Maxicep 7. Avatar Yarışması SONUÇLANDI !!!

Sponsorlu Bağlantılar

mservank

mservank

Üye
1 Puanla mı kaçırmışım yoksa ben mi tabloyu yanlış okuyorum

Seza

Seza

Üye
Kazananları tebrik ederim :)

Ama taraflı bir yarışma oldu :)

Bu arada verdiğim puanların çoğunu aceleden sallamak zorunda kaldım kusura bakmayın :)

keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi
POWER

POWER

Üye
Kazananları tebrik ederim :)

Ama taraflı bir yarışma oldu :)

Bu arada verdiğim puanların çoğunu aceleden sallamak zorunda kaldım kusura bakmayın :)
Herkes senin gibi sallarsa iyimi köümü nasıl anlayacaz arkadaşım?

Seza

Seza

Üye
Kusura bakmada oylama işini 2 güne sığdırırsanız pusulayı yetiştirm telaşesiyle acele acele verdik kimisi doğru kimisi yanlış!

Ayrıca taraf meselesine gelince bu sitede eskiden beri olanlar birbirine kullandı ve yönetciler yöneticilere kullandı gibisnden demek istedim :oke: Bu benim görüşümdür yanlış yada doğru.

:yuru

POWER

POWER

Üye
Alel acele nedir ya :ss
bir avatarı beğenmek için 4-5 gün incelemek gerekmiyor herhalde.Göze hoş gelen +puan verirsiniz olur biter :ss
Ayrıca söylediğiniz bir ithamdır.örn ; başka bir adminden ben 4 puan almışım :)

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
katılanlara amortı falan yokmu :D

keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi
Kusura bakmada oylama işini 2 güne sığdırırsanız pusulayı yetiştirm telaşesiyle acele acele verdik kimisi doğru kimisi yanlış!

Ayrıca taraf meselesine gelince bu sitede eskiden beri olanlar birbirine kullandı ve yönetciler yöneticilere kullandı gibisnden demek istedim :oke: Bu benim görüşümdür yanlış yada doğru.

Allah aşkına arkadaşım 48 saat süre werdik yaa, oylamayı 5 dakikada yapan arkadaşlarım war ve isimlerini de verebilirim.
elmyra, kurtoğlu

--------------- Ekleme ---------------

Ayrıca arkadaşım o kadar açıklama yaptık, önem vermiş olsaydın, okumuş olsaydın bana başta bu şekilde bi pusula göndermezdin..

elmyra

Üye

sezacım ben katılmıyorum yöneticilere yada eski üyelere çok puan verildiğini düşünmüyorum çünki öyle olsaydı bütün eskiler ve yönetim acık ara yüksek puanla bitirmesi lazımdı ama oylar arası o kadar ucurum yok

katılanlara amortı falan yokmu :D

walla yaa katılımcılara değilde yarışmayı önemseyip oy kulllanan oy pusulasını gönderen arkadaslara amorti verilmesi lazım aslında :islik:islik:islik:islik

Allah aşkına arkadaşım 48 saat süre werdik yaa, oylamayı 5 dakikada yapan arkadaşlarım war ve isimlerini de verebilirim.
elmyra, kurtoğlu

zaten birgün benim adım herşeyde önde zikredilmese günaha gireceğim :utan:utan:utan

ayrıca ben oylamayı 5 dk da yapmış olabilirm ama sen puanlamayı kaç günde anca yaptın mete
:@:@:bann::bann:

keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi
yasirarslan

yasirarslan

Üye
benm yokken yapılmı keşke haberim olsaydı

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
tebrıkiler ılk 3 e ;)

delrico

delrico

Emekli Yönetici
ılk uce tebrıkkler

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
yanlız bir sorun var bizim kac puan topladıgımızı göstermıcekmısınız ?

Nazy

Nazy

Üye
Öncelikle keremersona başarılı organizasyonu için teşekkür ederim:)
P_O_W_E_R ve sonrasındaki ilk üçe tebrikler:)

POWER

POWER

Üye
Teşekkürler arkadaşlar :)

leiche

leiche

Emekli Yönetici
aslında dün gördüm ama fazla fırsatım olmadığı için yazamadım
ilk 3'e tebrikler :)

Nazy

Nazy

Üye