Liseliler Deniz Gezmiş hayranı

Sponsorlu Bağlantılar

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
Liseliler Deniz Gezmiş hayranı
Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan'ı anmak için İzmir'de liseli öğrencilerin çoğunluğunu oluşturduğu iki ayrı grup yürüyüş düzenledi.
Konak Meydanı'nda toplanan bir grup pankart açarak ve slogan atarak Cumhuriyet Meydanı'na yürüdü. Cumhuriyet Meydanı'nda topluluk adına basın açıklaması yapan Ege 78'liler Derneği üyesi Servet Ali Çınar, Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan'ın 36 yıl önce bugün idam edildiğini söyledi. 68 gençlik hareketinin Türkiye'de sosyalizmin prestijinin en üst düzeye ulaştığı bir dönemde geliştiğini belirten Çınar, 68 gençlik hareketinin toprak reformundan eğitime, bağımsızlık talebinden halklara özgürlük çabasına kadar geniş bir yelpazeyi kapsadığını bildirdi.

Basın açıklamasının ardından çoğunluğunu lise öğrencilerinin oluşturduğu gruptakiler, Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan'ı anmak amacıyla denize karanfil attı. Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde toplanan başka bir grup da, Gündoğdu Meydanı'na yürüdü. Gündoğdu Meydanı'nda slogan atan ve pankart açan gruptakiler de denize karanfil attı. Cumhuriyet ve Gündoğdu meydanındaki topluluklar olaysız dağıldı.

mservank

mservank

Üye
verilmişti ama sanırım kaldırılmış ;)

CEREN

CEREN

Üye
tekrardan diyorum Allah rahmet eylesin
anlamadığım şu neden konu kapatıldı
bence haksızlık bu yapılan

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
Bidaha kapanmıcak merak etmeyin arkadaslar

buarada mekanı cennet olsun:(

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Suçsuz yere canlarından oldular :(
Mekanları cennet olsun....

kutukola

kutukola

Üye
Mekanları cennet olsun...

ouSahin

ouSahin

Üye
Deniz gezmiş ve arkadaşları kalbimizde:)

kurt bey

kurt bey

Üye
Yanlış anlaşılmasın sözlerim ama burda yönetime ve karşıt görüşlü kişilere karşı bir meydan okumamı var yoksa banamı öyle geliyor?

POWER

POWER

Üye
Burda yönetime bi isyan zaten olamaz.Üyelere de sadece bir tepki olabilir :)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
benim deniz gezmişle ilgili yazılan yazılarım silinmesinn :@:@hatta silinmicekk

Yanlış anlamışsın Oğuz, mesajlarınız değil, konu komple silindi. Nedeni konunun bazı arkadaşlar tarafından tartışma konusuna dönüştürülmesiydi.

Üst yönetimde görüştük konuyu; biz şimdi bu konuyu tekrar silsek siz tekrar açacaksınız. Karşıt görüşlü arkadaşların birbirlerine saygılı yaklaşmasını bekliyoruz. Kimse kimseyle dalaşmasın, laf vurmaya çalışmasın. Aksi halde, konu tartışma konusuna dönüştürülürse, ilgili arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır. Bu yönetim olarak son uyarımızdır.

İyi forumlar.

ouSahin

ouSahin

Üye
Yanlış anlamışsın Oğuz, mesajlarınız değil, konu komple silindi. Nedeni konunun bazı arkadaşlar tarafından tartışma konusuna dönüştürülmesiydi.

Üst yönetimde görüştük konuyu; biz şimdi bu konuyu tekrar silsek siz tekrar açacaksınız. Karşıt görüşlü arkadaşların birbirlerine saygılı yaklaşmasını bekliyoruz. Kimse kimseyle dalaşmasın, laf vurmaya çalışmasın. Aksi halde, konu tartışma konusuna dönüştürülürse, ilgili arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır. Bu yönetim olarak son uyarımızdır.

İyi forumlar.

peki abi ben yanlış anlamışım..özür dilerim

kurt bey

kurt bey

Üye

İyi forumlar.
düşüncelerimizi dile getirmek dalaşmak mı oluyor. Ben konu silinmeden önce kendimce bi kaç yorum yaptım ve bazı arkadaşlar "işine gelmiyosa yazma" "anlamadığın mevzulara yorum yapma" türünden cvplar verdiler. ben kimsenin şahsına karşı birşey söylemedim. Olmayan şeylerdende bahsetmedim. Kimseyede yorumumu beğenmiyorsan cvp verme demedim. Forumda siyaset yasaktır kurallara göre. Deniz Gezmiş ve onun gibi diğer kişiler siyasi birer kimliktir. açılan konularda; solculuk, devrimci hareket övülmektedir. O dönemde ülkücü hareketin önde gelen isimleri asıldı. Bizler bilmiyormuyuz konu açmayı, anmayı. Ancak burası siyasi bir forum değil. Butür konuların açılması direkt olarak kuralların ihlalidir. Daha önce biyografi bölümünden çok önemli tecrübeleri var çoğumuzun. Buna sende dahilsin ChavRash. Kesin bir dille alınan kararların tersine hareket edilmektedir. Nezaman eletirsem hep art niyetli ilan edildim. Yöentimin tarafsız olması gerekirken janbergin ve dreamboyun yaptığı açıkca meydan okumadır. Biri konuyu tekrar açıyor diğeride artık kapatılmayacak diyor. Sende diyorsunki tartışma konusuna dönüştürülürse taraflar banlancak. ben şimdi ne yazarsam yazayım karşı taraf işllaki cvp verecek bu şekilde devam edecek bi yerde ipler yine kopacak. Herşey başa saracak.
Yada antidemokratik bi şekilde üstü kapalı "kapa çeneni" dmeye getiriliyor.Artık diyecek sözüm yok. Bu foruma yazık oluyor yazık ediyorsunuz.

mservank

mservank

Üye
Asıl yazık olan da şua nda hayatta olmayan bir kişi yüzünden birbirinize düşüyorsunuz bence de artık forumda siyasi konular olmasın

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
düşüncelerimizi dile getirmek dalaşmak mı oluyor. Ben konu silinmeden önce kendimce bi kaç yorum yaptım ve bazı arkadaşlar "işine gelmiyosa yazma" "anlamadığın mevzulara yorum yapma" türünden cvplar verdiler. ben kimsenin şahsına karşı birşey söylemedim. Olmayan şeylerdende bahsetmedim. Kimseyede yorumumu beğenmiyorsan cvp verme demedim. Forumda siyaset yasaktır kurallara göre. Deniz Gezmiş ve onun gibi diğer kişiler siyasi birer kimliktir. açılan konularda; solculuk, devrimci hareket övülmektedir. O dönemde ülkücü hareketin önde gelen isimleri asıldı. Bizler bilmiyormuyuz konu açmayı, anmayı. Ancak burası siyasi bir forum değil. Butür konuların açılması direkt olarak kuralların ihlalidir. Daha önce biyografi bölümünden çok önemli tecrübeleri var çoğumuzun. Buna sende dahilsin ChavRash. Kesin bir dille alınan kararların tersine hareket edilmektedir. Nezaman eletirsem hep art niyetli ilan edildim. Yöentimin tarafsız olması gerekirken janbergin ve dreamboyun yaptığı açıkca meydan okumadır. Biri konuyu tekrar açıyor diğeride artık kapatılmayacak diyor. Sende diyorsunki tartışma konusuna dönüştürülürse taraflar banlancak. ben şimdi ne yazarsam yazayım karşı taraf işllaki cvp verecek bu şekilde devam edecek bi yerde ipler yine kopacak. Herşey başa saracak.
Yada antidemokratik bi şekilde üstü kapalı "kapa çeneni" dmeye getiriliyor.Artık diyecek sözüm yok. Bu foruma yazık oluyor yazık ediyorsunuz.

Öncelikle bir noktaya dikkat çekeyim Kurtoğlu; biz kimseye 'aman ha ülkücü gençliğe dair konular açmayın' demedik. Siz açın, tartışma çıkmadığı sürece biz müdahale etmeyiz. Bizim amacımız tartışma ortamına dönüşmeden bu tür konuların yaşamasıdır. Ayrıca, ilk konuya bu kişilerin siyasi karakteri üzerine mesaj yazan sendin Kurtoğlu ..

Burası tabii ki siyasi bir forum değil, siyasi forum olsa bu tür konular her zaman açılır ve bu konularda hep siyaset tartışılırdı. Demişsin ki ben buraya ne yazarsam yazayım ipler yine kopacak, sen buraya yazdıklarına dikkat edersen ip hiç bir zaman kopmaz. Silinen diğer konuda nasıl ilk başta dikkat ettin, tartışma çıkmadı değil mi Kurtoğlu?

Taraflılık söz konusu diyorsun ama bu tür konular daha önceleri de konular siyasi tartışmaya dönmemesi için yönetimin kontrolü altında dururdu. Şimdi de aynı, pek bir fark yok arada. Yoksa konu tekrar siyasi tartışmaya dönerse, dünkü gibi, yine silinecek.

Burada anılan kişilerin görüşünü benimsemiyorsanız girmeyin; o kadar karşıt görüşlü kişinin konusu var ve hiçbiri tartışma ortamına dönmemiş, karşıt görüşlüler girip yorum yazmamış sizde aynısını yapın. Biz konuyu kontrol altında tutuyoruz zaten.

aLone

aLone

Üye
ya üye olurken kurallarda sitede siyaset yapmak yasak deniliyo madem uyulsun bu kurala ben yönetici olduğum sitelerin hiç birinde yaptırmıyorum siyaset.

kutukola

kutukola

Üye
Güneri Cıvaoğlu, bugünkü yazısında idam edilen öğrenci lideri, Deniz Gezmiş'in farklı bir yönüne dikkat çekiyor

CEREN

CEREN

Üye
Asıl yazık olan da şua nda hayatta olmayan bir kişi yüzünden birbirinize düşüyorsunuz bence de artık forumda siyasi konular olmasın
canım kardeşim bu siyaset değil sadece anmak için acılan bi konu,denizi ve arkadaşlarını sevmeyen olabilir ozaman o kişilerde hiç konuyu bile okumasınlar ne gerek var yanı hem rahmetli olmuş olabilirler ama herzaman aklımızda ve yüreğimizdeler huzur içinde yatsınlar

_KadirşinaS_

Üye
Boş yere kendini harcayan gençlerden biri. Bu tip insanları öğrendikçe içim acıyor. Ve ne yazık ki böyle boş yere kendini heba eden,vatanı kurtarayım deyip de hiçbir şey yapamadan yitip giden hala birçok insan var. Yazık..

POWER

POWER

Üye
Boş yere kendini harcayan gençlerden biri. Bu tip insanları öğrendikçe içim acıyor. Ve ne yazık ki böyle boş yere kendini heba eden,vatanı kurtarayım deyip de hiçbir şey yapamadan yitip giden hala birçok insan var. Yazık..
Yıllar önce amerikanın başımıza bela olacağını büyük bi sitemle haykırdı insanlara Tam bağımsız Türkiye istiyoruz dedi onu kimse dinlemedi şimdi ise ne acıdır ki bugerçekle yüzyüzeyiz.Tam bu noktada sana bi soru sormak istiyorum izninle!Sen bu vatan için ne yaptın?Bu canım vatanımın yabancıların manda ve himayesinedn kurtarmak için ne yaptın?