KaiOS'da WhatsApp desteği sona erdi

Sponsorlu Bağlantılar

Dobraokuyucu

Üye
    Konu Sahibi
KaiOS'da WhatsApp desteği sona erdi
WhatsApp Temmuz 2024 tarihinde resmi olarak KaiOS cihazlara sunduğu desteği kaldırdı. Şahsi görüşüm Ruslar tarafından whatsapp çatallarından birinin bu kararın alınmasına yol açması, bu çatallanma sayesinde S60 telefonlar WhatsApp kullanabiliyordu, bi destek kalkınca maalesef bu imkan da elinizden gitti.

Ilgili bildiri bu sayfada paylaşılmıştır.

• Beğen
  • Üzüldüm
Tepkiler: Cadillac34, PALA. ve MAERKEK

MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Ne olmasını bekliyorduk . Hepimizi koyun gibi güdüyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Cadillac34, PALA. ve Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
    Konu Sahibi
Ne olmasını bekliyorduk . Hepimizi koyun gibi güdüyorlar.
Ruslara bu konuda güveniyorum en son Web arayüzünün Api zorluyordu biri mobil cıktı alabilmek için yakında symbian için ikinci baharı görürüz diye düşünüyorum dedikodular doğru çıkarsa.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
PALA.

PALA.

Üye
yakında symbian için ikinci baharı görürüz diye düşünüyorum
Bu saatten sonra dediğin gibi olursa, ben ve rahmetli c6-01 arasindaki durum temsili, artık bize symbiandan geriye bişey kalmadı :ehe
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
  • Kahkaha
Tepkiler: Baydırman, Dobraokuyucu ve MAERKEK
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Bu saatten sonra dediğin gibi olursa, ben ve rahmetli c6-01 arasindaki durum temsili, artık bize symbiandan geriye bişey kalmadı :ehe
Ya arkadaş gecenin 2'snde işten yorulmuşum denk geldiğime bak ya bu ne ya ? İyi güldürdün Pala . Symbiandan geriye fm verici , kamera kaldı bana .

• Sevdim
  • Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu ve PALA.
PALA.

PALA.

Üye
Ya arkadaş gecenin 2'snde işten yorulmuşum denk geldiğime bak ya bu ne ya ? İyi güldürdün Pala . Symbiandan geriye fm verici , kamera kaldı bana .
Bana sadece anılar kaldı (h) Başka bişey bırakmadan gitti :ehe

• Cool
Tepkiler: Dobraokuyucu
XXXturi01

XXXturi01

Üye
WhatsApp Temmuz 2024 tarihinde resmi olarak KaiOS cihazlara sunduğu desteği kaldırdı. Şahsi görüşüm Ruslar tarafından whatsapp çatallarından birinin bu kararın alınmasına yol açması, bu çatallanma sayesinde S60 telefonlar WhatsApp kullanabiliyordu, bi destek kalkınca maalesef bu imkan da elinizden gitti.

Ilgili bildiri bu sayfada paylaşılmıştır.
S60 da whatsapp desteği kesilmesine rağmen kullanabiliyormuyduk hiç duymadım

Dobraokuyucu

Üye
    Konu Sahibi
S60 da whatsapp desteği kesilmesine rağmen kullanabiliyormuyduk hiç duymadım
Ruslar mod yaptılar geçen yaz haziran ayında. Büyük ses getirmişti ilk başta sonra kai os kapısı kapandı

MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Ruslar mod yaptılar geçen yaz haziran ayında. Büyük ses getirmişti ilk başta sonra kai os kapısı kapandı
Birileri tarafından güdülüyoruz . Ne yapalım kendi sunucumuzu kurup biz mi uygulama geliştirelim ?

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu
XXXturi01

XXXturi01

Üye
Ben haziran ayında symbian ile ilgili telegram gruplarına çok baktım ama hiç öyle bisey gormedim

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu ve MAERKEK
PALA.

PALA.

Üye
Zorla güzellik olmuyor, dolambaçlı yollara girmeye gerek yok, son durak gara torpak (h)

Symbian kendini böyle öldürdü, bitti bitti (h)

• Beğen

Cadillac34

Üye
WhatsApp alternatifi vardır illaki.

PALA.

PALA.

Üye
  • Beğen

Dobraokuyucu

Üye
    Konu Sahibi
Olsa ne olacak ? Büyük çoğunluk WhatsApp kullanıcısı, WhatsApp alternatifi olsa ne olur? Kim kullanır ? Kendi kendimizle mi mesajlaşacağız.
Türki cumhuriyetler ve Brezilya Meksika gibi ülkelerde yaygın WhatsApp diğer ülkelerde bu kadar popüler bir medya değil
Mesaj birleştirildi:

Tmm benim de bilgim yok
yapmayalım o zaman
Mesaj birleştirildi:

Ben haziran ayında symbian ile ilgili telegram gruplarına çok baktım ama hiç öyle bisey gormedim

uzak asya kökenli discord sunucularında Ruslar tarafından paylaşılan bir içerikte görmüştüm uzun bir makale ile açıklamıştı mevzuyu

Cadillac34

Üye
Olsa ne olacak ? Büyük çoğunluk WhatsApp kullanıcısı, WhatsApp alternatifi olsa ne olur? Kim kullanır ? Kendi kendimizle mi mesajlaşacağız.
Ben Whatsapp kullanmıyorum. O kadar çökmesine rağmen millet hala whatsappta.

PALA.

PALA.

Üye
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve Cadillac34

Cadillac34

Üye
Bizde meraklısı değiliz, mecburen kullanıyoruz. Aslında signale geçilebilir. Olmadı colgate kullanın :sirit:
Colgate zaten kullanıyorum; "3'lü etki"

Telegram en iyisi aslında. Kasma yok, çökme yok, donma yok, saldırı yok, WhatsApp gibi ekranı kapatıp "Sürümünüz eski uygulamayı güncelleyin" zorunluluğu yok.

• Beğen
PALA.

PALA.

Üye
Colgate zaten kullanıyorum; "3'lü etki"

Telegram en iyisi aslında. Kasma yok, çökme yok, donma yok, saldırı yok, WhatsApp gibi ekranı kapatıp "Sürümünüz eski uygulamayı güncelleyin" zorunluluğu yok.
Signal daha iyi bir seçenek olarak duruyor. Telegram da güvenilir değil, şifreleme yok. WhatsApp son birkaç yılda çok saçmaladı ama çok da mühim değil, işini gör geç.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve Cadillac34