Dosya Ekleme Yetkisi İsteyen ve Dosyalarda Paylaşım Yapan Üyeler ?!?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Dosya Ekleme Yetkisi İsteyen ve Dosyalarda Paylaşım Yapan Üyeler ?!?
"Dosya Ekleme Yetkisi" İsteyen Üyeler Buraya Yazın

Daha önceki yukarıda linkini verdiğimiz konuda, dosya ekleme yetkisinin kısaca mantığına değindik ve birçok üye ile, bu yetki hususunda yüzyüze konusmak zorunda kalmıştım buda beni baya meşgul etti. Bunu artık otomatik ve daha kolay bir sisteme bağlamaya karar verdim ve yaptım :)

Öncelikle, ilk kıstas sitede aktiflik sergilemiş ve belli bir mesaj sayısına sahip olmanız gerekiyor.

500 Mesaj ( Yüzbaşı rütbesi ), en temel kıstas olup, talebinizden sonra baktığım en son aşama mesaj sayınızdır. Tüm mesaj ve konularınızı inceliyorum .



Profil Ayarlarınıza Girdikten sonra > Üyelik Gruplarınız kısmından, gelen yönergeyi takip ederek talebinizi bana gönderiyorsunuz.

Ekran Görüntüsü - 1 ( Mesaj sayınız veya aktifliğiniz yeterli değil ise )




Ekran Görüntüsü - 2 ( Mesaj sayınız veya aktifliğiniz yeterli ise )



Kısaca;

Cep Telefonu dosyaları alakalı bölümlerde, güncel, sitede olmayan ve kaliteli program, oyun, melodi gibi içerik paylaşmaya çalışan üyelerimize kolaylık sağlamak ve sitemizin dosya kalitesini arttırmak istiyoruz. Bu anlamda, paylaşacağınız eşsiz, gerçekten güzel veya sitedeki olan sürümünden yüksek, veya sitede olmayan medyaları, rapidshare, speedshare, uploaded.to gibi adreslere upload etmenize gerek kalmadan, site bünyesine entegre edebilmek.

Rütbe anlamında hiçbir ayrıcalığınız olmayıp, bu yetkiyi gereksiz yere alıyorum demek için almanın hiçbir anlamı yoktur. Yetki istediğinizde, konularınıza bakıyoruz örneğin sadece konu dışı bölümlerinde mesajlar yazmışsanız, bu tarz bir yetki istemek sizi aksine itici bir profil olarak görmemize neden oluyor. Bir ayrıcalığı yok ki neden isteniyor ?

Amacımız , maxicep bünyesinde sadece kaliteli içerikleri bulundurmak.

Eşi benzeri olan, pek de gerekli olmayan içerikler, zaten harici linklerle paylaşılabilir ( Örnegin; milyonlarca tema barındıran, çok sayıda tema siteleri var, siteye çok güzel ve eşsiz olmadığı sürece, eklenti olarak eklemenin bir anlamı yok, sadece link olarak paylaşılmalı )


Biraz açık konuşmak gerekirse;

Yani sırf paylaşım yapayım diye de, başka sitelerden aynen modası geçmiş, kalitesiz, saçma içerikleri de sıradan eklerseniz, değil yetki, üyeliğiniz bile durdurulacaktır farkedildiğinde. Çünkü bu kadar emeği, bir anda rezil etmiş olmak, benim şahsen en tahammul edemedigim olaydır.

Tüm bölümlerde, dosyalarımızın çogu yönetici onayından geçmekte ve çok kaliteli olmaktadır. Bunun için uğraşıyoruz.

Yine de üyeler olarak, bilinçli olurda; anlamsız eklenti ekleyenleri veya bölümlerde yardım konuları açanları, saçma yorum yazılmış mesajları görürsenizher mesajın, sağ üst köşesindeki "Şikayet Et" butonunu kullanmaktan çekinmeyiniz.


Dosya Editörlüğü olayına gelirsek ( Bazı arkadaşlar sormakta )
Bu , dosya ekleme yetkisinden tamamen ayrı bir olay !

Dosya Ekleme yetkisindeki gösterdiği kalite ve başarıya göre, ihtiyaca göre bir süre sonra üyelere biz teklif göndermekteyiz. Bu üyeler, dosyalar bölümlerinde yönetici haklarına da sahip oluyor. Böylece istenmeyen gereksiz ve güncel olmayan konulara veya mesajlara da müdehale ediyor, düzenliyor.

İyi ve kaliteli paylaşımlar ..
İyi Forumlar ...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt