Maxicep İmza Yarışması !! ** OYLAMA BAŞLADI **

Sponsorlu Bağlantılar

En çok hangi üyenin imzasını beğendiniz?

• Kullanılan toplam oy
    58
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep İmza Yarışması !! ** OYLAMA BAŞLADI **
MAXİCEP İMZA YARIŞMASI !!!
EWEEETTTTT BEKLENEN AN GELDİİ !!

VEEEE 24 KİŞİ İÇİN OYLAMA BAŞLADIIII..

HADİ BAKALIM İMZASI İYİ OLAN KAZANSIN !!

..HERKESE BAŞARILAR..

KAZANAN ÜYEYE +300 MAXİPUAN HEDİYE !!!

OYLAMA BİTİŞ TARİHİ:
22.12.2007 - Cumartesi
19:54

NOT: Üyelerin kime oy verdiklerini açıklamasında bir sakınca yoktur. İsteyen kime oy verdiğini açıklayabilir. Zaten kimin kime oy verdiği herkes tarafından görülebiliyor. (Şike, sahte üyelik olaylarını önlemek için.)

Ayrıca dreamboys69 arkadaşımızı eklemeyi unuttuğum için çok özür diliyorum ve onu ankete eklenmesini sağlayan ChavRash'a teşekkür ediyorum.

Ve ayrıca oylama süresi 2 gün daha uzatılmıştır. Yine ChavRash'a teşekkür ediyorum.

# KENDİNİZE OY VERMENİZDE BİR SAKINCA YOKTUR.

Unutmayınız ki:
YARIŞMA KURALLARI:
4) Herkes 1 defa oy verebilir. 1'den fazla üyelik alıp kendine oy veren, yani şike yapan üyeler tespit edilip diskalifiye edilecek ve banlanacaktır.
Maalesef maxiburak bu kuralı ihlal ettiği için, yarışmadan diskalifiye edilmiştir ve banlanacaktır..
Kendisini KINIYORUM :nono:

NAZY, manyak! ve maxidemirbilek ise imzasına sonradan eklenti yaptığı için ve bu da yarışma kurallarına aykırı olduğu için DİSKALİFİYE EDİLMİŞTİR.

YARIŞMACILAR :
( 24 KİŞİ)

P_O_W_E_R

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

kurtoğlu85

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

secondert

ALpeRenBuGRa

Forum Kuralları !.. :deal:
İmza ve Avatar Kuralları !.. :deal:

Negative

Soru sormadan / Dosya istemeden önce ;
Önemli Konular ;

HyCan

dreamgirls

SÖYLE, Yıllar Mı Daha Hızlı Bir Kurşun Mu..?

FurkanBilge

Kula kul olmak için gelmedik biz bu dünyaya
Biz yalnız ALLAH'A secde ederiz​

titanic

- Hiç birini öldürdün mü?
- Hayır ama çok kalp kırdım....

gunstur

Mavi BereLiyiz DağLarın Şahıyız Kim Dayanır Bize Biz Komandoyuz Biz Yiğidiz Biz En Onemlisi TÜRKÜZ TÜRK Farkımızda Bu.​

> çileke$ <

ceren_1261

...HaYaT üÇ BuÇuKLa dÖrT ArAsInDaDıR.Ya Üç bUçUk aTaRsIn yA Da dÖrT DöRtLüK YaŞaRsIn...

mskmurat

Qundi

:megafon::megafon:maxicelle bağlan interlanda...:megafon: :megafon:

__Midas__

Payla$ım yapmayı bilmeyen biri olarak,Payla$ım yapan arkadaşlara Saygı Duyarım... DIMIII..

SkyCaptain18
:turkiye:Beşiktaş Jimnastik Kulübü :turkiye:
I LOVE YOU BEŞİKTAŞ(BJK)
Beşiktaş resmi sitesi:
Beşiktaş taraftar fan sitesi:
----------------------------------------------------------------------
Cep telefonu için aradığınız herşey
:oke: WwW.MaXiCeP.CoM :oke:

RobinHood13
Allah'ın imtihanı bizi bilmek için değil, bizi bize bildirmek içindir(Tahir-ül Mevlevi)

chona

Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden !​
Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana.
En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin !
Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini !
Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile
EceL geldiğinde (1) gün öleceksin !
İşte, o an herşey (0) dan başlayacak

ouSahin

sonbela

&#2960;&#3665;» Nê ô güZêLîm âGLîyOrMûsûN..? êRkêK bûGün sêVêR..yâRîn bêZêR.!SêNîn dêdigiN ô LêyLâ MêCnûN â$kLâRi bû zâMândâ Nê GêZéR...! :pro:

BURAK188 YENİ KULLANICI ADI :SONBELA

NUMANSABİT

Gençligine güvenip erken derken,

Belki elveda bile diyemezsin Giderken !...
Üstat
...NECİP FAZIL KISAKÜREK...

pskolojik maynağ
Onlarla Savaşmadan pskolojik Bulanım Yarattık
:sopa: :sopa:

:box: İstanbul Efsanesiydiniz Yenildiniz Nakalvt Pozisyonunuzda Kaldınız Rüyalara Daldınız Kabusunuz Olduk Şarjörümüzü Yumruklarla Doldurduk:box:

worldcild

SENİN MARKA OLDUĞUN YERDE FİYATI BEN KOYARIM

EVLENİP BALAYINA GİDECEĞİME BEKAR KALIP ALAYINA GİDERİM
:ehe:ehe:ehe

.....................................................................................

