ssdeki işaretler doğruysa ve imei gitmicekse atacağım.Hiç kurcalama olduğu gibi kullan. Nokia telefonlara rom atmak her zaman zahmetli ve sıkıntılı olmuştur.
Sen bilirsin telefon brick olursa kurtarma şansın çok zor bilgin olsun.ssdeki işaretler doğruysa ve imei gitmicekse atacağım.
. Forumda çok güzel konu var.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızböyle doğruysa atacağım.
Mesaj birleştirildi:
Bestte nasıl yapılcağını bilen yok gibi. w7 dualboot yaparak phoneix deneyeceğim artık.
cfwnin rofs2 dosyasına falan ne olacak?. Forumda çok güzel konu var.
w7 de kuramadım aygıt sürücüsü hatası veriyor. Forumda çok güzel konu var.
düzgün bir jaf var mı hocam onla bari kurayim. Forumda çok güzel konu var.
şu an w7 kuruyorum hocam 2. pcye jaf mı phoneix mi?. Forumda çok güzel konu var.
Jaf dediğin jafbox ister. Geçin o jaf işini .cfwnin rofs2 dosyasına falan ne olacak?
Mesaj birleştirildi:
w7 de kuramadım aygıt sürücüsü hatası veriyor
Mesaj birleştirildi:
düzgün bir jaf var mı hocam onla bari kurayim
Mesaj birleştirildi:
şu an w7 kuruyorum hocam 2. pcye jaf mı phoneix mi?
madem jaf boxsuz olmuyor o zaman phoneixJaf dediğin jafbox ister. Geçin o jaf işini .
Jaf ile anakarta direkt bağlantı yaparak yazılım atılır. Jaf aslında hafıza birimine direkt bağlantı ile yazılım yükler. Fabrika da böyle yapar. Anakartta 3-4 adet altın rengi yuvarlak onun içindir.
Phoneix ile yükle. Tek yapman gereken yazılım dosyaları phoneix kurduğun klasördeki products klasörüne RM-*** klasörü oluşturup içine atmaktır
navifirmden ek dosya lazım mı yoksa. rpm 5.1 in verdiği uda.fpsx. dcp vpl rofs bin yeter miJaf dediğin jafbox ister. Geçin o jaf işini .
Jaf ile anakarta direkt bağlantı yaparak yazılım atılır. Jaf aslında hafıza birimine direkt bağlantı ile yazılım yükler. Fabrika da böyle yapar. Anakartta 3-4 adet altın rengi yuvarlak onun içindir.
Phoneix ile yükle. Tek yapman gereken yazılım dosyaları phoneix kurduğun klasördeki products klasörüne RM-*** klasörü oluşturup içine atmaktır
Jaf dediğin jafbox ister. Geçin o jaf işini .
madem jaf boxsuz olmuyor o zaman phoneix
Mesaj birleştirildi:
navifirmden ek dosya lazım mı yoksa. rpm 5.1 in verdiği uda.fpsx. dcp vpl rofs bin yeter mi
Mesaj birleştirildi:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızböyle hatayı veriyor hocam optionsa bası
best ile böyle atayım mı?Jaf dediğin jafbox ister. Geçin o jaf işini .
madem jaf boxsuz olmuyor o zaman phoneix
Mesaj birleştirildi:
navifirmden ek dosya lazım mı yoksa. rpm 5.1 in verdiği uda.fpsx. dcp vpl rofs bin yeter mi
Mesaj birleştirildi:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızböyle hatayı veriyor hocam optionsa basınca
Mesaj birleştirildi:
Mesaj birleştirildi:
best ile böyle atayım mı?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
gerek kalamadı hocam kurdum hatta beğenmedim belle wp8 teması kurdumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu siteye yükler misin ? Twitter'dan hiçbir şey göremiyorum.
Zahmet olmazsa nasıl kurduğunu da anlatsan?gerek kalamadı hocam kurdum hatta beğenmedim belle wp8 teması kurdum
müsait olunca video bile yapabilriim belkiZahmet olmazsa nasıl kurduğunu da anlatsan?
hocam çoğu cfw pıps da sorun çıkarıyor var mı sorunsuz pıps kurulan cfw https://www.maxicep.com/forum/konu/efsane-5800-v60-c6-v-42-belle-edition-final-guncellendi.753065/ bu cfwde pc suite kurarken zaten üzerine tekrar yazmak ister misin diyor. kurmaya çalışınca güncelleştirme hatasu veriyor. kurulu demek mi buLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hocam cfwlerde mesela şarjı fullken saatlerce gidiyor ama 4 çizgi kalınca 1 anda tek çizgi kalıyor neden oluyor bu? sçözümü var mıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
pil kalibrasyonu kötü cfw nin yada pilin ölühocam cfwlerde mesela şarjı fullken saatlerce gidiyor ama 4 çizgi kalınca 1 anda tek çizgi kalıyor neden oluyor bu? sçözümü var mı
Hocam modlu ofw kurum gene aynısı oldu ama bataryadan gibi. 3 telefoncuya sordum %90 batarya dediler. Şişik de olsa başka batarya var onla test ediyorum stabil gibi ama telefoncuya c6-01 gelecekmiş heralde ona geçer bunu ihtiyaçı olan bir arkadaşa satarım.pil kalibrasyonu kötü cfw nin yada pilin ölü
Bana sat ama bedava olsunihtiyaçı olan bir arkadaşa satarım.
Bedava olur mu abi Allah aşkına para verdim buna iyi teklif yaparsan belki. Yoksa böyle bir cihaza ihtiyacı olan arkadaş var alma ihtiali de yüksek satarsamBana sat ama bedava olsun
Mesaj birleştirildi:
Kargo ücreti ben öderim
Kalsın.Bedava olur mu abi Allah aşkına para verdim buna iyi teklif yaparsan belki. Yoksa böyle bir cihaza ihtiyacı olan arkadaş var alma ihtiali de yüksek satarsam