5800 cfw kurma

Sponsorlu Bağlantılar

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Hiç kurcalama olduğu gibi kullan. Nokia telefonlara rom atmak her zaman zahmetli ve sıkıntılı olmuştur.

tekirium

tekirium

Üye
    Konu Sahibi
böyle doğruysa atacağım.
Mesaj birleştirildi:

Bestte nasıl yapılcağını bilen yok gibi. w7 dualboot yaparak phoneix deneyeceğim artık.

Son düzenleme:
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
böyle doğruysa atacağım.
Mesaj birleştirildi:

Bestte nasıl yapılcağını bilen yok gibi. w7 dualboot yaparak phoneix deneyeceğim artık.
. Forumda çok güzel konu var.

tekirium

tekirium

Üye
    Konu Sahibi
cfwnin rofs2 dosyasına falan ne olacak?
Mesaj birleştirildi:

w7 de kuramadım aygıt sürücüsü hatası veriyor
Mesaj birleştirildi:

düzgün bir jaf var mı hocam onla bari kurayim
Mesaj birleştirildi:

şu an w7 kuruyorum hocam 2. pcye jaf mı phoneix mi?

Son düzenleme:
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
cfwnin rofs2 dosyasına falan ne olacak?
Mesaj birleştirildi:

w7 de kuramadım aygıt sürücüsü hatası veriyor
Mesaj birleştirildi:

düzgün bir jaf var mı hocam onla bari kurayim
Mesaj birleştirildi:

şu an w7 kuruyorum hocam 2. pcye jaf mı phoneix mi?
Jaf dediğin jafbox ister. Geçin o jaf işini .

Jaf ile anakarta direkt bağlantı yaparak yazılım atılır. Jaf aslında hafıza birimine direkt bağlantı ile yazılım yükler. Fabrika da böyle yapar. Anakartta 3-4 adet altın rengi yuvarlak onun içindir.

Phoneix ile yükle. Tek yapman gereken yazılım dosyaları phoneix kurduğun klasördeki products klasörüne RM-*** klasörü oluşturup içine atmaktır

tekirium

tekirium

Üye
    Konu Sahibi

Jaf ile anakarta direkt bağlantı yaparak yazılım atılır. Jaf aslında hafıza birimine direkt bağlantı ile yazılım yükler. Fabrika da böyle yapar. Anakartta 3-4 adet altın rengi yuvarlak onun içindir.

Phoneix ile yükle. Tek yapman gereken yazılım dosyaları phoneix kurduğun klasördeki products klasörüne RM-*** klasörü oluşturup içine atmaktır
madem jaf boxsuz olmuyor o zaman phoneix
Mesaj birleştirildi:

navifirmden ek dosya lazım mı yoksa. rpm 5.1 in verdiği uda.fpsx. dcp vpl rofs bin yeter mi
Mesaj birleştirildi:

böyle hatayı veriyor hocam optionsa basınca
Mesaj birleştirildi:

Mesaj birleştirildi:

navifirmden ek dosya lazım mı yoksa. rpm 5.1 in verdiği uda.fpsx. dcp vpl rofs bin yeter mi
Mesaj birleştirildi:

böyle hatayı veriyor hocam optionsa bası
Mesaj birleştirildi:

best ile böyle atayım mı?

Son düzenleme:
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Mesaj birleştirildi:

Mesaj birleştirildi:

böyle hatayı veriyor hocam optionsa basınca
Mesaj birleştirildi:

Mesaj birleştirildi:

best ile böyle atayım mı?

Bu siteye yükler misin ? Twitter'dan hiçbir şey göremiyorum.

tekirium

tekirium

Üye
    Konu Sahibi

gerek kalamadı hocam kurdum hatta beğenmedim belle wp8 teması kurdum

tekirium

tekirium

Üye
    Konu Sahibi

hocam çoğu cfw pıps da sorun çıkarıyor var mı sorunsuz pıps kurulan cfw https://www.maxicep.com/forum/konu/efsane-5800-v60-c6-v-42-belle-edition-final-guncellendi.753065/ bu cfwde pc suite kurarken zaten üzerine tekrar yazmak ister misin diyor. kurmaya çalışınca güncelleştirme hatasu veriyor. kurulu demek mi bu
Mesaj birleştirildi:

pıps isteyen classicube yükledim çalıştı hocam mission complete

Son düzenleme:
  • Düşünceli
Tepkiler: MAERKEK
tekirium

tekirium

Üye
    Konu Sahibi

hocam cfwlerde mesela şarjı fullken saatlerce gidiyor ama 4 çizgi kalınca 1 anda tek çizgi kalıyor neden oluyor bu? sçözümü var mı

Notxr

Notxr

Üye
hocam cfwlerde mesela şarjı fullken saatlerce gidiyor ama 4 çizgi kalınca 1 anda tek çizgi kalıyor neden oluyor bu? sçözümü var mı
pil kalibrasyonu kötü cfw nin yada pilin ölü

• Beğen
  • Düşünceli
Tepkiler: MAERKEK ve 0sıfırcı
tekirium

tekirium

Üye
    Konu Sahibi
pil kalibrasyonu kötü cfw nin yada pilin ölü
Hocam modlu ofw kurum gene aynısı oldu ama bataryadan gibi. 3 telefoncuya sordum %90 batarya dediler. Şişik de olsa başka batarya var onla test ediyorum stabil gibi ama telefoncuya c6-01 gelecekmiş heralde ona geçer bunu ihtiyaçı olan bir arkadaşa satarım.

tekirium

tekirium

Üye
    Konu Sahibi
Bana sat ama bedava olsun
Mesaj birleştirildi:

Kargo ücreti ben öderim
Bedava olur mu abi Allah aşkına para verdim buna iyi teklif yaparsan belki. Yoksa böyle bir cihaza ihtiyacı olan arkadaş var alma ihtiali de yüksek satarsam

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı
0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
Bedava olur mu abi Allah aşkına para verdim buna iyi teklif yaparsan belki. Yoksa böyle bir cihaza ihtiyacı olan arkadaş var alma ihtiali de yüksek satarsam
Kalsın.
İyi o halde ona sat

Takipçi Satın Al

Üst Alt