Jtube yine çalışmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

z.ibra

z.ibra

Üye
    Konu Sahibi
Jtube yine çalışmıyor
merhaba arkadaşlar jtube da bir video açmaya çalışınca "API error this helps protect our community" hatası veriyor neden acaba?

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Kendi güvenlikleri için uygulamanın çalışmasını durdurmuslar. Zaten ben bu uygulamanın çok uzun ömürlü olmayacağını biliyordum.

• Şaşırdım
Tepkiler: fatihmenteş ve Silinen Üye 2625978
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
yasal olmayan güncellemesi oldukça sorunlu olan bir programdı zaten.

Dobraokuyucu

Üye
merhaba arkadaşlar jtube da bir video açmaya çalışınca "API error this helps protect our community" hatası veriyor neden acaba?
Telefonunuz nedir bilmiyorum ama eğer mp4 destekliyorsa sitesini kullanabilirsiniz opera miniden ben 4 aydır kullanıyorum memnunum

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2625978
z.ibra

z.ibra

Üye
    Konu Sahibi
Telefonunuz nedir bilmiyorum ama eğer mp4 destekliyorsa sitesini kullanabilirsiniz opera miniden ben 4 aydır kullanıyorum memnunum
evet bu siteyi defalarca denedim ama videoyu seçip herhangi bir çözünürlükte download tuşuna basınca sayfa yenileniyor ve hiç bir şey olmuyor

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Symbian da YouTube izlemek için ya güncel bir tarayıcı lazım ya da YouTube uygulaması. İkisi için de kimse uğraşmaz. Bende de n8 vardı bir kaç tane tarayıcı yükleyip denemiştim hiçbiri bir işe yaramıyordu.

Dobraokuyucu

Üye
evet bu siteyi defalarca denedim ama videoyu seçip herhangi bir çözünürlükte download tuşuna basınca sayfa yenileniyor ve hiç bir şey olmuyor
Allah Allah sayfanın sonuna inin belki orda vardır indir tuşu olmadı N70 den denerim

• Beğen
Tepkiler: PALA.

Üst Alt