İstanbul buluşması.. Sormak istedikleriniz, önerileriniz, düşünceleriniz..

Sponsorlu Bağlantılar

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
istanbul malum büyük ve sorunlu bi şehir ben geçen gelecektim ufak bi kaza atlattık polis falan bekle derken akşam oldu yattı yine yapılırsa gelmeye çalışırım. bide şunu söyleyim istanbuldaki üyeler çoook meşgul galiba koca sitede gruba üye 15kişi var :) buluşmaya 6-7kişinin gelmesi gayet normal

tamam iyi diyosun güzel diyosun da, istanbul dünyanın en güzel şehirlerinden biri.. eğer bir sitede şöyle her buluşmaya gelmiş olan, bu işi götürebilecek birileri kalmadı.. (ilk buluşma adminlerin buluşmasıydı fakat neredeyse hepsi siteden ayrıldı.. :) ) şu an davet etmediğim bi nicolas_anelka kaldı ;) herkezi çağırdım pm attım.. artık olmazsa bu istanbulda yeterince üyemiz olmadığından değil ;)

milagros_zuzu

milagros_zuzu

Üye
tamam iyi diyosun güzel diyosun da, istanbul dünyanın en güzel şehirlerinden biri.. eğer bir sitede şöyle her buluşmaya gelmiş olan, bu işi götürebilecek birileri kalmadı.. (ilk buluşma adminlerin buluşmasıydı fakat neredeyse hepsi siteden ayrıldı.. :) ) şu an davet etmediğim bi nicolas_anelka kaldı ;) herkezi çağırdım pm attım.. artık olmazsa bu istanbulda yeterince üyemiz olmadığından değil ;)

bana pm atmadın:(

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi

gözümden kaçmış olmalı ;) zatn pm kutum dolup taştı, siliorm ama önemli pm ler de var ;)
Herkez davetlidir ;) isteyen gelebilir.. sorularınız varsa, kafanıza takılan bişi, yardımcı olmaya çalışırız ;)

ouSahin

ouSahin

Üye
:ehe yalan sölemek beleş tabi ben açtım konuyu buluşma olcaktı nerdeydiniz şimdimi aklınıza geliyor...

ne pm i ya gelmek isteyen insan pm e mi muhtaç....geliyorum yazmak kolay...Gelmiyorum ben:@

SelmanTE

SelmanTE

Üye
ben!
her buluşmada gelirim deyip te bi türlü gelemeyen.
beni listeye yazmayın.
Ama tarih ve zamanı belli edin.
benim son gün son dakikaya kadar herşey değişebilir.
gelebilirsem gelirim. ama dediğim gibi listeye yazmayın yinede... :)

toprakumit

toprakumit

Üye
Ama ben yokum :(:(:(
Eğlene bilecekmisiniz ben yokken :agla:

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Tarih ve mekan belirlenecektir ;) oğuz konuşup anlaşırız, fevri davranma :) :P

milagros_zuzu

milagros_zuzu

Üye
:ehe yalan sölemek beleş tabi ben açtım konuyu buluşma olcaktı nerdeydiniz şimdimi aklınıza geliyor...

ne pm i ya gelmek isteyen insan pm e mi muhtaç....geliyorum yazmak kolay...Gelmiyorum ben:@

sen gelmiyosan ben hiç gelmem...

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi

daha fazla uzatmaya gerek yok oğuz la konuşup bi tarih belirleyeceğiz ;) herkez katılıp katılamayacağını belirtsin ;) şu an için hiç bir problemimiz yok, siz rahat olun..

milagros_zuzu

milagros_zuzu

Üye
daha fazla uzatmaya gerek yok oğuz la konuşup bi tarih belirleyeceğiz ;) herkez katılıp katılamayacağını belirtsin ;) şu an için hiç bir problemimiz yok, siz rahat olun..

oldu o zaman:)

iskenlii

iskenlii

Üye
teşekür ederim güzel paylaşım

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici

Kusura bakma ama bu maxicep istanbul buluşması, Oğuz'un maxicep kızlarıyla buluşması değil. Öyle bir olaysa (yani x isimli şahıs için geliniyorsa) hiç çıkmayın yola daha iyi. Ya da yaparsınz Oğuzla maxicep kızları buluşması 1 diye biz de katılmayız.

;)

milagros_zuzu

milagros_zuzu

Üye
Kusura bakma ama bu maxicep istanbul buluşması, Oğuz'un maxicep kızlarıyla buluşması değil. Öyle bir olaysa (yani x isimli şahıs için geliniyorsa) hiç çıkmayın yola daha iyi. Ya da yaparsınz Oğuzla maxicep kızları buluşması 1 diye biz de katılmayız.

;)

iii de ben onu ousa söylüyorum gönlünü almak için sana noluyo onu anlamadım..
bulaşmaya yermi arıyosun.
ne söylesem sorun oluyo yaaa:(
bu arada maxicep te olmamda ousun sayesinde tabiki o gelirse gelirim...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
iii de ben onu ousa söylüyorum gönlünü almak için sana noluyo onu anlamadım..
bulaşmaya yermi arıyosun.
ne söylesem sorun oluyo yaaa:(
bu arada maxicep te olmamda ousun sayesinde tabiki o gelirse gelirim...

Bundan bizene söyler misin? Sen Oğuz'un kalbini kırdıysan özelde alırsın, bunu herkesin içinde yapmaz bir bayan.

Neyse takılırsınız siz Oğuz ve kız arkadaşları şeklinde. Zaten bana uymuyor tarihler görüldüğü gibi. ;)

toprakumit

toprakumit

Üye
:ehe muhabbete bakın ya... Ama lafı beğendim oğuz ve kız arkadaşları :ehe

milagros_zuzu

milagros_zuzu

Üye
Bundan bizene söyler misin? Sen Oğuz'un kalbini kırdıysan özelde alırsın, bunu herkesin içinde yapmaz bir bayan.

Neyse takılırsınız siz Oğuz ve kız arkadaşları şeklinde. Zaten bana uymuyor tarihler görüldüğü gibi. ;)

sen niye bu kadar kasıyosun kendini yaaa..
bu konu üzerinde yazmış bu konu üzerinde cvp verdim herkes gibi oda arkadaşım bunda yanlış bişey yok...
bir bayan olarak nasıl davrancamıda bilirim...
neyse saygılar cnmmm polemiğe girmeyelim:D

toprakumit

toprakumit

Üye
Ya küçük şeylerle birbirinizin kalbinizi kırmayın....
Arada ben gitmeyeyim laf söylemeyin bana :ehe

Üst Alt