palaşma göre verilmeli bence :)

kurt bey

kurt bey

Üye
Benim kastım üyenin banlanması değil, İsteyen istediği şekilde takılır beni bağlamaz, ben senin dosya yetkisi verilmesi konusunu rütbelerle ilişkilendirmenden yola çıkarak söyledim :)

yusufucan

yusufucan

Üye
hakikaten ya bi dosya vericez illa rapide boyun eğicezmi ??? kendi sitemizin serverine gider..zaten millet nefret ediyor rapidden

technonur

technonur

Üye
    Konu Sahibi
tamam o zaman paylaşıma göre verilsin :)

Ozan

Ozan

Admin
Bu sistemin endişesini, konu dısında kısa sürede 1000 mesaja sahip olan üyeler olduğundan dolayı yaşamaktayım. Sadece dosyalar bölümlerindeki mesajları sayarak, ona göre yetki veren bir yapı üzerinde çalıştım ama oradaki mesaj sayılarını ayrı saymak mümkün degil.

Size daha kolay ve net bir çözüm bulacağız bu dosya ekleme konusunda.

Amacımız sadece dosya eklemeyecek olanlara bu yetkiyi verip, boş yere mesgul etmemek sistemi.

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
bunu engellemektede yönetimin biraz katı kurallar koyması gerekiyor atıyorum gereksiz mesaj attığında 1.uyarıda 2hafta ban 2.de 1ay 3.de süresiz olsa çok daha kaliteli olur zaten herhangi bi kötü paylaşımda vs anında yönetime bildiren birisi mutlaka bulunur
Sitede kaç tane binbaşı, yüzbaşı kalacağını çok merak ediyorum:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt