ben gelmiyecem dedim o da ben gelmezsem kendisininde gelmicegini buyurdu...demekki onu düşüncesi bu beni görmek istese zaten söyler buluşurduk
ben kaçıyorum size iii geceler....
![]()
Gücenmekle olacak iş değil, şu konuya bir yönetici el atsın ve tarih belirlesin.. Ben listeyi çıkarmışım, bu 8-9 kişi gelebileceği tarihte buluşmayı yapalım.. 19 Mayısda falan buluşabiliriz, ne dersiniz ? 17-18-19-20 mayıs uygundur![]()
İki gözüm sen buluşma tarihini, buluşmaya gelecek üyelerin fikirlerini de alarak belirle, biz sitenin anasayfasında da duyururuz.![]()

Herkese böyle bir buluşma elemanı nasip olmazbu arada fatihsagohipop'un abisi benim.
benim için ;tarih, saat,yer, önemli değil.
yeterki birkaç gün önceden haberim olsun, ona göre işten izin alacam.
ben pendik'te oturuyorum. benim için kadıköy fena değil, mesafe önemli değil.
istanbul'un merkezi herhangi bir yeri olabilirse hepimiz için ulaşım rahat olur.

kesinlikleHerkese böyle bir buluşma elemanı nasip olmaz![]()
hesaplar benden dememi beklemiyorsunuz dimi.![]()

.
ben utanırım
çekingenim,
diye hiç düşünmeyin
Pazar günü gelmenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Pişman olmazsınız kefili benim 

Kendinize İyi BAkınkesin tarihte kimseden fikir çıkmıyorsa ben 18 mayıs saat 13:00 da taksim diyorum
15 mayıs perşembe gününe kadar başka bir fikir çıkmaz ise
bu kesin tarih olsun
Listedeki Herkezi Bekliyoruz...
Ben ilk buluşmaya gittiğimde kötü geçeceğini pazar gününün buna deymeyeceğini düşünmüştüm.
Ama gittiğimde o kadar yanılmıştımki; daha ilk kez gördüğün arkadaşlarla inanılmaz bir samimiyet ve saygı içerisinde buluyorsnuz kendinizi. Ben konuşamamben utanırım
çekingenim,
diye hiç düşünmeyin
Pazar günü gelmenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Pişman olmazsınız kefili benim
Listeye kendini eklemeyen arkadaşlarada söylüyorum onlarda katılsınlar
Pazar günü yüz yüze görüşmek üzereKendinize İyi BAkın