720 p video dik çekim . Ekranda şu kadar x zoom yaptım ibaresi yok.dik çekim galiba kaç pikselde çekildi yani 4x , 6x, 12x
-*-
"Mümkün olan maksimum zum 1080p için 4x, 720p HD için 6x ve nHD (640x360) video için 12x'tir.(vikipedia)dan yan çekim"
Akıllı telefonda mı ? Var canım 2-3 saate tam . 2850-3000 mah veriyor boşken şarj aleti gittikçe düşüyor tabii.808 dekı Clear Black Güzel İş Çıkartmış.
Ayrıca Diğer Telefonunda Hızlı Şarj Yokmu? 5 Amper 18W İle 2 Aya Dolar.
5 amperi 18w o kadar sürede dolduruyorsa iyi yineAkıllı telefonda mı ? Var canım 2-3 saate tam . 2850-3000 mah veriyor boşken şarj aleti gittikçe düşüyor tabii.
Clear Black ekran olayı çok iyi.808 dekı Clear Black Güzel İş Çıkartmış.
Ayrıca Diğer Telefonunda Hızlı Şarj Yokmu? 5 Amper 18W İle 2 Aya Dolar.
Bunu kabul etmem. İyi bir sensör lens birleşimi fotoğraf ve video için gereken kaliteyi verecektir. Halen video ve fotoğraf çekmek için kalitesi yeterlidir.Nokia kameraya verdiği değeri biraz da donanıma ve yazılıma verseydi şimdi hala yoluna devam ederdi. 808 in kamerasi ne kadar iyi olursa olsun bu saatten sonra bir işe yaramaz. Zaten Nokia nın tek iyi yaptığı şey telefonlarına güzel kameralar koymaktı.
Ben hiçbir telefonu bugüne kadar fotoğraf veya video çekmek için almadım kullanmadım da. O yüzden teknik konuda bir yorum yapamam. Ama şunu kabul etmek zorundasın kamerası ne kadar iyi olursa olsun çok eski. Bir ara bende N8 ile birkaç foto ve video kaydı almıştım ama amatörce olduğu icin hiç beğenmemiştim.Bunu kabul etmem. İyi bir sensör lens birleşimi fotoğraf ve video için gereken kaliteyi verecektir. Halen video ve fotoğraf çekmek için kalitesi yeterlidir.
Mesela bende 2011 Fuji X-S1 var . 24-624 mm zoom lens . 2/3" CMOS sensor 'e sahip . Halen çok güzel kalitede çekim imkanı sunuyor.
VovvovvovFotoğrafçılık konusunda bilgisi deneyimi olmayan gidip iPhoneundan resim çekmeye devam edebilir. Kamera icin işlemcinin ne olduğu o kadar da onemli değil sacmalamayin.