Crucial T500 aldım bakalım ne zaman gelir ?Hayırlı olsun yeni bilgisayarın
Disklerin hepsi iyi gibi uzun zamandır piyasayı takip etmiyorum ama Samsung alırsan soğutuculu al, Kingston fiyat olarak iyidir herhalde SSD alsam Kingston 1 yada 2 tb olanı tercih ederdim. Fiyat farkı az ise her ikiside uygundur
Yapay zekayı pek de kullandığım söylenemez copilot veya yazeka da aradığın cevabı belki bulabilirsin@0sıfırcı yapay zeka önerisi yok mu ?
Denedim powerup sitesini dahi bulamadı . Chatgpt benim arama ve kıyas algoritmama yaklaşamazYapay zekayı pek de kullandığım söylenemez copilot veya yazeka da aradığın cevabı belki bulabilirsin
Ben basit işlerde kullanıyorum
Onu ben kullanmıyorumChatgpt
Algoritma derkenbenim arama ve kıyas algoritmama yaklaşamaz
Hayır ya , düşünme tarzın diyelimOnu ben kullanmıyorum
Yazdım ya yukarda
Copilot veya yazeka
Onlar da bulamayabilir
Belki yazdım ya
Mesaj birleştirildi:
Algoritma derken
Yeni yazılım vs.mi
Kendine özel bi uygulama mı yaptın
Hayırlı olsunCrucial T500 aldım bakalım ne zaman gelir ?

Translateler /çeviri/bi işe yaramıyorCrucial T500 aldım

Tekrardan hayırlı uğurlu olsun babayiğitCrucial T500 sonuçları beyler . Parasını hak ediyor .Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Teşekkür ederim Pala. Daha iyileri senin olsunTekrardan hayırlı uğurlu olsun babayiğit
Bu test programlarını çok çalıştıma, diskin ömründen çok yer.
Yonga tipi QLC mi TLC mi? TBW ne kadar 1TB icin acaba![]()
Sağolun, özellikler güzel Maşallah, yazılım açılış hızını ram miktarı da etkileyebiliyor.Teşekkür ederim Pala. Daha iyileri senin olsun
TLC yonga tipi , 600 TBW , 2 GB Dram.
Adobe Photoshop uygulamasını 10 saniyede açıyor. Önceki ssd 1 dk buluyordu hadi açıver artık diyordum .
24gb var şimdilik üstünde 32 'ye geçmeyi ilerleyen aşamalarda bakalımSağolun, özellikler güzel Maşallah, yazılım açılış hızını ram miktarı da etkileyebiliyor.