Gördüm bunu da elimdeki romu yedeklemem lazım önce@Dobraokuyucu tam senlik
600 mhz islemcide ne fark olmasını bekliyorsun ki? Debloated zaten rom. Arkaplanda daha az işlem olduğu için daha az takilir makine zaten.Bir fark var mı performans olarak mesela. Ben yıllar önce n8 e 2 farklı custom rom kurmustum değişen hicbirsey olmamıştı.
I'm looking for an answer to the same question. I wish the topic/ROM owner would install it on his own device and make a comparison with OG firmware.It's impressive to see the Nokia N8 getting a revival! How's the performance with the new CFW compared to the original? Does it feel like a smooth experience?
Denemeden bilemezsiniz ama ben kendim ciddi bir fark hissettim, açık söyleyeyim.Bir fark var mı performans olarak mesela. Ben yıllar önce n8 e 2 farklı custom rom kurmustum değişen hicbirsey olmamıştı.
Here is differences:It's impressive to see the Nokia N8 getting a revival! How's the performance with the new CFW compared to the original? Does it feel like a smooth experience?
hocam stock belle olduğu için eklemedim hiçGörsel YOkmu
Video ekledim linke hocamo zaman adı ofw olur aslındayamalara daha çok cfw derler.örneğin c deki boş alan vs de eklenebilir akıcılık arttımı vs gibi şeylerde yazılabilir
Sadece N8Nokia N8 icin bu dimi sadece başka telefona olmaz @symbuzzer
Symbian da o kadarını yapmazsınElinize emeğinize sağlık . 808 içinde bir çalışmanız olur mu ? Gereksiz çalışan uygulamalar dursa ram tüketmese ve bu yamalar internet erişim patchleri çalışşa bile yeter
Android değil bu.İ. Ssl patch var . 808'de yapamadım.Symbian da o kadarını yapmazsınAndroid değil bu.
tls 1.2 patchde var ssli bilmiyordumİ. Ssl patch var . 808'de yapamadım.
Symbian da o kadarını yapmazsınAndroid değil bu.
Hayırlı olsun Symbian kullanan arkadaşlara.tls 1.2 patchde var ssli bilmiyordum
ssl varsa nasıl oluyorİ. Ssl patch var . 808'de yapamadım.
tls yi yapanlar nnproject grubuHayırlı olsun Symbian kullanan arkadaşlara.
Yanlış demişim tsl olavaktıssl varsa nasıl oluyor
Mesaj birleştirildi:
tls yi yapanlar nnproject grubuLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızlinki bu
Öyle yazıyor. Çalışan servisleri de eklemiş.Bu romda haritalar güncel ve aktif olarak çalışıyorlar mı