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
ya söylememişsin ama ben kendime oy verdim :p birsey olmaz demi

Nazy

Nazy

Üye
benim oyum power a

kurt bey

kurt bey

Üye
hadi bakalım herkese bol şans iyi olan kazansın :)

mservank

mservank

Üye
ceren e verdim güzel imzası

POWER

POWER

Üye
Teşekkürler Nazy ;)

dreamboys69

dreamboys69

Üye
beni eklememenin sebebi nedir:@

researcher

Üye
hayırlısı olsun....

babamanyak!

Üye
slm millet ben yeni üye oldum çoq güzel bi site we güzel imzalar war

keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi
beni eklememenin sebebi nedir:@
çok özür diliyorum insanlık hali gözümden kaçmış :(

benim ankete tekrar bi ekleme yapma gibi bi yetkim yok bunu yapmamı sağlayan ChavRash'a teşekkürler..

Sanada tekrar özür dreamboys :( burda değil, öbür konuda gözümden kaçmış.. Nazy'yi eklemişim ama sen kalmışsın öyle :(

Ayrıca şu anda P_O_W_E_R yarışmayı önde götürüyor. Herkese başarılar :oke:

dreamboys69

dreamboys69

Üye
ankette bişey gözüme çarptı umarım yanılıyorumdur.sonra söylerim;)
keremerson sorun değil,teşekkürler:oke:

keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi
ewet dreamboys gözüne çarpanı anladım ben ve doğru maalesef..

maxiburak arkadaşımızın babamanyak! adında ek bi üyelik aldığı tespit edilmiştir. ve bunun için YARIŞMADAN DİSKALİFİYE EDİLMİŞTİR VE BANLANACAKTIR.
şahsen ben beklemezdim "kanka"mdan.. benide utandırdı şahsen :nono:

YARIŞMA KURALLARI:
4) Herkes 1 defa oy verebilir. 1'den fazla üyelik alıp kendine oy veren, yani şike yapan üyeler tespit edilip diskalifiye edilecek ve banlanacaktır.
bu kuralı her defasında vurgulamıştım !! :nono:

Nazy

Nazy

Üye
Kara Kara İzliyorum Oylamayı Kendimi Deniz Baykal Gibi Hissettim
Iyyy:(

dreamboys69

dreamboys69

Üye
degmez böyle şeyler için yaa....:@eglence yapıyoruz şurda,hemen bir hile,bir düzenbazlık karıştırılıyor...:@

bu arada imzamdaki şiir isteklerini koymana gerek yoktu.çıkartsan iyi olur o yazıyı:oke:

keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi
degmez böyle şeyler için yaa....:@eglence yapıyoruz şurda,hemen bir hile,bir düzenbazlık karıştırılıyor...:@
haklısın kardeş

bu arada imzamdaki şiir isteklerini koymana gerek yoktu.çıkartsan iyi olur o yazıyı:oke:
ama dostum imzalarda bi değişiklik yapma gibi bi şansım yok benim imza neyse aynen koymak zorundayım.. mesela nazy'nin imzada yanlışlıkla bişey çıkmış onu bile koydum.. ;)

Nazy

Nazy

Üye
Hayatım Boyunca Hiç Sıfır Çekmedim:vur
Gerçi Daha Yeni Başladı.
Bir Şeyi Nekadar Gerçekçi Yaşarsan O Kadar Eğlenceli Olur

keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi
NAZY:

YARIŞMA KURALLARI ve YARIŞMA HAKKINDA BİLGİLER:
6) Katılımcıların yarışmaya "katılmak istiyorum" deyip katılıp, yarışmanın sonlanmasına kadar olan süreç içerisinde imzalarını değiştirmesi yasaktır, aksi halde yarışmadan DİSKALİFİYE EDİLİR.

İMZANDA DEĞİŞİKLİK YAPMIŞSIN, ÜZGÜNÜM KURALLARA AYKIRI, DİSKALİFİYE EDİLDİN.

YENİ İMZANA BUNLARI EKLEMİŞSİN :

*mbm uzantılı dosyaları açmak - * Rapidsiz Direk Link Tema Deposu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...