[ GÜNCELLENDİ] AYRICALIKLI 5800 XM V52 N8 - 5530- vodafone-tr ev ekranlı orj cfw üzerine kurulu

Sponsorlu Bağlantılar

muratgün

Üye
eline sağlık daha kurmadım ama resimlerden anlaşıldığı üzere gayet güzel olmuş. Yanlız keşke açılış resimlerine dokunmasaydın. Yada nokia ile alakalı birşeyler yapsaydın. Yinede teşekkürler.

sinanayba

sinanayba

Üye
    Konu Sahibi
eline sağlık daha kurmadım ama resimlerden anlaşıldığı üzere gayet güzel olmuş. Yanlız keşke açılış resimlerine dokunmasaydın. Yada nokia ile alakalı birşeyler yapsaydın. Yinede teşekkürler.
alışılmışın dışında olsun istedim onun bu şekilde yaptım senelerdir aynı bu tür değişiklikler güzel oluyor :aha:

ka2000dir

ka2000dir

Üye
güzel olmuş ama bence ovi store silinmeseydi iyi olacaktı

sinanayba

sinanayba

Üye
    Konu Sahibi
güzel olmuş ama bence ovi store silinmeseydi iyi olacaktı

ovi store uyg bence gereksiz telefonun kendi wep tarayıcısını kullanarakta girebilirsin hem kök şeklinde indirirsin.Ovi store indirdiğin gibi kuruyor telefona sanki bizler kurmayı bilmiyoz saçma birşey

metoblade

Üye
sağolasın kardeşim

muratgün

Üye
Ben birşey sormak istiyorum. Ben bu fw yi indirdim ama nasıl yükleyeceğimi araştırmama rağmen bulamadım. sadece jaf programını kullanarak kurabilecekmiyim. Yardımcı olursanız sevinirim. Navifirm programını kullanacakmıyım.

eeggeehhaann

Üye
telefonumun son bir haftası en son bu fw yi deneyeceğim şimdi indiriyorum.

1 hafta sonra güle güle 5800 hoşgeldin iPhone :)

sinanayba

sinanayba

Üye
    Konu Sahibi
Ben birşey sormak istiyorum. Ben bu fw yi indirdim ama nasıl yükleyeceğimi araştırmama rağmen bulamadım. sadece jaf programını kullanarak kurabilecekmiyim. Yardımcı olursanız sevinirim. Navifirm programını kullanacakmıyım.

bilmeyen arkadaşlar için kurulum ve anlatım adresini vermiştim zaten ona rağmen yapamadıysan iyi bir araştırma yapman gerekiyor bir sorunla karşılaşırsan ben yardımcı olurum . Navifirm programı orjinal yazılımı indirmek için kullanılır ...

telefonumun son bir haftası en son bu fw yi deneyeceğim şimdi indiriyorum.

1 hafta sonra güle güle 5800 hoşgeldin iPhone

iphone bende düşünmüştüm sonra araştırdım bana göre çok kısıtlamanı bir tel üzerinde pek değişiklik yapamıyon yani bi bakıma sınırlandırılmış tabiki herkezin tercihi farklı yönlerde umarım memnun kalırsın hem bu cfw den hemde iphone den ..

legolas636

Üye
kardeşimmm link kırık dosya bulunamıyor güncellersen süper olur kardeşimm şimdiden teşekürler

---------- Eklendi @ 17:22:39 ---------- Yazıldı @ 16:59:16 ----------

link link link ööööölllllüüüüüüüüüüüüüüüü... killlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

TERRORVISION

TERRORVISION

Üye
link kırık..

Üst Alt